Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Schoolstraat 14

 • Bouwjaar1925
 • TypeHerenhuis
 • Gebruiksopp.260 m²
 • Perceelopp.320 m²
 • Inhoud800 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Bijzonder ruim uitgebouwd sfeervol tussengelegen herenhuis met een zeer gunstige ligging in de oude kern van Eijsden. De woning ligt op nog geen driehonderd meter van de bekende Diepstraat met zijn kinderkopjes, cafeetjes en restaurants. Verder is een overtocht met het pondje over de Maas gauw gemaakt. Op zeer korte afstand ligt ook het openbaar vervoer, het winkelcentrum en wandelgebied langs de Maas en Caestertveld. 

De woning is in 2007 aangekocht en in de loop der jaren verbeterd en uitgebreid. In 2011 is het huis aan de achterzijde flink uitgebreid met een aanbouw waar zich nu de grote leefkeuken in bevindt. De gehele elektrische bedrading is vervangen, de totale cv installatie is vernieuwd, de kozijnen zijn voorzien van isolerend glas, het dak is nageïsoleerd, het terras is voorzien van een bijbehorende overkapping en er is een zolderkamer gecreëerd waardoor er vier slaapkamers zijn. Op de andere helft van de zolder zijn er ook nog mogelijkheden om een extra leefruimte te maken. Dit bijzondere sfeervolle huis van maar liefst 800 m3 inhoud met meerdere authentieke onderdelen is een echte aanrader.

Indeling

Souterrain
- Kelder (5.2 m x 3.8 m) met een hoogte van 2.0 meter. Bereikbaar vanuit de bijkeuken.

Begane grond
- Hal (2.9 m x 1.5 m) voorzien van een authentieke tegelvloer, meterkast en toegang tot de woonkamer.
- Woonkamer (8.1 m x 3.5 + 3.5 m x 1.6 m) met open haard, houten kozijnen met isolerend glas, laminaatvloer en opentrap naar de eerste verdieping. Het hoge plafond, de rondboog, de ramen met gekleurde bovenlichten en de hoge doorgang naar de keuken geven sfeer aan de kamer.
- Leefkeuken (6.6 m x 4.7 m). Grote ruimte voorzien van vloerverwarming, grote ramen met dubbele tuindeur naar overdekt terras, drie lichtkoepels en niet te vergeten het grote kookeiland met aansluitend keukenblok met een werkblad van composiet. De keuken is verder voorzien van een kastenwand met veel opbergkastjes en de nodige apparatuur zoals vaatwasser, 4 pits inductiekookplaat, stoomoven, combioven, cookerkraan, koelkast en vriezer met vier vakken. De afzuigunit is voorzien van twee motoren. Verder is er voldoende opbergruimte. Voor nog meer ruimte komt de bijkeuken en waskeuken van pas. Mooie grote keuken waar het fijn vertoeven is.
- In de aanbouw liggen ook het toilet met inbouwcloset en fonteintje en de waskeuken (2.8 m x 2.0 m) met witgoedaansluiting, werkblad met spoelbak inclusief koud- en warm water, lichtkoepel en tuindeur naar buiten.
- Bijkeuken (3.4 m x 3.4 m) ook toegankelijk vanuit de keuken met een volledige keukeninrichting. De aansluiting voor het maken van een douche is hier aanwezig. Vanuit de bijkeuken zijn de kelder en de garage bereikbaar.
- Garage (4.6 m x 3.4 m) met radiator en dubbele houten poort.

Eerste verdieping
- Overloop (4.8 m x 1.0 m). De eerste verdieping is voorzien van houten vloeren die ook hier mede de warme sfeer van de woning laten voelen.
- Badkamer (3.4 m x 2.8 m) met ligbad, inloopdouche en meubel met twee wasbakken.
- Apart tweede toilet met inbouwcloset.
- Slaapkamer 1 (5.3 m x 4.3 m) groot van opzet met de kastenwand en de twee grote ramen voorzien van binnen luiken.
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 3.4 m) voorzien van een muurkast en ook groot van opzet.
- Slaapkamer 3 (3.8 m x 2.8 m).

Tweede verdieping 
- Vaste bordestrap naar de zolder. (8.8 m x 8.1 m). De zolder is verdeeld in een extra slaapkamer 4 (4.3 m x 3.1 m) met wasbakje, Velux dakraam en dakkapel en een gedeelte dat momenteel voldoet als bergruimte (4.4 m x 3.8 m) maar waar ook nog een extra leefruimte gemaakt kan worden. Verder is het er veel opbergruimte in de schuinte van het dak en bevindt zich in het cv hok de Hr combiketel 2007 in eigendom.

Tuin
- Achtertuin gelegen op het westen met terras met overkapping, gazon, enkele hoge bomen en tuinhuisje met veel opbergruimte. De tuin is goed omsloten en geeft veel privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1925, aanbouw 2011
- Inhoud 800 m3 inclusief 55 m3 garage
- Woonoppervlak 185 m2
- Gebruiksoppervlak 260 m2
- Hr Combiketel 2007 in eigendom
- Hardhouten kozijnen met isolerend glas 
- Dak nageïsoleerd
- Energielabel E

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 3920, groot 3 are 20 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1925
 • TypeHerenhuis
 • Gebruiksopp.260 m²
 • Perceelopp.320 m²
 • Inhoud800 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag