Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Rode Kastanjelaan 9

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.165 m²
 • Perceelopp.316 m²
 • Inhoud545 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
Ga direct naar | |
Sfeervolle ruime halfvrijstaande uitgebouwde woning gelegen in de Rode Kastanjelaan te Eijsden. Deze straat ligt in het oostelijke deel van Eijsden, in Mariadorp, dichtbij het nieuwe Poelveld, een nieuwe woonwijk met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, met centraal gelegen de brede school met kinderopvang. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen naar Maastricht, Heerlen en België. De woningen in de omgeving karakteriseren zich door de witte gevels en de ruime percelen en tuinen. De huizen in de Rode Kastanjelaan zijn net iets groter dan de woningen in de parallel liggende straten, door de vaste trap naar de zolder met hoge nok. 

Deze woning is door de huidige eigenaren in 2001 volledig aangepakt, gemoderniseerd en uitgebouwd. Zo zijn er hardhouten kozijnen met isolerend glas geplaatst, is de elektra vervangen en is er gestukt. Het dak, de zoldervloer en de totale aanbouw zijn geïsoleerd en zijn er 12 stuks zonnepanelen geplaatst. Deze woning biedt bijzonder veel ruimte door de vaste trap naar de zolder waardoor er vier slaapkamers aanwezig zijn, de riante aanbouw uit 2001 waarin de keuken, toilet, bijkeuken en badkamer zich bevinden, de woonkamer van maar liefst 35 m2 en de grote tuin met de houten berging. Er zijn nog mogelijkheden voor een garage te bouwen. Ook opbergmogelijkheden zijn er voldoende op zolder en kelders. Bijzonder leuke sfeervolle woning met als pluspunt, de grote tuin, de mooie leefkeuken uit 2015 en de splinternieuwe badkamer. 

Indeling

Souterrain
- Twee kelders (4.2 m x 3.8 m + 4.2 m x 3.8 m + 1.9 m x 1.8 m). De kelders zijn handig voor opslag van spullen of voor proviandopslag.

Begane grond
- Hal met complete meterkast, radiator en toegang tot woonkamer en eerste verdieping.
- Woonkamer met aan de voorzijde een grote eethoek (4.3 m x 3.2 m) en aan de achterzijde een zithoek (4.8 m x 3.3 m). De kamer is voorzien van een laminaatvloer, schouw met pelletkachel (deze is ter overname), getoogd hardhouten raam aan de voorzijde met veel lichtinval en voldoende ramen aan de achterzijde. De bijpassende paneeldeuren geven toegang tot de kelder en hal. De aanbouw met leefkeuken, bijkeuken, badkamer, toilet en cv ruimte ligt achter de woonkamer.
- Gesloten leefkeuken uit 2015 (4.2 m x 4.2 m) in een l-opstelling waarvan de kastjes en lades gemaakt zijn van eikenhout. De keuken is voorzien van een composiet werkblad, inductie kookplaat, grote oven, koelkast en voldoende opbergruimte. De dubbele tuindeur en raam geven goed contact met de het terras en tuin. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken. Zowel de keuken als de bijkeuken zijn voorzien van vloerverwarming en elk een dubbelwandige lichtkoepel. 
- Bijkeuken (2.5 m x 1.8 m) met witgoedaansluiting, kastjes en aanrecht. Altijd handig en praktisch. 
- Badkamer (4.0 m x 1.8 m) uit 2019 is voorzien van een ligbad, betegelde inloopdouche met glazen wand, wandmeubel met dubbele wastafel en lades, infrarood-spiegel, vloerverwarming, mechanische ventilatie en mooi afgewerkt met lichtspots.
- Apart toilet met inbouwcloset, fonteintje, vloerverwarming en afzuiging.
- Cv hok met verdeelstation van de vloerverwarming en de Hr combiketel uit 2002 in eigendom.
- De gang (8.0 m x 1.0 m) in de aanbouw geeft ook nog toegang tot de zijtuin met berging.

Eerste verdieping
- Ruime overloop naar drie slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van afsluitbare hardhouten draaikiep ramen.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.3 m + 1.4 m x 1.0 m) met inbouwkast en internetaansluiting. Middels een vaste trap komt men op de zolder met vierde slaapkamer.
- Slaapkamer 2 (4.1 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 3 (2.9 m x 2.0 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 4 c.q. zolderkamer (4.3 m x 3.5 m) met aan beide zijden extra kasten in de schuinte met voldoende opbergruimte. De nokhoogte bedraagt 2.5 meter en is zodoende hoog genoeg voor het maken van een eventuele dakkapel. De slaapkamer is verder voorzien van een raam en dakraam. Tevens bevindt zich hier de omvormer van de 12 stuks zonnepanelen op het dak. Het dak en de zoldervloer zijn nageïsoleerd. 

Tuin
- Oprit met afsluitbare achterom en onderhoudsvriendelijke zijtuin met toegang tot aanbouw en houten berging.
- Houten berging (5.5 m x 2.2 m) voorzien van stenen vloer, water en elektra. De berging is aan de voor- en achterzijde toegankelijk.
- Achtertuin met groot verhoogt terras, gazon en het nodige groen. De tuin is goed omsloten.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1914
- Inhoud 545 m3 exclusief berging
- Perceel 316 m2
- Totaal inpandige oppervlakte circa 165 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen circa 130 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 35 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 12 m2
- School en openbaar vervoer op korte afstand
- 12 stuks zonnepanelen opbrengst circa 4000 KWh / jaar
- Hr combiketel 2002 in eigendom
- Zeer goed onderhouden

Oplevering
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
Gemeente Eijsden sectie C 1625, groot 3 are 16 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1914
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.165 m²
 • Perceelopp.316 m²
 • Inhoud545 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op