Gratis waardebepaling
Verkocht

Gronsveld

Voerenweg 20

 • Bouwjaar1956
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.555 m²
 • Inhoud520 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met voormalige kantoorruimte gelegen op een ruim perceel van 555 m2 in de rustige straat Voerenweg in Rijckholt. De Voerenweg is een open straat met een mix van woningen met ruime voortuinen en boerderijwoningen. Deze mooie straat is geen doorgangsweg voor auto's en daardoor rustig en kindvriendelijk. Daarbij ligt de woning in de directe nabijheid van het Savelsbos, omringende weilanden en wandelgebied. Verder liggen alle benodigdheden op korte afstand zoals openbaar vervoer, A2 en dorpswinkels in Gronsveld. 

Deze ruime woning is in de loop der jaren uitgebreid met een kantoorruimte die nu ook als woonruimte gebruikt zou kunnen worden. Tijdens deze aanbouw is de keuken ook een stuk breder geworden waardoor er een leefkeuken ontstaan is. De garage is ook uitgebreid met twee bergruimtes en overkapping voor dieren (voorheen pony's). Het achterliggend stuk grasland komt hier dan goed van pas. Doordat er bedrijvigheid is geweest (kantoor aan huis) zijn er volgens het bestemmingsplan meerdere mogelijkheden bij deze woning, in overleg met de gemeente. Nog enkele pluspunten van deze ruime woning zijn de vaste trap naar de zolder met extra vierde slaapkamer, de kelder, de aanbouwmogelijkheden, de grote oprit voor meerdere auto's of caravan en de grote tuin. Ondanks dat deze woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. 

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.6 m x 1.8 m).

Begane grond
- Hal (4.7 m x 2.0 m) met toegang tot kantoorruimte, keuken, woonkamer, toilet met fonteintje radiator en lichtkoepel, meterkast en trap naar eerste verdieping. De hal is ruim van opzet.
- Woonkamer en-suite met schuifdeuren tussen de voor- en achterkamer. De voorkamer (3.6 m x 3.2 m) is voorzien van een erker waardoor veel lichtinval en ruimte voor een grote eet- of zithoek. De achterkamer (5.2 m x 3.6 m) heeft een groot raam met rolluik aan de achterzijde waardoor goed contact met de tuin. Verder zijn de twee kamers voorzien van een schouw met rookgaskanalen. Naast de woonkamer ligt de grote keuken die eventueel bij de woonkamer betrokken kan worden.
- Leefkeuken (4.0 m x 3.1 m) met eenvoudig keukenblok met 4 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en voldoende opbergruimte. Mooie ruimte met tuindeur naar terras. 
- Voormalige kantoorruimte (5.7 m x 4.7 m) voorzien van meerdere ramen waardoor veel lichtinval, houten kozijnen deels dubbel glas, toegang tot berghok met gehuurde boiler en hal. Deze ruimte is zo groot dat deze meerdere functies kan hebben. Eventueel kantoor, speelruimte voor de kids, slaapkamer met badkamer op de begane vloer of mogelijkheden volgens bestemmingsplan.

Eerste verdieping
- Overloop (2.5 m x 2.0 m) met toegang tot drie slaapkamers voorzien van rolluiken, badkamer en vaste trap naar zolder.
- Slaapkamer 1 (3.75 m x 3.6 m) met wastafel met warm- en koud water en dubbele deur naar balkon.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 3.5 m) met muurkast.
- Slaapkamer 3 (2.6 m x 2.0 m).
- Badkamer (2.0 m x 2.0 m) met douchecel, inbouwcloset, wastafel, mechanische ventilatie en lichtspots.
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping 
- Overloop met bergruimte (3.45 m x 2.0 m) exclusief de kasten in de schuinte van het dak.
- Slaapkamer (3.6 m x 2.45 m) met dakkapel, radiator en bergruimte in de schuinte.

Bijgebouwen
- Garage (6.0 m x 4.6 m) met een nokhoogte van 4 meter. Ideale ruimte voor de auto of caravan. Achter en naast de garage bevinden zich nog twee grote bergingen (5.7 m x 4.7 m + 3.4 m x 2.9 m). Het overkapte gedeelte is bereikbaar vanuit de tuin en de berging.

Tuin 
- Voortuin met het nodige groen en lange oprit naar de garage en achterom.
- Achtertuin met achterom gelegen op het westen met terras en toegang tot het stuk grasland. De tuin is goed omsloten en biedt veel privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1956
- Inhoud 520 m3 exclusief garage en stal 240 m3
- Gebruiksopp. wonen 140 m2
- Gebruiksopp. overig inpandige ruimte 15 m2
- Gebruiksopp. externe bergruimte 60 m2
- Perceeloppervlak 555 m2
- CV ketel 2005 eigendom, gehuurde geiser
- Houten kozijnen deels dubbel  
- Energielabel F
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie F 145, groot 5 are 55 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1956
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.155 m²
 • Perceelopp.555 m²
 • Inhoud520 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op