I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Beezepool 45

 • Bouwjaar1977
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.158 m²
 • Perceelopp.259 m²
 • Inhoud540 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Halfvrijstaande geschakelde woning gelegen in een rustige kindvriendelijke omgeving van Eijsden. De woning ligt nabij een open plein met een groen plantsoen en enkele bomen. Verder ligt de woning dichtbij alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, sportaccommodaties en uitvalswegen naar de A2. Een fijne plek om te wonen.

De woningen gelegen in de Beezepool zijn ruim en de indelingen zijn speels van opzet. De slaapkamers zijn riant en de badkamer is helemaal compleet. De begane grond bestaat uit een ruime hal en heeft de uitgebouwde woonkamer met keuken (2016) maar liefst een oppervlak van circa 58 m2. Daarnaast heeft de garage een lengte van 7.7 meter. Deze woning is goed onderhouden en verbeterd. Het dak is in 2017 geheel vervangen en de kozijnen zijn van kunststof inclusief dubbel glas. De kruipruimte is geïsoleerd en liggen er 13 stuks zonnepanelen (geleased) op het dak. Het energielabel van de woning draagt de letter A. Deze woning biedt veel leefcomfort en ligt daarbij ook nog eens aan een rustig plantsoen. Zeker interessant!!

Indeling

Begane grond
- Entree (4.4 m x 3.0 m) ruim van opzet en voorzien van een complete meterkast, toilet met inbouwcloset fonteintje radiator mechanische ventilatie en spiegel. De vloer is voorzien van een donkere tegel. 
- Woonkamer (10.8 m x 3.7 m + 2.9 m x 2.9 m) met een speelse indeling. De kamer is in 2006 uitgebreid met een serre en is de keuken bij de woonkamer betrokken. De keuken en serre zijn voorzien van vloerverwarming en hebben beiden veel lichtinval. Vanuit de voorzijde van de woonkamer heeft men goed contact met het groene plantsoen en aan de achterzijde goed contact met de tuin door de twee glazen schuifpuien. Verder is er voldoende plek voor extra kasten. De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en schouw. De kamer geeft toegang tot naastliggende garage en trapkast.
- Keuken (3.3 m x 2.9 m) met direct contact met de woonkamer, kookeiland, extra warmwaterboiler, composiet werkblad, combioven, vaatwasser, 4 pits keramische kookplaat, koelkast en koffieapparaat. Verder heeft de keuken veel opbergruimte. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras en tuin.
- Garage (7.7 m x 3.0 m) voorzien van een pvc tegelvloer, elektrische rolpoort, witgoedaansluiting, radiator en deur naar tuin. Verder is er nog een wasbak en omvormer van de zonnepanelen aanwezig. Voor de garage bevindt zich de oprit en carport.

Eerste verdieping
- Overloop (2.5 m x 2.4 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar bergzolder. De kunststof kozijnen zijn voorzien van draaikiepmechanisme.
- Badkamer (3.3 m x 2.55 m) voorzien van een hoekligbad, inloopdouche, inbouwcloset, wandmeubel met brede wastafel en lades, brede spiegel, spots in plafond en velux dakraam.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 3.7 m) mooie ruime kamer met voldoende ruimte voor een grote kledingkast.
- Slaapkamer 2 (5.5 m x 3.0 m) met veluxdakraam en deur naar balkon (5.7 m x 1.5 m). 
- Slaapkamer 3 (3.7 m x 3.2 m) met dakkapel.

Tweede verdieping 
- Bergzolder (3.7 m x 1.3 m) met een hoogte van 1.65 meter. Het dak is in 2017 geheel vernieuwd en is goed geïsoleerd.

Tuin
- Voortuin gelegen op het westen. De brede tuin is voorzien van het nodige groen en een lange oprit met carport (3.0 m x 2.6 m). Het tegenover liggende plantsoen is een groot pluspunt.
- Achtertuin gelegen op het oosten met enkele terrassen, gazon en het nodige groen. De tuin is goed omsloten en biedt voldoende privacy.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1977, in 2006 uitgebreid met een serre
- Inhoud 540 m3 inclusief 85 m3 berging 
- Perceel 259 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 158 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 130 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 28 m2
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Dak- vloer- en raamisolatie Het dak is enkele jaren geleden geheel vernieuwd
- Hr Combiketel 2006 in eigendom
- 13 stuks zonnepanelen, deze zijn geleased. Het leaseplan dient door de koper overgenomen te worden
- Energielabel A

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4712, groot 2 are 59 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.
Overige specificaties

 • Bouwjaar1977
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.158 m²
 • Perceelopp.259 m²
 • Inhoud540 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag