Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

M.L. Kingstraat 59

 • Bouwjaar1973
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.148 m²
 • Perceelopp.211 m²
 • Inhoud400 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Ruime tussenwoning met garage en achterom uit 1973 met een uitstekende ligging nabij alle benodigde voorzieningen zoals winkelcentrum, basisschool, openbaar vervoer, gezellige oude kern en wandelgebied rondom de Maas. Deze fraaie woning ligt in een brede open straat en omgeving met een mix van vrijstaande woningen, landhuizen en halfvrijstaande woningen. Maastricht ligt op een afstand van 9 kilometer.

De woning is in 2008 door de huidige eigenaren aangekocht en sindsdien hebben zij de woning gemoderniseerd en verbeterd. De woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en deels rolluiken. De badkamer, keuken, toilet en meterkast zijn van 2008. De keuken is bij de woonkamer betrokken in 2018 en er zijn in 2020 12 stuks zonnepanelen (eigendom) geplaatst. De Hr combiketel in eigendom is van 2017. De nok van het dak is vernieuwd, er zijn nieuwe goten geplaatst en het dak is geïnspecteerd. De tuin is ook aangepakt waarbij de overkapping gefundeerd is geworden. Deze woning biedt met een totaal inpandig oppervlak van 148 m2 veel ruimte en leefgenot. De extra slaapkamer op de hoge zolder is ook een pluspunt. Dit is een mooie woning op een toplocatie in Eijsden.

Indeling

Begane
- Hal (2.8 m x 2.0 m) voorzien van een complete meterkast, geschilderde houten trap, toilet met inbouwcloset fonteintje en raampje, toegang tot kruipruimte en deur naar woonkamer.
- Woonkamer met een totale lengte van maar liefst 8.5 meter en een mooie breedte. Er is meer dan voldoende plaats voor een riante zit- en eethoek en kasten. De woonkamer zou nog uitgebreid kunnen worden aan de achterzijde van de woning zonder afbreuk te doen aan de tuin. De woonkamer en keuken zijn in 2018 bij elkaar betrokken. Mooie kamer met beukenhouten vloer, extra opbergkast en veel lichtinval.  
- Keuken (3.5 m x 2.6 m) voorzien van een groot hardstenen werkblad met inductie kookplaat, vaatwasser, meerder lades en bovenkasten waardoor veel opbergruimte, rvs afzuigunit en extra wandmeubel met koelkast en combioven. Mooie lichte keuken met een donkere tegelvloer. Via de tuindeur komt men in de tuin.

Eerste verdieping
- Overloop (2.0 m x 1.6 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder met extra leefruimte. Deze verdieping is voorzien van een laminaatvloer. Alle slaapkamers en badkamer zijn voorzien van kunststof draaikiep ramen met isolerend glas en rolluiken.
- Badkamer (2.8 m x 2.0 m) voorzien van vloerverwarming en radiator, groot ligbad, inloopdouche met glazen deur, tweede toilet, brede wastafel met spiegel en kastje en mechanische ventilatie. 
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 3.7 m) gelegen aan de voorzijde, ruim van opzet en netjes afgewerkt.
- Slaapkamer 2 (4.6 m x 3.15 m).
- Slaapkamer 3 (3.6 m x 2.6 m). Alle kamers zijn ruim van opzet en geven voldoende kastruimte.
- Slaapkamer 4 bevindt zich eventueel op de tweede verdieping.

Tweede verdieping  
- Ruime zolder (8.5 m x 5.85 m) ingedeeld met een vierde slaapkamer c.q. werkruimte (4.0 m x 3.8 m) met groot Veluxdakraam, houten vloer en radiator, cv ruimte met Hr combiketel in eigendom uit 2017 en witgoedaansluiting en bergzolder.

Bijgebouw
- Garage (6.15 m x 2.85 m) halfsteens en voorzien van een elektrische rolpoort en tuindeur aan de zijkant. De garage is goed bereikbaar.

Tuin
- Voortuin gelegen op het zuiden en voorzien van het nodige groen. In de straat kan men vrij parkeren.
- Achtertuin met achterom gelegen op het noorden. Achter de tuin en woning ligt een groot plantsoen met bomen en speelplek voor de kleintjes. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een overkapping en enkele groene borders. De tuin is goed omsloten en biedt veel privacy. 

Kenmerken

- Bouwjaar 1973
- Perceel 211 m2
- Inhoud 400 m3 exclusief 50 m3 garage
- Totaal inpandige oppervlakte 148 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 115 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 33 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 17 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte 17 m2
- Kunststof kozijnen met isolerend glas
- raam isolatie
- Hr combiketel eigendom 2017
- 12 stuks zonnepanelen met optimiser 2020
- Energielabel B

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 2197 
Groot 2 are en 11 ca 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1973
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.148 m²
 • Perceelopp.211 m²
 • Inhoud400 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag