Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Ursulinenstraat 2

 • Bouwjaar1960
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.167 m²
 • Inhoud470 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met een bijzonder goede ligging in Eijsden nabij alle benodigde voorzieningen zoals het winkelcentrum, oude kern met terrasjes, openbaar vervoer en wandelgebied rond de Maas. 

De woning is door de huidige eigenaren goed onderhouden en verbeterd. Zo zijn badkamer en een aparte doucheruimte van 2015, de keuken van 2012 en het toilet van 2019. De gehuurde Hr ketel van 2019. De woning is deels opnieuw gestuukt en deels voorzien van nieuwe leidingen en meterkast. De kunststof kozijnen zijn van 2000 en voorzien van HR++ glas, op de serre en keukendeur na. Bijzonder leuke woning met een aangebouwde serre, berging die weer omgebouwd kan worden tot een garage en drie grote slaapkamers. Aan opbergruimte ontbreekt het ook niet door de kelder en zolder. Leuk huis voor een aangename prijs.

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.7 m x 2.2 m) met toegang tot kruipruimte. Hier bevindt zich tevens de gehuurde Hr combiketel 2019. De kelder is toegankelijk vanuit de keuken.

Begane grond
- Hal (3.2 m x 2.3 m) inclusief nieuwe meterkast, toilet met inbouwcloset fonteintje radiator en raampje, de keuken en woonkamer zijn toegankelijk vanuit de hal.
- Keuken (3.0 m x 2.3 m) met kunststof werkblad, 6 pits gaskookplaat, grote oven, vaatwasser en groot wandmeubel met ingebouwde combioven, koelkast en opbergkastjes. Tevens is er opbergruimte in de muurkast. 
- Doorzon woonkamer (7.45 m x 3.6 m) met laminaatvloer, open haard, groot raam aan voorzijde en groot raam uitkomend op aangebouwde serre. De kamer kan eventueel betrokken worden bij de serre en keuken middels een eenvoudige verbouwing. 
- Serre (5.9 m x 3.0 m) met laminaatvloer en grote stalen pui. (enkel glas). De ruimte is tevens voorzien van radiatoren, spots in het plafond en deur naar berging, oprit en terras. Ideale ruimte voor de kids, werkruimte of gewoon als leefruimte.
- Berging (5.8 m x 2.5 m) met aan de opritzijde een toegangsdeur. De berging was voorheen garage. Deze kan makkelijk weer tot garage omgebouwd worden. Hier bevindt zich de witgoedaansluiting (op aparte zekeringen) en deur naar tuin.

Eerste verdieping
- Overloop (2.3 m x 2.1 m) inclusief laminaatvloer en toegang tot drie slaapkamers, badkamer, aparte doucheruimte en vlizotrap naar zolder.
- Badkamer (2.3 m x 2.2 m) voorzien van een hoekbad, inbouwcloset, wandmeubel met wastafel en lades en afgewerkt met een lichte tegel, designradiator en spots. De badkamer is voorzien van een draaikiepraam.
- Doucheruimte (2.0 m x 1.0 m) met aparte douche. Altijd handig.
- Slaapkamer 1 (3.55 m x 3.2 m). Mooie ruime kamer.
- Slaapkamer 2 (3.55 m x 3.2 m). Met veel lichtinval.
- Slaapkamer 3 (3.1 m x 2.3 m). Met draaikiepramen en hor.

Tweede verdieping
- Zolder (7.4 m x 6.0 m) met een nokhoogte van 1.85 meter. De vloer is extra nageïsoleerd met glaswol.

Tuin
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd en oprit met poort.
- Achtertuin, patiotuin gelegen op het westen en onderhoudsvriendelijk aangelegd. 

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1966
- Inhoud 470 m3 inclusief 40 m3 berging c.q. voormalige garage
- Perceel 167 m2
- Woonoppervlak 100 m2
- Gebruiksoppervlak 170 m2
- Hr combiketel 2019 gehuurd
- Kunststof kozijnen met isolerend glas behalve serre
- Energielabel D

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 4262 groot 1 are en 67 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1960
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.167 m²
 • Inhoud470 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3

Foto's

Brochure aanvraag