Verkocht

Eijsden

Klaproos 3

 • Bouwjaar2010
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.120 m²
 • Perceelopp.133 m²
 • Inhoud325 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |


Zeer goed afgewerkte instapklare tussenwoning uit 2010 gelegen in Nieuw Poelveld gemeente Eijsden. Deze jonge woning ligt in een mooie omgeving met aan de voorzijde een groot plantsoen met gazon en bomen. Het pas aangelegde park ligt op een steenworp afstand. Het is een kindvriendelijke buurt met in de nabijheid de basisschool met kinderopvang, sportaccommodaties, wandelgebieden, winkelcentrum, openbaar vervoer en A2 richting Maastricht en België.

Deze woning mag zeker "instapklaar" betiteld worden. De woning is goed afgewerkt en onderhouden, een moderne keuken geplaatst en de badkamer extra uitgebreid. De begane vloer en toilet zijn voorzien van vloerverwarming. Verder is deze woning voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas, optimaal geïsoleerd en voorzien van een warmteterugwin installatie. De hoge zolder met vaste trap biedt extra ruimte voor een vierde slaapkamer. 

Indeling

Begane grond
- Hal (2.0 m x 1.0 m) voorzien van een mooie licht grijze vloertegel, complete meterkast, toilet en toegang tot woonkamer.
- Toilet (1.5 m x 1.0 m) met inbouwcloset, fonteintje, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Mooie strakke afwerking.
- Woonkamer met aan de voorzijde een ruime zithoek (4.5 m x 3.9 m) en aan de achterzijde de eethoek (3.0 m x 2.8 m). De vloer is netjes betegeld in het lichtgrijs en voorzien van vloerverwarming. Vanuit de woonkamer heeft men toegang tot een tweede hal met trap naar eerste verdieping en extra bergkast.
- Halfopen moderne lichte keuken (2.6 m x 2.0 m) in hoekopstelling voorzien van een 5 pits gaskookplaat, koelkast, diepvries, vaatwasser, rvs afzuigunit en voldoende lades en opbergkastjes met spotjes.

Eerste verdieping
- Alle kamers zijn voorzien van duurzame laminaatvloeren, op de badkamer na.
- Overloop (3.5 m x 1.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar zolderkamer.
- Badkamer (2.9 m x 2.4 m) voorzien van een ligbad met glazen spatscherm, inbouwcloset, wandmeubel met brede wastafel, designradiator, draaikiep raam en mechanische ventilatie. Deze badkamer met smaak afgewerkt en ingericht.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 2.9 m) met tv aansluiting, grote diepe inbouwkast en rolluik. 
- Slaapkamer 2 (3.0 m 2.5 m) met rolluik.
- Slaapkamer 3 (2.8 m x 1.9 m) met rolluik.

Tweede verdieping 
- Ruime zolderkamer (5.4 m x 4.5 m) nokhoogte 2.6 meter met Novilon vloer. Tevens bevinden zich hier de Hr Combiketel (eigendom), de witgoedaansluitingen en warmteterugwin installatie. Deze mooie ruimte kan met een kleine aanpassing dienen als extra vierde slaapkamer of studeerkamer. 

Tuin
- Onderhoudsvriendelijke voortuin gelegen op het westen met uitzicht over een grasveld aangeplant met enkele bomen. De straat is voorzien van parkeerplekken.
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin gelegen op het oosten voorzien van achterom, houten tuinhuis voor de fietsen, elektrisch zonnescherm, aan beide zijden groene heggen, gazon en mooie strakke bestrating.

Kenmerken 
- Bouwjaar 2010 
- Inhoud 325 m3 
- Perceel 133 m2 
- Woonoppervlak 95 m2 
Gebruiksoppervlak 120 m2

Oplevering 
- In de huidige staat, in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 6854, groot 1 a en 33 ca.

BEZICHTIGING 
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

 

 

 

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2010
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.120 m²
 • Perceelopp.133 m²
 • Inhoud325 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag