Gratis waardebepaling
Verkocht

Schimmert

Nieuwstraat 44

 • Bouwjaar1990
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.275 m²
 • Perceelopp.813 m²
 • Inhoud820 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande woning met grote tuin gelegen in Schimmert. Schimmert valt onder de gemeente Nuth. Het dorp is voorzien van alle voorzieningen waaronder diverse winkels, een supermarkt, cafés, restaurants, huisartsenpost, speeltuin en een sportcomplex met voetbalvelden en tennisbanen. Sinds 2009 beschikt Schimmert ook over 'BredeSchool Schimortera' waarin de basisschool, bibliotheek, Jong Nederland, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal gevestigd zijn. Tevens ligt het Ravensbosch, een hellingbos en natuurgebied op korte afstand. Het openbaar vervoer gaat per bus en heeft aansluiting op de treinstations in Heerlen, Meerssen en Valkenburg. De woning ligt in de Nieuwstraat, een brede straat met vrijstaande en halfvrijstaande woningen met grote voor- en achtertuinen. Mooie rustige buurt.

De woning is in 1990 gebouwd, voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en is goed geïsoleerd. Deze draagt dan ook het energielabel C. De woning biedt veel leefcomfort door de grote ruimtes en de mogelijkheden die het huis biedt (eventuele uitbouw) en de meer dan voldoende opbergruimte in de vijf kelders, de grote garage en de zolder met vaste trap waar zich tevens de vierde slaapkamer bevindt. Met een gebruiksoppervlak van 275 m2 en een inhoud van 820 m2 mag deze woning bijzonder ruim genoemd worden. De groene tuin gelegen op het zuidwesten mag met zijn totale perceeloppervlak van 813 m2 er ook zijn. Mooie woning op een uitstekende locatie.

Indeling

Souterrain
- Vijf kelders (4.1 m x 2.7 m) (3.5 m x 3.5 m) (4.0 m x 3.6 m) (5.7 m x 3.5 m) (4.8 m x 2.4 m) deels voorzien van een tegelvloer en radiatoren. Verder bevindt zich hier de witgoedaansluiting. Ideale ruimtes voor berging, hobby of werkruimte. De kelders zijn bereikbaar vanuit de hal en vanuit de bijkeuken.

Begane grond
- Hal (4.0 m x 1.8 m) voorzien van toilet met fonteintje, garderobe, meterkast en grote vide met hardhouten trap naar de eerste verdieping. De hal geeft toegang tot de kelder, keuken en woonkamer.
- Woonkamer bestaande uit een grote zithoek (4.7 m x 3.9 m) aan de achterzijde met grote schuifpui met goed zicht op de groene tuin en een ruime eethoek (4.1 m x 3.6 m) aan de voorzijde. In het midden staat de sfeervolle houtkachel. De kamer heeft een oppervlak van circa 33 m2. De naastliggende leefkeuken kan makkelijk bij de kamer betrokken worden zodat een oppervlak van circa 60 meter zou ontstaan.
- Leefkeuken (6.0 m x 3.8 m) inclusief boerenkeuken met zicht op straat. De keuken is voorzien van een vier pits gaskookplaat, oven, koelkast, afzuiging en voldoende opbergruimte. Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken.
- Bijkeuken (2.4 m x 2.4 m) met toegang tot garage en kelders.
- Garage (8.1 m x 2.7 m) met radiator en twee kantelpoorten met inloopdeur aan de voor- en achterzijde. Altijd handig om makkelijk vanuit de tuin door de garage te kunnen gaan.

Eerste verdieping
- Overloop (6.0 m x 1.0 m) met vide en toegang tot badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar zolder.
- Badkamer 7 m2 voorzien van douchecel, ligbad, toilet, wastafel, opbergkast en draaikiepraam. 
- Slaapkamer 1 (4.6 m x 3.5 m) inclusief muurkast.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 3.5 m) inclusief muurkast.
- Slaapkamer 3 (3.6 m x 3.6 m). Alle slaapkamers hebben voldoende lichtinval.
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolderverdieping.

Tweede verdieping
- Ruime geïsoleerde zolder (8.6 m x 7.2 m) met een nokhoogte van 2.95 meter. Ideale hoogte voor het maken van een dakkapel.
- Slaapkamer 4 (4.5 m x 3.5 m) met dakraam en radiator.
- Cv-ruimte / opbergruimte (4.5 m x 2.5 m) met cv ketel en gehuurde warmwaterboiler.

Tuin
- Ruime voortuin met gazon, het nodige groen en grote oprit voor meerdere auto's naar garage.
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten met een overkapt terras met zonnescherm, groot gazon met vijverpartij, tuinhuis met elektra en grasveldje. Mooie tuin voor de kids of tuinliefhebber. De tuin biedt veel privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1990
- Inhoud 820 m3 inclusief garage
- Perceel 813 m2
- Woonoppervlak 140 m2
- Gebruiksoppervlak 275 m2
- Energielabel C
- Cv ketel eigendom 1990 met gehuurde warmwaterboiler

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Schimmert sectie D 3183, groot 8 are en 13 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1990
 • TypeHalf-vrijstaand
 • Gebruiksopp.275 m²
 • Perceelopp.813 m²
 • Inhoud820 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag