Verkocht

Gronsveld

Hogeweg 35

 • Bouwjaar1955
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.309 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Sfeervolle gerenoveerde halfvrijstaande woning gelegen aan de Hogeweg te Gronsveld. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van Maastricht (enkele kilometers), openbaar vervoer, winkels en scholen. De overzichtelijke straat heeft verschillende parkeerplekken en de woningen hebben ruime voortuinen die goed passen bij het beeld van de straat.

De huidige eigenaar heeft in 2011 de woning grotendeels gerenoveerd. Het dak is vernieuwd, is er gestuukt, leidingen en elektra is vervangen, kunststof kozijnen zijn geplaats met deels rolluiken, de Hr combiketel in eigendom is van 2012 en nog veel meer. Niet alleen de binnenzijde is vernieuwd maar ook de tuin is aangepakt. De woning is aan de achterzijde aangebouwd met een keuken, bijkeuken en werkruimte. Bijzonder sfeervolle woning met genoeg ruimte en instapklaar.

Indeling

Souterrain
- Kelder (2.7 m x 1.3 m).

Begane grond
- Ruime hal (3.6 m x 2.9 m) met plek voor de garderobe, toegang tot de complete meterkast, toilet met raampje en toegang tot de woonkamer en kelder. De sfeervolle hal is voorzien van een zwart/witte tegelvloer en paneeldeur met glas en bijpassende deurkruk. De woning is in zijn geheel sfeervol afgewerkt.
- Ruime l-living (7.2 m x 3.7 m + 3.5 m x 2.9 m) circa 37 m2, voorzien van een mooie laminaatvloer, strak stuukwerk en dubbele openslaande tuindeuren. De woonkamer biedt veel ruimte doordat de keuken in de aanbouw gesitueerd is.
- Gesloten keuken (3.5 m x 3.0 m) met een zwart/witte tegelvloer, 4 pits gaskookplaat, hete luchtoven, koelkast en afzuigunit. Naast de keuken ligt de bijkeuken en de werkruimte. De aanbouw is nog voorzien van houten kozijnen met enkel glas maar wel met rolluiken.
- Bijkeuken (3.5 m x 3.0 m) met witgoedaansluiting en tuindeur naar terras en tuin.
- Werkkamer (3.5 m x 3.0 m) ideaal voor bedrijfje aan huis, hobbyruimte of slaapkamer op de begane grond.
- Garage (4.6 m x 2.8 m) met kantelpoort.

Eerste verdieping 
- Overloop (3.5 m x 2.1 m) met toegang tot vlizotrap naar bergzolder, bergkast, badkamer en drie ruime slaapkamers. De eerste verdieping is voorzien van vloerbedekking. De kunststof kozijnen zijn aan de achterzijde voorzien van rolluiken.
- Badkamer (3.5 m x 1.8 m) met wastafel met badmeubel, inbouwcloset, douchecel, designradiator, mechanische ventilatie en twee draai kiepramen.
- Slaapkamer 1 (3.6 m x 3.5 m).
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 2.9 m).
- Slaapkamer 3 (3.5 m x 2.5 m).

Tweede verdieping
Grote bergzolder met een hoogte van 1.7 meter. Het dak is in 2011 volledig vernieuwd en optimaal geïsoleerd. De Hr combiketel Nefit Topline (eigendom) uit 2012 is hier geplaatst.

Tuin
- Ruime voortuin met oprit en achterom, onderhoudsvriendelijk aangelegd. Verschillende borders zorgen voor het nodige groen bij deze mooie tuin.
- Achtertuin met achterom gelegen op het oosten. De tuin biedt veel privacy. De dubbele tuindeuren van de woonkamer komen uit op het terras. Daarachter biedt de tuin veel groen met het gazon met in het midden een tweede terras en de nodige struiken.

Kenmerken
- Bouwjaar 1955
- Inhoud 465 m3 exclusief 40 m3 garage
- Perceel 309 m2
- Woonoppervlak 125 m2
Gebruiksoppervlak 175 m2
- Kunststof kozijnen dubbel glas met rolluiken
- Hr Combiketel 2012 in eigendom
- Volledig gerenoveerd in 2011
- Zeer gunstige ligging


Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Gronsveld sectie B nummer 2438, groot 3 a en 9 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1955
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.309 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag