Verkocht

Eijsden

Steenuil 59

 • Bouwjaar2016
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.184 m²
 • Inhoud480 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |


Bijzonder mooie instapklare halfvrijstaande hoekwoning uit 2016 gelegen aan in de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met vrij uitzicht over het groene kindvriendelijke plantsoen. Deze instapklare woning ligt bijzonder gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, basisschool, sportvelden, A2 en winkelcentrum in Eijsden.

Deze woning kan terecht instapklaar genoemd worden doordat deze bijzonder goed afgewerkt is met hoogwaardige duurzame materialen. De huidige eigenaren hebben de woonkamer tijdens de bouw laten verlengen en hebben niet gekozen voor een standaard badkamer en keuken maar hebben gekozen voor moderne en luxe uitvoeringen. De woning is bijna geheel voorzien van grindvloeren met vloerverwarming, vaste trap met grote zolder met dakkapel en extra slaapkamer. Alle slaapkamers en de zolder zijn voorzien van cai- en internetaansluiting, de garage is uitgebouwd waar nog mogelijkheden liggen voor eventueel bedrijfje aan huis, de hardhouten kozijnen met dubbel glas en de muur- dak- en vloerisolatie zorgen voor energielabel A. Al met al een bijzonder mooie woning op een zeer goede locatie.

Indeling

Begane grond
- De begane grond is voorzien van een dorpelloze grindvloer met vloerverwarming.
- Hal (3.4 m x 1.2 m) voorzien van complete meterkast, toilet (1.4 m x 1.0 m) met inbouwcloset en toegang tot de woonkamer. 
- Woonkamer (6.5 m x 4.3 m) met grote schuifpui naar het terras en tuin, bergkast, veel lichtinval en zeker genoeg ruimte voor een grote eet- en zithoek. De halfopen keuken gelegen aan de voorzijde geeft goed contact met de kamer.
- Keuken (3.5 m x 2.7 m) met zicht op straat en plantsoen. De lichtkleurige l-keuken is voorzien van een hardstenen blad, 5 pits inductiekookplaat met RVS afzuigunit, combi - stoom - oven, vaatwasser, voldoende lades en draaicarrousel kast. De koelkast met vriezer staat los en is eventueel over te nemen.
- Achterin de tuin is de garage 25 m2 middels een houten toegangspoort bereikbaar. De garage is deels uitgebouwd waardoor meer opbergruimte maar ook eventuele mogelijkheden voor een bedrijfje aan huis. De garage is voorzien van een elektrische rolpoort, krachtstroom, isolatie, kuststof ramen met dubbele toegangsdeur en tegelvloer.

Eerste verdieping
- Ook de eerste verdieping is voorzien van dorpelloze grindvloeren met vloerverwarming. Alle slaapkamers zijn voorzien van afsluitbare draaikiep ramen en cai- en internetaansluiting.
- Overloop (3.1 m x 2.1 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en tweede verdieping middels vaste trap.
- Badkamer (2.8 m x 2.0 m) moderne luxe uitvoering en voorzien van een inloopdouche met regendouchekop, inbouwcloset, brede dubbele wastafel met kastjes gemaakt van Wengehout met erboven een grote spiegel. Het draaikiepraam is voorzien van een rolluik.
- Slaapkamer 1 (5.1 m x 3.1 m) groot van formaat.
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 3 (2.4 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping
- Zolder (8.8 m x 5.1 m) met een nokhoogte van 4.4 meter. Slaapkamer 4 met dakkapel, raam en extra ruimte voor de witgoedaansluiting en de Hr combiketel in eigendom. De wanden zijn mooi afgewerkt.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen en zicht over het open plein. Naast de woning is er een afsluitbare achterom.
- Achtertuin onderhoudsvriendelijk aangelegd met extra toegang middels twee afsluitbare poorten, garage en goed omsloten.

Kenmerken
- Bouwjaar 2016
- Inhoud 480 m3 exclusief uitgebouwde garage 90 m3
- Woonoppervlak 120 m2
- Gebruiksoppervlak 135 m2
- Hardhouten kozijnen
- Dak, vloer, muur en raam isolatie
- Begane grond en eerste verdieping vloerverwarming 
- Energielabel A
- Instapklaar, afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7755 voorlopige grootte 1 are 60 ca. 
Gemeente Eijsden sectie D 7756 voorlopige grootte 0 are 24 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2016
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.135 m²
 • Perceelopp.184 m²
 • Inhoud480 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag