Verkocht

Eijsden

Sint Jozefstraat 86

 • Bouwjaar1930
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.210 m²
 • Perceelopp.341 m²
 • Inhoud780 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Uitstekend onderhouden halfvrijstaande woning, deels uit 1930 en deels uit 1980. De woning ligt in het kerkdorp Oost-Maarland. Het maakt deel uit van de gemeente Eijsden Margraten en ligt circa 7 kilometer ten zuiden van de stad Maastricht. Oost-Maarland ligt op één kilometer afstand van de Maas met zijn grote plassen en het Savelsbos. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de basisschool, openbaar vervoer, A2 richting Maastricht, Heerlen en Luik.

De grote woning bestaat uit oorspronkelijk twee apart gelegen woningen, die later zijn samengevoegd tot één riant huis met bijzonder veel leefruimte. Zo is het oppervlak van de woonkamer maar liefst circa 65 m2, is er een grote leefkeuken en zijn er maar liefst 4 slaapkamers, twee badkamers, ruime zolder met mogelijkheden, kelder en grote garage. De woning is door de huidige eigenaren bijzonder goed onderhouden en verbeterd. Zo zijn de ramen voorzien van isolerend dubbel glas, is er grotendeels opnieuw gestuukt, zijn badkamer en toilet vervangen en is in de loop der jaren geIsoleerd. De tuin is heel netjes aangelegd en voorzien van een mooi tuinhuis (chalet) met optimale privacy. Deze woning mag zeker mooi genoemd worden.

Indeling

Souterain 
- Kelder (4.4 m x 2.7 m) met een hoogte van 1.95 meter en voorzien van witgoedaansluiting en aparte warmwaterboiler voor de keuken.

Begane grond
- Hal (2.0 m x 1.9 m) voorzien van een donkere tegelvloer en garderobenis. De hal geeft toegang tot de woonkamer.
- Woonkamer met een oppervlak van circa 65 m2 bestaande uit een zeer ruime eethoek (5.6 m x 4.8 m) en het groot zitgedeelte (9.5 m x 4.4 m) met extra leeshoekje, schouw, wenteltrap naar eerste verdieping en meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van extra meubels. Het eetgedeelte en zitgedeelte bevinden zich in een aparte ruimte maar zijn met elkaar gekoppeld door de grote muuropening. Bijzonder sfeervol te noemen. De vloer is voorzien van een lichte laminaatvloer. De grote ramen die voorzien zijn van schutters (ter overname) zorgen voor veel lichtinval. Achter de woonkamer ligt de leefkeuken met tevens toegang naar toilet en badkamer.
- Leefkeuken (4.4 m x 3.7 m) voorzien van een lichte keuken met voldoende werkblad, 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast en extra boiler. De keuken is ruim van opzet en heeft direct contact met de tuin en terras dat middels een tuindeur bereikbaar is.
- Toilet (1.4 m x 1.0 m) modern uitgevoerd.
- Badkamer / doucheruimte (1.9 m x 1.8 m) met inloopdouche met regenshower, brede wastafel en designradiator.

Eerste verdieping
- Ruime overloop (4.4 m x 1.6 m) met toegang naar meerdere slaapkamers en zolderkamer. Alle ramen zijn voorzien van rolluiken.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 4.2 m), grote kamer met veel lichtinval en doorgang naar naastliggende tweede slaapkamer.
- Slaapkamer 2 (5.6 m x 4.8 m), lichte kamer met laminaatvloer, spots in plafond en toegang tot de badkamer. Slaapkamer 1 en 2 kunnen als één ruimte gezien worden en als masterbedroom betiteld worden of kunnen met een kleine bouwkundige ingreep aparte ruimtes worden.
- Slaapkamer 3 (4.4 m x 4.0 m) met veel lichtinval door de twee ramen. Ook weer een bijzonder ruime kamer. 
- Slaapkamer 4 (4.4 m x 4.1 m) met vliering waar mogelijkheden zijn voor een extra slaapplek of dienend als opslag.

Tweede verdieping
- Zolderkamer inclusief cv ruimte en kasten in de schuinte (4.7 m x 4.1 m). De zolderkamer c.q. 5e slaapkamer is voorzien van een laminaatvloer, raam en radiator, ook hier weer een zeer nette afwerking. 

Tuin
- Naast de woning ligt een ruime oprit die afgesloten is met een dubbele stalen poort. Achter de poort bevindt zich de mooi aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin c.q. terras met enkele groene borders, boom en toegang tot de garage. Het terras is voorzien van een 8 meter lang zonnescherm. Naast de garage ligt de toegang tot de tweede mooi bestraatte tuin met ook hier voldoende aanplanting, verlichting en mooie overkapping. De overkapping met de uitstraling van een chalet is bijzonder sfeervol en men kan hier genieten van alle rust en privacy die hier aanwezig is. Verder is de gehele tuin goed omsloten.
- Garage (8.6 m x 4.3 m) voorzien van een elektrische rolpoort en spouwmuren. Het achterste deel van de garage is afsluitbaar middels een schuifwand.

Kenmerken
- Bouwjaar 1930 linker deel en 1980 rechter deel
- Inhoud 780 m3 exclusief 110 m3 garage 
- Woonoppervlak 175 m2
- Gebruiksoppervlak 210 m2
- Hr Combiketel 2012 gehuurd
- Deels hardhouten kozijnen dubbel en deels kunststof kozijnen dubbel allen voorzien van rolluiken
- Dak- en deels muurisolatie 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie H 178, groot 2 are 27 ca. 
Gemeente Eijsden sectie H 179, groot 1 are 14 ca. Samen groot 341 centiare.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1930
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.210 m²
 • Perceelopp.341 m²
 • Inhoud780 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag