Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Professor Duboisstraat 8

 • Bouwjaar1953
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.105 m²
 • Perceelopp.131 m²
 • Inhoud365 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
Ga direct naar | |
Tussenwoning gelegen in de Professor Duboisstraat in Eijsden. De woning ligt vlakbij de gezellige oude kern van Eijsden met zijn restaurantjes cafés en pontje over de Maas, het wandelgebied Caestertveld, het winkelcentrum en openbaar vervoer (bus en trein). De basisschool ligt op ongeveer 2 kilometer afstand. 

De huidige eigenaren hebben de woning in 2016 aangekocht en sindsdien verbouwd en gemoderniseerd. De keuken en woonkamer zijn één geheel geworden en de keuken voorzien van een kookeiland. De woonkamer is uitgebouwd, voorzien van een betonnen vloer en heeft een vloeroppervlak van maar liefst circa 38 m2. De gehele elektra, de totale cv installatie, riolering en waterleidingen zijn vernieuwd en is er beneden opnieuw gestuukt en boven behangen en vloeren gelegd. Er is een nieuwe badkamer en keuken geplaatst en er zijn deels nieuwe kozijnen geplaatst. Daarbuiten is de tuin ook aangepakt en is deze voorzien van een mooie schutting, terras en vlonder. Hele leuke woning voor de starter. 

Indeling

Souterrain
- Kelder (4.4 m x 1.9 m) mooie provisieopslagruimte met betegelde vloer en witgoedaansluiting. De kelder is vanuit de hal bereikbaar.

Begane grond
- Hal (4.5 m x 2.0 m) inclusief betegeld toilet met inbouwcloset en raampje, complete meterkast en toegang tot woonkamer, kelder en eerste verdieping.
- Woonkamer (9.25 m x 3.5 m + 2.6 m x 2.2 m) die aan de achterzijde is uitgebouwd en de keuken bij de woonkamer is betrokken. Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 38 m2. De voorzijde biedt veel ruimte voor een grote zithoek en de achterzijde biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel met ernaast het ruime kookeiland met kunststof werkblad, inductiekookplaat, rvs afzuigunit en vaatwasser. Een keukenwand is voorzien van koelkast, combioven en voldoende opbergkastjes. De kamer is voorzien van een geschilderde betonnen vloer met coating, een schouw met een loze gasleidingaansluiting, dubbele tuindeur uitkomend op het terras en groot raam met elektrisch rolluik waardoor veel lichtinval. Naast de keuken bevindt zich het tussenhalletje (2.0 m x 1.25 m) met toegang tot de berging en tuin. 
- Berging (3.3 m x 2.0 m) met witgoedaansluiting. Deze ruimte is aan de binnenzijde geïsoleerd. De berging is voorzien van een elektrische rolpoort met een breedte waardoor de motor gestald kan worden.

Eerste verdieping
- Overloop (1.9 m x 1.9 m) met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer, bergruimte en luik naar bergzolder. Alle slaapkamers zijn voorzien van draaikiepramen, laminaatvloeren, glasvliesbehang en radiatoren.
- Bergruimte (2.0 m x 1.0 m) voormalige doucheruimte.
- Slaapkamer 1 (3.5 m x 3.1 m) met tv aansluiting.
- Slaapkamer 2 (4.2 m x 2.6 m) met muurkast.
- Slaapkamer 3 (2.7 m x 2.0 m) met muurkast.
- Badkamer (2.5 m x 2.0 m) met ligbad inclusief douchescherm en regendouche, inbouwcloset, brede wastafel en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
- Bergzolder met een hoogte van 1.1 meter. Het dak is asbestvrij.

Tuin
- Voortuin gelegen op het zuiden en onderhoudsvriendelijk aangelegd.
- Achtertuin geheel omsloten met een nieuwe houten schutting en gelegen op het noorden. De tuin is toegankelijk middels de achterom en kunnen fietsen en of motor gestald worden in de berging. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en verder voorzien van een houten vlonder voor de tuinset en elektra.

Kenmerken
- Bouwjaar 1953
- Inhoud 365 m3 inclusief berging
- Perceel 131 m2
- Totaal inpandige oppervlakte circa 105 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen 97 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 8 m2
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas
- Energielabel E
- Hr Combiketel 2016 in eigendom

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie D nummer 3643, groot 1 a en 31 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1953
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.105 m²
 • Perceelopp.131 m²
 • Inhoud365 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op