Gratis waardebepaling
Verkocht

Banholt

Grotestraat 2

 • Bouwjaar1960
 • TypeLandhuis
 • Gebruiksopp.220 m²
 • Perceelopp.1840 m²
 • Inhoud645 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaand landhuis gelegen aan de rand van het dorp Banholt in een groene omgeving met vrij uitzicht over het heuvelland. De omliggende weilanden en hoogstammen bezorgen je meteen een bijzonder gevoel van vrijheid, rust en privacy. In het kerkdorp, dat behoort tot de gemeente Eijsden Margraten wonen momenteel 1020 mensen. Banholt ligt midden in het Heuvelland met als omliggende dorpen Mheer, Sint Geertruid en Margraten. Maastricht ligt op een afstand van 15 autominuten. In Banholt is een school en een supermarkt aanwezig. Met name door de mooie ligging midden in de natuur en de vele culturele gebeurtenissen, is Banholt een verrassend mooi en leuk dorp.

Deze mooie woning is door de huidige eigenaren in 2003 geheel gestript en daarna voorzien van een grote aanbouw waardoor de woonkamer en keuken maar liefst 66 m2 oppervlak hebben. De aanbouw is voorzien van grote raampartijen waardoor men optimaal contact en uitzicht heeft over de tuin met enkele markante bomen en omliggende weilanden. Verder is er een volledig nieuw dak geplaatst, kunststof kozijnen gezet en de begane grondvloer grotendeels voorzien van vloerverwarming. Alle leidingen en elektra is vernieuwd en de gevels van de woning zijn gestraald, gevoegd en geïmpregneerd. In 2007 hebben de eigenaren een grote dubbele garage met vliering laten bouwen die volledig geïsoleerd is en meerdere functies zou kunnen hebben zoals kantoorruimte, werkplaats, B&B (vergunning gemeente nodig), of mantelzorg. De voormalige garage is omgebouwd tot een grote bijkeuken. De tuin is ook mooi aangelegd met een oprijlaan van gebakken stenen. 

Indeling

Souterrain
- Kelder (3.25 m x 2.50 m).

Begane grond
- Hal (3.75 m x 3.50 m) ruim van opzet met toegang tot de woonkamer, toilet met inbouwcloset fonteintje ventilatie en vloerverwarming, complete meterkast, badkamer met ligbad inloopdouche twee wastafels en vloerverwarming, en eikenhouten trap naar eerste verdieping.
- Woonkamer (7.30 m x 5.20 m +3.75 m x 3.65 m) 52 m2 voorzien van een licht plavuizenvloer met vloerverwarming, groot zitgedeelte met een magnifiek uitzicht over de tuin door de drie grote schuifpuien en een ruim eetgedeelte. De woonkamer loopt over in de half open keuken die ook weer goed contact heeft met de tuin. Samen met de woonkamer is het oppervlak maar liefst 66 m2.
- Keuken (4.00 m x 3.50 m) voorzien van een vier pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, drie vaks vriezer, combimagnetron, apothekerskast en hardstenen werkblad. Ook hier is voldoende plaats voor een eettafel. Naast de keuken ligt een hal met toegang tot de bijkeuken en de tuin.
- Bijkeuken c.q. waskeuken (3.70 m x 3.0 m), deze is gemaakt in de voormalige garage en mooi afgewerkt. Vanuit deze ruimte is er nog toegang tot een extra bergruimte die zich boven de keuken bevindt. Hier is de Hr combiketel met boilervat opgesteld. De bijkeuken is voorzien van de witgoedaansluiting, wasbak met koud- en warmwater en voldoende ruimte voor extra kasten of extra witgoedapparatuur.

Eerste verdieping
- De gehele eerste verdieping is voorzien van een mooie eikenhouten vloer. Alle binnendeuren zijn van eikenhout en alle wanden zijn glad gestuukt. De eerste verdieping heeft een aparte thermostaat en alle radiatoren hebben thermostaatkranen. Alle ramen zijn afsluitbaar en voorzien van horren. Alle slaapkamers hebben internet en cai aansluiting.
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, toilet met inbouwcloset radiator en raampje en vaste trap naar tweede verdieping.
- Slaapkamer 1 (3.75 m x 3.65 m).
- Slaapkamer 2 (3.65 m x 2.75 m).
- Slaapkamer 3 (3.50 m x 2.70 m).
- Slaapkamer 4 is te realiseren op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- De zolder (7.30 m x 6.60 m) is voorzien van een Unidekdak en dus optimaal geïsoleerd. Met enige aanpassingen kan hier een extra slaapkamer gemaakt worden.

Bijgebouwen
- Garage (9.40 m x 6.00 m) volledig geïsoleerd en voorzien van twee elektrische bedienbare rolpoorten, water- en elektra-aansluiting, aansluiting voor wasbakje, betegelde vloer en ruime vliering. Deze garage kan multifunctioneel ingezet worden. Het toegangspad (oprijlaan) is voorzien van gebakken stenen. Naast de garage ligt het houten tuinhuisje.

Tuin
- De woning ligt een stuk hoger dan het straatniveau waardoor het aanzicht van de woning en de ruime voortuin met het nodige groen fraai tot zijn recht komt. Ook de achtertuin gelegen op het zuiden ligt er mooi en overzichtelijk bij. De brede achtertuin met gazon, de drie grote markante bomen en de achterliggende weilanden zijn een lust voor het oog. Een bijzonder mooie plek als je van de natuur houdt. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1960, uitbreiding woonkamer en keuken in 2003
- Inhoud 645 m3 exclusief 255 m3 garage
- Dubbele garage volledig geïsoleerd
- Perceel 1840 m2
- Woonoppervlak 175 m2
- Gebruiksoppervlak 220 m2
- Energielabel E
- Kunststof kozijnen met isolerend glas
- Hr Combiketel 2003 en 120 liter boilervat in eigendom
- Deels vloerverwarming
- Geheel nieuw dak
- Deels muurisolatie

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Mheer sectie A 4792, groot 18 are en 40 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1960
 • TypeLandhuis
 • Gebruiksopp.220 m²
 • Perceelopp.1840 m²
 • Inhoud645 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag