Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Breusterweiden 22

 • Bouwjaar1980
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.100 m²
 • Perceelopp.142 m²
 • Inhoud425 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Goed onderhouden tussenwoning gelegen aan het rustige kindvriendelijke woonplein Breusterweiden te Eijsden. Vanuit de woonkamer heeft men vrij uitzicht over het plein met gazon en voldoende groen. De woning ligt kort bij alle benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentrum en basisschool. Tevens ligt de woning gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Maastricht en A2.

De woning is ruim van opzet door de diepe woonkamer met open keuken circa 35 m2, extra bijkeuken en berging, de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De tweede verdieping is een mooie ruime bergzolder waar men eventueel nog een extra slaapkamer zou kunnen creëren middels het plaatsen van een vaste trap en eventueel dakkapel. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas inclusief rolluiken. Tevens is de woning goed geïsoleerd naar de normen van 1980. Het energielabel draagt de letter C. Het dak ligt op het zuiden en is zodoende geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De achtertuin met achterom biedt ook voldoende privacy en ruimte voor enkel zithoekjes. Ondanks dat de woning goed onderhouden is dient deze enigszins gemoderniseerd te worden. Een interessante prijs voor een interessante woning.

Indeling

Begane grond
- Ruime hal (4.8 m x 1.9 m) voorzien van garderobe, toilet met closet en fonteintje, meterkast en toegang tot woonkamer.
- Doorzon woonkamer (8.1 m x 3.5 m) met een parketvloer en veel lichtinval. De kamer biedt veel ruimte voor een grote eet- en zithoek. De kamer staat in verbinding met de halfopen keuken.
- L-keuken (3.2 m x 2.0 m) licht van kleur en voorzien van een 4 pits gaskookplaat, oven en koelkast. De keukenkastjes zorgen voor veel opbergruimte. Achter de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (2.9 m x 2.1 m) met lichtkoepel, tuindeur naar terras, witgoedaansluiting en voldoende ruimte voor extra witgoedapparatuur. Achter de bijkeuken ligt de tweede bijkeuken c.q. berging.
- Berging (3.7 m x 1.9 m) ook voorzien van een lichtkoepel en betegelde vloer.

Eerste verdieping
- Ruime overloop (2.2 m x 1.1 m) met toegang tot drie slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van kunststof draaikiepramen en rolluiken.
- Badkamer (2.4 m x 2.2 m) voorzien van ligbad, wastafel, closet, raam en radiator.
- Slaapkamer 1 (4.3 m x 2.8 m).
- Slaapkamer 2 (3.7 m x 3.2 m) met toegang tot zolder via vlizotrap.
- Slaapkamer 3 (3.3 m x 2.6 m).

Tweede verdieping
Ruime bergzolder (8.0 m x 5.5 m) voorzien van een betonnen vloer. Hr Combiketel 2008 in eigendom en een nokhoogte van 1.85 meter. 

Tuin
- Onderhoudsvriendelijke voortuin gelegen op het westen met vrij uitzicht over het plein. Het plein is voorzien van de nodige openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het zuidoosten, voorzien van een achterom en enkele terrassen. De tuin is goed omsloten. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1980
- Inhoud 425 m3 
- Perceel 142 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 100 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 100 m2
- Kunststof kozijnen met isolatieglas en rolluiken
- Energielabel C
- Hr Combiketel 2008 in eigendom

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5208, groot 1 are 42 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1980
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.100 m²
 • Perceelopp.142 m²
 • Inhoud425 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op