I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Prins Bernhardstraat 25

 • Bouwjaar1955
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.106 m²
 • Perceelopp.228 m²
 • Inhoud360 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning uit 1956 gelegen in de oude sfeervolle kern van Eijsden. De woning ligt op korte afstand van het openbaar vervoer, winkelcentrum, de scholen, het wandelgebied aan de Maas, het Caestertveld en de gezellige straten met hun karakteristieke panden en terrasjes. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van de A2 waardoor een uitstekende verbinding met Maastricht met zijn Randwijck en AZM, Luik en Heerlen. De woning ligt aan de Prins Bernhardstraat, een mooie open straat met voldoende groen en parkeerplekken. De huizen hebben aan de voorzijden ruime voortuinen en een oprit. Mooie gewilde locatie.

De woning is door de huidige eigenaar goed onderhouden. Het dak is nageïsoleerd en voorzien van vier dakramen. Op de zolder die een vaste trap heeft, is dan ook een extra slaapkamer gemaakt. Op de eerste verdieping heeft men van twee slaapkamers, een grote slaapkamer gemaakt maar deze is weer eenvoudig aan te passen naar twee slaapkamers. De badkamer is van 2015, de keuken van 2013 en er zijn kunststof kozijnen geplaatst met deels dubbel glas. De keuken is doorgebroken en de Hr combiketel uit 2018 is eigendom. De tuin is netjes verzorgd en hier liggen nog mogelijkheden om de woning aan de achterzijde uit te breiden. Leuke woning op een goede locatie voor een gunstige prijs. 

Indeling

Souterrain
- Kelder (3.15 m x 2.55 m) met een hoogte van 1.9 meter. De kelder is bereikbaar vanuit de woonkamer. 

Begane grond
- Hal (3.1 m x 2.2 m) voorzien van complete meterkast en toilet met fonteintje radiator en raam. De vloer is nog betegeld in met de originele geel/rode tegels. De hal geeft toegang tot de woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer inclusief keuken (5.8 m x 3.6 m + 3.3 m x 2.6 m). De zit- en eethoek bevinden zich aan de voorzijde van de woning met goed straatcontact en lichtinval door het grote raam. De woonkamer en keuken zijn in 2013 bij elkaar gevoegd door het weghalen van een tussenmuur. Sfeervolle ruimte met schouw. De keuken is voorzien van een keukenopstelling in landelijke stijl. Deze is voorzien van een 4 pits inductie kookplaat, koelkast, combioven, vaatwasser en voldoende bergkastjes met glazen paneeltjes en verlichting. De muurkast biedt nog extra opbergruimte. De tuindeur geeft toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot de slaapkamers en badkamer.
- Slaapkamer 1 of 1 en 2 (5.8 m x 3.65 m) met enkele ramen. De kamer bestond eerste uit twee slaapkamers. Door een eenvoudige ingreep kan kunnen er weer twee slaapkamers gemaakt worden. De twee deuren zijn behouden.
- Slaapkamer 2 (3.25 m x 2.35 m) gelegen aan de achterzijde. Vanuit deze kamer loopt de vaste trap naar de zolder waar een extra slaapkamer aanwezig is.
- Badkamer (2.5 m x 2.35 m) voorzien van douche, inbouwcloset, wastafel en witgoedaansluiting.
- Cv hok met Hr combiketel uit 2018 in eigendom.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 3 (5.8 m x 2.8 m) met vier dakramen in het nageïsoleerde dak. Mooie ruimte voor slaapkamer of werkkamer.

Tuin
- Voortuin met voldoende groen en oprit. De straat is voorzien van openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het noorden met achterom, overkapt terras, gazon, berging (3.3 m x 2.3 m) en voldoende groen. De tuin is goed omsloten. Het is mogelijk een aanbouw te maken zonder afbreuk te doen aan de tuin.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1956
- Inhoud 360 m3
- Perceel 228 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 98 m2
- Gebruiksoppervlakte overig inpandige ruimte 8 m2
- Gebruiksoppervlakte externe bergruimte 7 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte 106 m2
- Kunststof kozijnen begane grond dubbel glas (bovenverdieping enkel glas)
- Dak is nageïsoleerd
- Hr combiketel 2018 in eigendom
- Energielabel E
- De tuin is ruim genoeg om nog een aanbouw te kunnen realiseren

Oplevering
- In de huidige staat, is in februari opleverbaar.

Kadastraal
-
Gemeente Eijsden sectie D 3245, groot 2 are 28 ca.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.
ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).
AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1955
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.106 m²
 • Perceelopp.228 m²
 • Inhoud360 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag