Gratis waardebepaling
Nieuw

Gronsveld

Rijksweg 176

€ 595.000 k.k.

 • Bouwjaar1930
 • TypeHerenhuis
 • Gebruiksopp.310 m²
 • Perceelopp.927 m²
 • Inhoud985 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaand herenhuis met grote tuin gelegen aan de Rijksweg te Gronsveld. Een zeer gewilde locatie in dit kerkdorp dat zeer gunstig ligt ten opzichte van Maastricht, autosnelweg A2 en natuurgebieden bij het Savelsbos en de Maas. Op korte afstand ligt de basisschool, diverse winkels en openbaar vervoer. Gronsveld is een dorp waar tradities en saamhorigheid nog hoog in het vaandel staan. Daar is de "Grote Bronk" een voorbeeld van.

Deze woning met karakter biedt bijzonder veel leefcomfort door het totaal gebruiksoppervlak van maar liefst 315 m2. Daarbij heeft de woning ook voldoende opslagmogelijkheden middels de twee grote garages met eventuele mogelijkheden voor de hobbyist of een aan huis gebonden beroep. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Met vier grote slaapkamers en mogelijkheden voor twee extra slaapkamers op zolder is dit een mooie woning voor de grotere gezinnen. De groene tuin met wijds uitzicht is ook leuk gelegen op het zuiden. Fijne plek voor de kids of tuinliefhebber. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. Mooie woning met tal van mogelijkheden!

Indeling

Souterrain
- Kelder (6.4 m x 4.1 m) mergelkelder met een stahoogte van 1.95 meter. Altijd handig voor proviandopslag. De kelder is toegankelijk vanuit de hal.

Begane grond
- Hal (6.4 m x 1.8 m) inclusief authentieke trap naar eerste verdieping, originele binnendeuren en lambrisering. De hal ligt in het midden van twee woonkamers. De hal geeft ook toegang tot de tuinkamer.
- Woonkamer 1 (6.4 m x 4.4 m) voorzien van twee grote kunststof ramen met dubbel glas waardoor genoeg lichtinval, balkjes aan het plafond en een open doorgang naar de achterliggende leefkeuken. De kamer heeft maar liefst een breedte van 4.4 meter. Volop ruimte voor het plaatsen van een grote zit- of eethoek en diverse kasten.
- Woonkamer 2 (6.4 m x 4.0 m) sfeervolle ruimte met schouw en houtkachel. De vloer is voorzien van een parketvloer. Ook hier bevinden zich balkjes aan het plafond. Deze zijn niet dragend. De deur aan de achterzijde komt uit in de tuinkamer. Met een verbouwing zou de achtermuur van deze woonkamer 2 verwijderd kunnen worden, waardoor de keuken en de woonkamers één worden. 
- Leefkeuken (3.8 m x 3.6 m) voorzien van een eenvoudige keuken in hoekopstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat en voldoende opbergkastjes. De lichtkoepel in het plafond geeft veel lichtinval. De tuinkamer naast de keuken is middels twee glazen deuren toegankelijk. Naast de keuken bevindt zich een halletje met toegang tot het toilet, bijkeuken, berging en badkamer. Het platte dak van de aanbouw en de garages is in circa 2015 voorzien van een nieuwe dakbedekking.
- Tuinkamer (5.5 m x 4.2 m) met lichtkoepel en stalen kozijn met dubbele deur naar het terras. Mooie ruimte voor de spelende kids. Achter deze kamer ligt nog een berging met toegang naar de grote garage.
- Bijkeuken (3.15 m x 2.2 m) met witgoedaansluiting.
- Separaat toilet.
- Cv ruimte met cv ketel met boilervat uit 2016 in eigendom.
- Badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en bidet. De ruimte is geheel betegeld.
- Berging naar garages (4.0 m x 2.2 m)
- Garage 1 (7.2 m x 5.2 m) met een plafondhoogte van 2.7 meter. Middels drie schuifdeuren is de garage toegankelijk. De vloer is netjes betegeld. Een trap geeft toegang tot de duiventil bovenop de garage.
- Garage 2 (6.1 m x 3.1 m) met kantelpoort.
- Stal (8.5 m x 4.3 m) geschikt voor het houden van huisdieren. De stal ligt in de huisweide (tuin).

Eerste verdieping
- Overloop (6.4 m x 1.7 m) inclusief toilet, vier slaapkamers en vaste trap naar de zolder.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 4.0 m) met twee draaikiepramen. Ruim van opzet.
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 4.0 m).
- Slaapkamer 3 (4.4 m x 2.4 m).
- Slaapkamer 4 (4.0 m x 2.4 m).
- Slaapkamer 5 en 6 bevinden zich eventueel op zolder na een verbouwing.

Tweede verdieping
- Zolder (10.6 m x 6.4 m) met een nokhoogte van 2.7 meter. Bij aanpassing van het spant en een kleine aanpassing van wanden kunnen hier gemakkelijk twee extra kamers gemaakt worden. Het eterniet dak verdient onderhoud. 

Tuin
- Groot terras en oprit naar de garages is afsluitbaar middels een smeedijzeren hek. De tuin ligt op het zuiden en is voor een groot deel voorzien van gazon met enkele fruitbomen en stal. Een tweede terras geeft uitzicht op dal richting de Maas. Leuke tuin voor het houden van kleine huisdieren of voor de spelende kids.

Kenmerken
- Bouwjaar 1930
- Perceel 927 m2
- Inhoud 985 m3 exclusief 160 m3 garages
- Totaal inpandige oppervlakte 310 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 240 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 70 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 55 m2
- Kunststof kozijnen met isolerend glas 1991
- Plat dak voorzien van epdm 2015
- Deels dak - en raamisolatie
- Cv ketel 2016 met boilervat in eigendom
- Energielabel F

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Gronsveld sectie B 1906 
Groot 9 are en 27 ca 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1930
 • TypeHerenhuis
 • Gebruiksopp.310 m²
 • Perceelopp.927 m²
 • Inhoud985 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag