Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Groene Specht 33

 • Bouwjaar2015
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.171 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Bijzonder mooie jonge instapklare tussenwoning uit 2015 gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met op korte afstand de groene weilanden, de basisschool, sportvelden, het openbaar vervoer, de A2 en het winkelcentrum. Nieuw Poelveld is een nieuwe wijk ten oosten van Eijsden met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen die gebouwd zijn naar de normen van nu waarbij duurzame hoogwaardige materialen zijn gebruikt en optimaal geïsoleerd zijn. Zo is ook deze woning gebouwd waarbij men rekening heeft gehouden met het leefcomfort. 

Deze woning is zeker instapklaar te noemen. De woning is mooi afgewerkt met duurzame materialen en voorzien van een mooie badkamer en keuken. Het huis is bij de bouw op wensen van de eigenaren aangepast. De indeling is beneden zo gemaakt dat er een zeer ruime eethoek met grote open keuken is ontstaan. Aan de voorzijde bevindt zich de zithoek met goed uitzicht op de straat. De drie ruime slaapkamers kunnen worden aangevuld met de vierde slaapkamer op zolder. De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op de begane- en eerste verdieping. De woning draagt dan ook het energielabel A. De tuin met achterom op het westen is ook ruim. Bijzonder mooie woning met maar liefst een inhoud van 465 m3 en met een goede ligging voor een gunstige prijs.

Indeling

Begane grond
- Hal met plaats voor garderobe, toegang tot toilet met inbouwcloset en fonteintje, complete meterkast en voorzien van een donkere plavuizenvloer met vloerverwarming. De begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
- Woonkamer (9.8 m x 3.95m / 3.2 m) waarbij woonkamer en open keuken maar liefst een vloeroppervlak hebben van circa 45 m2 inclusief de bergkast onder de trap. De woonkamer is ook voorzien van een donkere tegelvloer met vloerverwarming. Verder bevindt zich de zithoek aan de voorzijde van de kamer met goed uitzicht over de straat door het grote raam. De eethoek bevindt zich aan de achterzijde, mooi gecombineerd met de fraaie open keuken. Ook hier is er mooi tuincontact door de grote ramen en tuindeur. 
- Keuken (3.75 m x 2.2 m), witglanzende keuken voorzien van een composiet werkblad, 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combioven en afzuigunit. Bijzonder mooie keuken met veel opbergruimte.

Eerste verdieping
- Overloop inclusief trappenhuis (2.8 m x 2.1 m). De eerste verdieping is ook voorzien van vloerverwarming en dorpelloze laminaatvloeren. 
- Badkamer (2.8 m x 2.2 m) voorzien van inbouwcloset, ligbad en brede wastafel met lades en kastje. De badkamer is volledig betegeld in een licht kleur met donkere tegelvloer.
- Slaapkamer 1 (5.4 m x 3.0 m) bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van twee draaikiep ramen en veel ruimte voor een grote kast.
- Slaapkamer 2 (3.75 m x 2.8 m), ook netjes afgewerkt.
- Slaapkamer 3 (3.75 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich eventueel op zolder.

Tweede verdieping
- Ruime hoge zolder (9.8 m x 5.4 m) met veel mogelijkheden. De nokhoogte bedraagt 3.4 meter. Ideale zolder voor het maken van een dakkapel. De zolder is voorzien van een laminaatvloer, dakraam, witgoedaansluiting en Hr combiketel in eigendom 2015. Een vierde slaapkamer of hobby/werkruimte is hier op zijn plek.

Tuin
- Voortuin, onderhoudsvriendelijk aangelegd. De straat biedt openbare gratis parkeerplekken.
- Achtertuin met achterom gelegen op het westen. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gazon, terras en is goed omsloten door groene heggen en houten schutting. Het tuinhuis/fietsenstalling mag hier niet ontbreken. 

Kenmerken
- Bouwjaar 2015
- Inhoud 465 m3 
- Woonoppervlak 125 m2
- Gebruiksoppervlak 150 m2
- Hardhouten kozijnen afsluitbaar
- Dak, vloer, muur en raam isolatie
- Begane grond en eerste verdieping vloerverwarming 
- Energielabel A
- Instapklaar, afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7437 voorlopige grootte 1 are 71 ca. 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2015
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.171 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag