Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Prins Hendrikstraat 55

 • Bouwjaar1932
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.80 m²
 • Inhoud610 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Karakteristieke tussenwoning gelegen in de oude kern van Eijsden aan de rand van het Stationsplein. Een leuk sfeervol plein met op korte afstand het station met verbinding naar Maastricht en Visé en Luik, busverbinding en voldoende parkeergelegenheid. Verder kenmerkt zich het plein met diverse karakteristieke herenhuizen. In de zomer speelt zich onder andere hier het traditionele feest "De Bronk" af. Het winkelcentrum, de oude dorpskern van Eijsden en scholen liggen ook op korte afstand. 

Dit verrassende huis heeft een bijzonder sfeervolle en leuke verzorgde uitstraling. Het huis met werkkamer, grote bergruimte, twee slaapkamers, badkamer, woonkamer, keuken en onderkelderd, heeft maar liefst een gebruiksoppervlak van 190 m2 en een inhoud van 610 m3. Hierbij biedt het huis veel leefcomfort en mogelijkheden zoals een aan huis gebonden beroep. De begane grond zou (met toestemming van de gemeente) kunnen dienen als bedrijfs-/kantoorruimte. Op het dakterras aan de achterzijde de woning kan men in alle privacy genieten van de zon. Bijzonder leuke woning voor starters, beleggers of iemand die een groot huis zoekt zonder tuin (dakterras wel aanwezig). Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden.

Indeling 

Souterrain
- Onderkelderde ruimte (21 m2 oppervlak) met een hoogte van 2,15 meter. De kelder is bereikbaar vanuit de tweede hal.

Begane grond 
- Grote hal (5,5 m x 1 m) voorzien van marmeren tegelvloer. De hal geeft toegang tot de werkkamer aan de voorzijde van het huis en de tweede hal.
- Werkkamer (5,5 m x 2,85 m) met parketvloer, groot tuimelraam met zicht op de Prins Hendrikstraat, radiator.
- Tweede hal (4,75 m x 4 m) met authentieke terrazzovloer, radiator en gootsteen. Deze multifunctionele ruimte geeft toegang tot de kelder, de trap naar de eerste verdieping en de grote berging/hobbyruimte. In deze tweede hal is in het verleden een houten (kantoor)ruimte gebouwd welke makkelijk weer verwijderd kan worden. Momenteel bevindt zich hierin de witgoedaansluiting.
- Grote en hoge berging/hobbyruimte (6 m x 4 m) gelegen aan de achterzijde van het huis. De betonnen vloer in deze ruimte is recent voorzien van rubberen vloertegels. Mooie multifunctionele ruimte voor het uitvoeren van een hobby, opslag van spullen, fietsenberging, etc.

Eerste verdieping
- Vanuit de tweede hal heeft men middels de oude schuifdeur (paneeldeur) toegang tot de brede houten trap naar de eerste verdieping. Hier bevindt zich tevens de meterkast.
- Kleine overloop (1 m x 1 m) voorzien van laminaat vloer met toegang tot de woonkamer en de keuken.
- Woonkamer ( 5,7 m x 4 m) voorzien van parketvloer, twee ramen met zicht op de Prins Hendrikstraat, schouw (niet meer in gebruik) en radiatoren.
- Keuken ( 3,1 m x 3.0 m) voorzien van houtfineer keukenopstelling met 4-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, gootsteen, nis voor koelkast, diverse kastjes en kleine lades. Het grote raam aan de bovenzijde van deze ruimte geeft zicht op het hoger gelegen dakterras. Vanuit de keuken heeft men toegang tot het toilet en de deur met houten trap naar de tweede verdieping.
- Toilet met fonteintje, radiator en klein raam.

Tweede verdieping 
- De hoge kamers geven deze verdieping een ruim gevoel.
- Overloop met houten vloer (geschilderd) vlizotrap en diepe muurkast. Deze overloop kan verruimd worden door het verwijderen van de muurkast.
- Slaapkamer 1 circa 19 m2 gelegen aan de voorzijde. Ruime kamer met plaats voor een grote kast.
- Slaapkamer 2 circa 12 m2 ook ruim van opzet. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor een slaapkamer of werkkamer en geeft toegang tot de badkamer en het ruime dakterras.
- Badkamer (2,2 m x 1,4 m) voorzien van ligbad, wastafel en klein raam. De wanden zijn deels betegeld. Hier bevindt zich tevens de HR-combiketel (gehuurd).
- Ruim dakterras (6,3 m x 3,9 m) voorzien van een houten vlonder. Op dit leuke terras kan men in volledige privacy genieten van de rust en de zon.

Derde verdieping
Vliering met extra opbergruimte, deze is middels een vlizotrap bereikbaar.

Tuin
- Aan de voorzijde van de woning ligt een klein stukje perceel waar men een bankje zou kunnen plaatsen.
- Dakterras aan de achterzijde van de woning.

Kenmerken

- Karakteristieke uitstraling
- Bouwjaar 1932
- Inhoud 610 m3 
- Woonoppervlak 125 m2
- Gebruiksoppervlak 190 m2
- Grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas
- De zijgevel grenzend aan huisnr. 53 is volledig voorzien van geluidsisolatie
- Hr Combiketel 2018 (gehuurd)
- Energielabel F 
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie onbekend, het kadastrale nummer wordt aangepast, groot circa 80 centiare. 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1932
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.80 m²
 • Inhoud610 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag