Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Klaproos 7

 • Bouwjaar2010
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.120 m²
 • Perceelopp.133 m²
 • Inhoud325 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Zeer goed afgewerkte instapklare tussenwoning uit 2010 gelegen in Nieuw Poelveld gemeente Eijsden. Deze jonge woning ligt in een mooie omgeving met aan de voorzijde een groot plantsoen met gazon en bomen. Het groene park ligt op een steenworp afstand. Het is een kindvriendelijke buurt met in de nabijheid de basisschool met kinderopvang, sportaccommodaties, wandelgebieden, winkelcentrum, openbaar vervoer en A2 richting Maastricht en België.

Deze woning mag zeker "instapklaar" betiteld worden. De woning is goed afgewerkt en onderhouden en verkoper heeft een moderne keuken en badkamer geplaatst. De begane vloer en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming. Verder is deze woning voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ glas, optimaal geïsoleerd en voorzien van een warmteterugwin installatie. De hoge zolder met vaste trap biedt extra ruimte voor een vierde slaapkamer, waarbij er al rekening mee is gehouden met de constructie in het dak, voor het plaatsen van een dakkapel. 

Indeling

Begane grond
- De begane grond is geheel voorzien van vloerverwarming en hardhouten kozijnen.
- Hal (2.0 m x 1.5 m) voorzien van een mooie antraciet grijze vloertegel, complete meterkast, modern toilet en toegang tot woonkamer via glazen deur.
- Toilet (1.5 m x 0.9 m) met inbouwcloset, fonteintje, vloerverwarming en mechanische ventilatie. Het geheel is betegeld en voorzien van spots.
- Woonkamer met aan de voorzijde een ruime zithoek (4.5 m x 3.9 m) en aan de achterzijde de eethoek (3.0 m x 2.8 m). De vloer is voorzien van mooie antraciet grijze plavuizen. Naast de eethoek bevindt zich de halfopen moderne keuken. Verder is de bergkast onder de trap handig en heeft men toegang tot een tweede hal met trap naar eerste verdieping.
- Halfopen moderne lichte keuken (2.6 m x 2.0 m) in hoekopstelling voorzien van een composiet werkblad voorzien van een 5 pits gaskookplaat, koelkast, grote oven,  vaatwasser, rvs afzuigunit en voldoende lades en kasten met draaikast. De opbergkastjes op hoogte passen er goed bij. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
- Alle kamers zijn voorzien van duurzame laminaatvloeren zonder dorpels, op de badkamer na.
- Overloop (2.5 m x 1.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer, muurkastje en vaste trap naar zolderkamer.
- Badkamer (2.9 m x 2.4 m) voorzien van een inloopdouche met glazen wand, inbouwcloset, wandmeubel met brede wastafel voorzien van twee kranen, extra opbergkastje, designradiator, draaikiep raam en mechanische ventilatie. Deze geheel betegelde badkamer is met smaak afgewerkt en ingericht.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 2.9 m) met tv aansluiting en grote diepe inbouwkast. 
- Slaapkamer 2 (3.0 m 2.5 m).
- Slaapkamer 3 (2.8 m x 1.9 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich eventueel op de zolder.

Tweede verdieping 
- Ruime zolderkamer (5.4 m x 4.5 m) met een nokhoogte van 2.6 meter met mogelijkheden voor een grote dakkapel. In de bouw van het dak is hier rekening mee gehouden. Tevens bevinden zich in een aparte ruimte de Hr Combiketel 2010 (eigendom), de witgoedaansluitingen en warmteterugwin installatie. Deze mooie ruime zolder kan met een kleine aanpassing dienen als extra vierde slaapkamer of studeerkamer. 

Tuin
- Onderhoudsvriendelijke voortuin gelegen op het westen met uitzicht over een grasveld aangeplant met enkele bomen. De straat is voorzien van parkeerplekken.
- Onderhoudsvriendelijke achtertuin met onder andere groot terras, gelegen op het oosten en voorzien van achterom, houten tuinhuis voor de fietsen en aan beide zijden groene heggen. Sfeervolle zeer goed onderhouden tuin.

Kenmerken 
- Bouwjaar 2010 
- Inhoud 325 m3 
- Perceel 133 m2 
- Woonoppervlak 95 m2 
Gebruiksoppervlak 120 m2
- Hr Combiketel 2010 en warmteterugwin-installatie
- Vloerverwarming op begane grond
- Energielabel A

Oplevering 
- In de huidige staat, in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 6856, groot 1 a en 33 ca.

BEZICHTIGING 
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

 

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2010
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.120 m²
 • Perceelopp.133 m²
 • Inhoud325 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag