I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Verdistraat 8

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.110 m²
 • Perceelopp.214 m²
 • Inhoud410 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Goed onderhouden halfvrijstaande woning gelegen in Eijsden. De woning ligt aan de Verdistraat, een brede "groene" straat die bebouwd is met halfvrijstaande woningen en vrijstaande patiobungalows. Op korte afstand liggen alle benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer, het winkelcentrum en basisschool. Ook ligt de woning vlak bij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden met zijn ambachtelijke winkels en restaurantjes. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en autosnelweg A2.


De woning is door de huidige eigenaar goed onderhouden en de laatste jaren flink verbeterd. Zo is er in 2015 een volledig nieuw geïsoleerd dak geplaatst. Er zijn kunststof kozijnen geplaatst met Hr ++ glas in 2003, de muren zijn in 2018 nageïsoleerd en is er in 2015 de volledige cv installatie vernieuwd. De garage is voorzien van een sectionaalpoort. Het huis draagt het energielabel B. Ondanks dat de woning verbeterd is dient deze op enkele onderdelen eventueel gemoderniseerd te worden. Leuke woning op een zeer goede locatie.

Indeling

Begane grond
- Hal (2.5 m x 2.4 m) met toegang tot keuken, woonkamer, toilet, complete meterkast, voorraadkast met kruipruimte en trap naar eerste verdieping.
- Woonkamer (7.0 m x 3.85 m) doorzonwoonkamer die aan de achterzijde uitgebouwd is (6.2 m x 2.75 m). Door de uitbouw is de kamer ruim van opzet en is er voldoende ruimte aan de voorzijde voor een grote zithoek. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde en is er nog voldoende plek voor een grote kast. De sfeervolle kamer met parketvloer en schouw heeft veel lichtinval zowel aan de voor- en achterzijde en goed contact met tuin en straat. De aanbouw is ook voorzien van twee lichtkoepels waarvan er één is vervangen in 2020 en dubbele tuindeur naar het terras. De keuken ligt centraal en bereikbaar vanuit de woonkamer en aanbouw.
- Keuken (4.1 m x 2.4 m) met eenvoudige wandopstelling is voorzien van een gaskookplaat, oven en voldoende opbergkastjes. De koelkast staat los, evenals de  witgoedaansluiting in de keuken. 
- Garage (6.0 m x 3.0 m) met elektrische rolpoort. Voor de garage bevindt zich de lange oprit met carport (6.0 m x 3.0 m). Altijd handig voor de auto. Middels een afsluitbaar poortje is er een achterom.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de zolder. De slaapkamers zijn voorzien van draaikiep ramen.
- Badkamer (3.1 m x 1.4 m) met ligbad, tweede toilet, wandmeubel met wastafel, radiator en raam.
- Slaapkamer 1 (3.8 m x 3.7 m) ruim van opzet en voldoende kastruimte.
- Slaapkamer 2 (3.8 m x 3.2 m) met aan de voorzijde een frans balkon.
- Slaapkamer 3 ( 2.7 m x 2.4 m) met airco, zowel verkoelend als verwarming.

Tweede verdieping 
Zolder (7.0 m x 6.4 m) met een nokhoogte van 2 meter. Het dak is in 2015 volledig vernieuwd en zodoende geïsoleerd. Tevens is de Hr combiketel in eigendom uit 2015. De zolder biedt mogelijkheden voor het maken van een vaste trap en het plaatsen van een dakkapel.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen. Naast de tuin ligt de lange oprit met carport. In de straat is er gelegenheid tot gratis parkeren.
- Achtertuin gelegen op het zuiden en voorzien van een afsluitbare achterom. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en goed omsloten. De zuidelijke schutting is net geplaatst en wordt nog geverfd. (De foto geeft een impressie weer). 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1968, achteraanbouw uit 1980
- Inhoud 410 m3 exclusief 50 m3 garage  
- Perceel 214 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 117 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 110 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 7 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 18 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte 18 m2
- Kunststof kozijnen met Hr++ glas 2003
- Muurisolatie 2018
- Volledig nieuw dak 2015
- Hr Combiketel 2015 in eigendom
- Energielabel B

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 1701, groot 2 are 14 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1968
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.110 m²
 • Perceelopp.214 m²
 • Inhoud410 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag