Verkocht

Gronsveld

Broekstraat 43

 • Bouwjaar1961
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.612 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |


Uitgebouwde zeer goed onderhouden halfvrijstaande woning gelegen op een groot perceel 612 m2 met twee garages. De woning ligt in een rustige straat en bijzonder gunstig ten opzichte van de A2 en alle benodigde voorzieningen zoals winkels, basisschool, wandelgebied richting het Savelsbos en Maastricht op enkele kilometers. Gronsveld is een mooi geliefd dorp waar tradities en saamhorigheid nog hoog in het vaandel staan. 

De huidige eigenaren hebben de woning aangekocht in 1998 en hebben sindsdien de woning en tuin zeer goed onderhouden en verbeterd. De woning is in 1991 uitgebouwd, de woonkamer is toen verlengd tot 10 meter en voorzien van schuifpui, er is een bijkeuken gebouwd, het terras is mooi overkapt en twee slaapkamers zijn vergroot en voorzien van een dakkapel. In 2016 is het dak geheel vernieuwd en geïsoleerd. Het huis is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels met rolluiken en horren. In 2010 is een extra garage gebouwd en is de tuin met bestrating en riolering vernieuwd. Binnenshuis is onder andere het toilet vernieuwd, een eikenhouten vloer gelegd in de woonkamer, gestuukt en nieuwe meterkast geplaatst. Middels de kelder en zolder is er meer dan voldoende opbergruimte. Bijzonder leuke woning op een goede locatie.

Indeling

Souterrain
- Kelder (2.8 m x 2.7 m) handig als provisieruimte. Vanuit de kelder is de kruipruimte toegankelijk.

Begane grond
- Hal (3.0 m x 2.8 m) met tegelvloer, complete meterkast, toegang tot kelder keuken en woonkamer.
- Woonkamer (6.4 m x 3.4 m + 3.6 m x 2.6 m) mooie ruimte met een lengte van 10 meter met voldoende ruimte voor een grote eethoek. De kamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een eikenhouten vloer en grote schuifpui uitkomend op het overdekte terras. Naast de kamer ligt de gesloten keuken die eventueel bij de kamer betrokken kan worden.
- Keuken (3.1 m x 2.8 m) voorzien van een hardstenen werkblad, keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast, magnetron en voldoende opbergruimte. Het draaikiepraam geeft zicht op de oprit en tuin. Achter de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (3.6 m x 3.5 m) met toegang tot terras en tuin, aanwezigheid van witgoedaansluiting, keukenblok met warm- en koud water, close-in boiler, opbergruimte en toegang tot het modern toilet met inbouwcloset fonteintje en opbergkastje. Het toilet is mooi betegeld en voorzien van raampje.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar zolder.
- Badkamer (3.0 m x 1.7 m) met ligbad met douchescherm, inbouwcloset, wastafel, vloerverwarming en draaikiepraam met rolluik.
- Slaapkamer 1 (6.3 m x 3.4 m).
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.4 m) met grote dakkapel.
- Slaapkamer 3 (7.0 m x 3.0 m) met dakraam. Deze kamer biedt naast slaapruimte ook zitruimte. 

Tweede verdieping
- Bergzolder (6.5 m x 6.1 m) nokhoogte 1.7 meter met Hr combiketel Nefit Topline 2009 in eigendom. Het dak is geïsoleerd met renovatie isolatie.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen en oprit met afsluitbaar hek. De oprit is naast de woning bestraat met Kinderkopjes. De oprit loopt verder door langs een groot deel van de achtertuin waardoor de garage en tweede garage goed toegankelijk zijn. 
- Achtertuin met groot overdekt betegeld terras, garage 2010 (5.8 m x 3.1 m) met smeerput dubbele poort en elektra, tweede terras met tweede dubbele garage / schuur (7.3 m x 4.6 m) en gazon met houten tuinhuis, boom en fraai uitzicht over de Maasvallei. De tuin is goed omsloten en bevat het nodige groen. Sfeervolle tuin waar men de hele dag kan genieten van de zon.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1960
- Inhoud 460 m3 exclusief garages
- Perceel 612 m2
- Woonoppervlak 120 m2
- Gebruiksoppervlak 170 m2
- Energielabel D
- Kunststof kozijnen met isolerend glas, grotendeels rolluiken en horren
- Volledig nieuw geïsoleerd dak 2016
- Hr Combiketel 2009 in eigendom

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Gronsveld sectie B 3691 en gemeente Gronsveld sectie B 2946 samen groot 6 are en 12 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1961
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.612 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag