I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Mheer

Duivenstraat 28

 • Bouwjaar1973
 • TypeLandhuis
 • Gebruiksopp.245 m²
 • Perceelopp.1411 m²
 • Inhoud890 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers4 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaand landhuis gelegen op een groot perceel van maar liefst 1411 m2. De woning ligt aan de toegangsweg van het kerkdorp Mheer. Een mooi dorp omringd door de natuur en voorzien van sfeervolle boerderijen, monumentale panden, kasteel Mheer, basisschool, openbaar vervoer en enkele terrasjes. Het huis ligt aan een mooie open weg met voldoende groen en heeft vrij uitzicht aan de achterzijde. De semibungalow heeft een karakteristieke landelijke uitstraling. 

De woning is zeer goed onderhouden en biedt meer dan voldoende woonoppervlak door meerdere ruimtes die multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Zo is er naast de woonkamer en leefkeuken ook nog een televisiekamer / slaapkamer of kantoorruimte. Daarbij zorgt ook nog de aanwezigheid van de badkamer op de begane grond voor een levensloopbestendigheid. De kamer naast de keuken is bijzonder sfeervol waar men ook nog gezellig kan vertoeven. De bovenverdieping biedt drie slaapkamers en het souterrain dat toegankelijk is van binnen en van buiten heeft nog een mooie ruimte die als kantoor-, hobby-, of slaapruimte gebruikt kan worden. Ook de garage mag er wezen met een lengte van meer dan 10 meter. De kelders zijn een positieve aanvulling op de rest.
Oude landelijke elementen komen terug in de woning zoals het plafond met bogen in de woonkamer, de boeren leefkeuken, de balken in het zicht, de eiken deuren, de schouw met open haard en de donkere plavuizenvloeren. Het dak is ongeveer 8 jaar geleden vervangen en geïsoleerd. De tuin met bijzonder veel privacy mag er ook zijn met een eigen oprijlaan, gazon, diverse terrassen en voldoende groen. Heerlijk vertoeven voor de tuinliefhebber en kids.

Indeling

Souterrain
- Hobbyruimte c.q. tuinkamer (7.2 m x 3.9 m) met bogenplafond, tegelvloer, sfeervolle nissen in de muur en toegang tot twee kelders en achtertuin. Mooie ruimte voor de kids.
- Provisiekelder (5.9 m x 3.2 m) met keukenblok, tegelvloer en radiator. Mooie ruimte die ook weer multifunctioneel is.
- Waskelder (4.2 m x 2.7 m) met witgoedaansluiting, warm- en koud water, keukenblok, fornuis met afzuiging, tegelvloer en verwarming.
- Cv ruimte met Nefit Hr combiketel uit 2008 in eigendom. De cv ketel is in 2018 volledig gereviseerd door de firma Nefit.
- Garage (10.2 m x 4.2 m) voorzien van een hardhouten elektrische rolpoort en wateraansluiting. De brede garage is een paradijs voor de hobbyist of autoliefhebber. Er kunnen twee auto's geparkeerd worden.
Het souterrain is bereikbaar vanuit de hal en de achtertuin.

Begane grond
- Ruime entree (6.2 m x 3.3 m) met open trappenhuis naar eerste verdieping en souterrain, vide en toegang tot woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer/kantoorruimte, meterkast en toilet met fonteintje raam en radiator. De mooie lichte ruimte met vide geeft zicht op de dakconstructie met aan de onderzijde de balken in zicht. De hardhouten deuren en plavuizenvloer passen goed bij de stijl van de woning.
- Woonkamer (7.4 m x 5.0 m / 4.4 m) sfeervolle kamer met twee dubbele openslaande deuren en raam waardoor veel lichtinval. De donkere vloer met schouw en open haard en het plafond met bogen geven sfeer aan de ruimte. Mooie zitruimte met meer dan voldoende ruimte voor een kast en zoals hier een piano. Naast de woonkamer ligt de eetkamer.
- Eetkamer (4.5 m x 2.9 m) gezellige ruimte met balkjes aan het plafond en vrij uitzicht op de grote groene tuin. De tuindeur geeft toegang tot het overdekte terras. De deur met rondboog geeft toegang tot de naastliggende leefkeuken.
- Leefkeuken 4.2 m x 3.8 m) sfeervolle ruimte voorzien van een eikenhouten boerenkeuken met kookeiland, elektrische kookplaat, oven en voldoende opbergkastjes. Er is voldoende plek voor een grote ontbijttafel. Ook hier is er een uitgang naar de tuin.
- Tussenhalletje met toegang tot de keuken, bakkamer, hal en televisiekamer / slaapkamer / kantoor.
- Badkamer (3.2 m x 2.3 m) met ligbad, douche en twee wastafels. Het raam zorgt voor lichtinval.
- Slaapkamer / kantoorruimte / televisieruimte (4.3 m x 3.8 m) afgewerkt met een eikenhouten vloer. Mooie extra kamer.

Eerste verdieping
- Overloop (4.5 m x 1.5 m) met toegang tot drie slaapkamers, bergruimte met kasten en tussenruimte met wastafel.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 4.1 m) met inbouwkasten en raam. Mooie grote kamer.
- Slaapkamer 2 (4.5 m x 2.6 m) met dakkapel en houten vloer.
- Slaapkamer 3 (3.8 m x 3.2 m).
- Bergruimte (4.2 m x 4.0 m) met kasten in de schuinte.

Tuin
- Groene voortuin met gemetselde trap naar de woning en oprit naar garage. Naast de woning ligt de grote oprijlaan naar de achterzijde. De tuin is mooi aangelegd met het nodige groen en enkele bomen.
- Achtertuin gelegen op het oosten. De zeer ruime tuin is hier ook weer goed onderhouden en is voorzien van enkele terrassen, gazon en voldoende groene perken en hagen. De tuin biedt veel privacy en heeft men vrij uitzicht.

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1973
- Inhoud 890 m3 
- Perceel 1411 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 170 m2
- Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 75 m2
- Totale inpandige oppervlakte 245 m2
- Dakisolatie, in 2012 is het dak vernieuwd en van de onderzijde geïsoleerd
- Hr combiketel 2008 in eigendom, in 2018 volledig gereviseerd door Nefit
- Hardhouten kozijnen met enkel glas

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Margraten sectie T 171 groot 13 are en 21 centiare
                   Gemeente Mheer sectie B 3243 groot 90 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.
ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).
AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1973
 • TypeLandhuis
 • Gebruiksopp.245 m²
 • Perceelopp.1411 m²
 • Inhoud890 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers4 (2 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag