Gratis waardebepaling
Nieuw

Eijsden

Rijksweg 249

€ 459.000 k.k.

 • Bouwjaar1920
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.220 m²
 • Perceelopp.409 m²
 • Inhoud705 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Riant tussengelegen herenhuis met groot vrijstaand gelijkvloers appartement gelegen aan de Rijksweg in Eijsden. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer, brede school, uitvalswegen naar Maastricht en autosnelweg. Tevens zijn er volop mogelijkheden om te wandelen in de nabije natuur. De woning met appartement heeft drie eigen parkeerplekken en heeft de bestemming "Wonen". Na goedkeuring van de gemeente zou het appartement eventueel gebruikt kunnen worden voor het houden van een aan huis gebonden beroep of mantelzorg. In het verleden was er een kinderdagverblijf gevestigd, maar momenteel wordt het als appartement gebruikt. 

Deze woning is goed afgewerkt en verkoper heeft daarbij de woning nog verbeterd en gemoderniseerd. Er is gestuukt, het dak is 15 jaar geleden geheel vernieuwd, 26 stuks zonnepanelen zijn geplaatst (eigendom), kunststof kozijnen zijn geplaatst, het riool is vernieuwd, het appartement is behoorlijk uitgebreid tot een riant gelijkvloers gebouw, de keuken en badkamer zijn vernieuwd en de tuin met overkapping is ook aangepakt. De woning biedt veel leefcomfort door de grote ruimtes en extra mogelijkheden op de hoge zolder. Het pand heeft maar liefst een totaal inpandig oppervlak van 220 m2. Daarbij heeft het appartement een oppervlak van 115 m2. Een mooie woning met mogelijkheden!

Indeling woning

Souterrain
- Kelder (3.4 m x 3.0 m + 3.4 m x 1.6 m + 3.0 m x 2.8 m) hier bevindt zich de CV combiketel 2020 in eigendom. Het appartement heeft ook een eigen CV ketel.

Begane grond
- Hal met garderobe en toegang tot de woonkamer.
- Woonkamer met een maximale breedte van 5.15 meter en een lengte van 7.7 meter. De z-kamer heeft een eethoek aan de voorzijde met zicht op straat en aan de achterzijde bevindt zich het zitgedeelte. De leefkeuken ligt in de aanbouw. De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- Leefkeuken (5.75 m x 3.15 m) met hoogglans witte keuken, hardstenen werkblad met keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser, rvs afzuigkap en voldoende ruimte voor een eettafel. De keuken met tuindeur en enkele ramen geeft zicht op het terras. De bijkeuken en toilet liggen achter de keuken.
- Toilet met inbouwcloset en geheel betegeld.
- Bijkeuken (5.2 m x 3.15 m) met wastafel, witgoedaansluiting en deur naar tuin. Mooie grote ruimte voor extra diepvries of proviandopslag.
- Berging (8.0 m x 2.3 m) c.q. afgesloten doorgang vanaf de straat naar de achtertuin. Altijd handig voor de fietsen of om spullen vanuit de tuin naar de straat te verplaatsen zonder door de woning te hoeven lopen. Het appartement is toegankelijk middels deze doorgang.

Eerste verdieping
- Bordestrap met toegang naar overloop. De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloeren, draaikiepramen met rolluiken aan de voorzijde.
- Badkamer (3.1 m x 2.5 m) voorzien van ligbad, inloopdouche, tweede toilet, brede wastafel, radiator en houtlook tegelvloer.
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 3.9 m) met drie draaikiepramen en authentieke schouw.
- Slaapkamer 2 (3.9 m x 3.9 m) mooie ruimte met voldoende kastruimte.
- Slaapkamer 3 (3.6 m x 2.45 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op zolder.
- Slaapkamer 5 is ook nog te realiseren op de grote zolder.

Tweede verdieping
- Grote hoge zolder met geïsoleerd dak met houten spanten in het zicht. De nokhoogte bedraagt maar liefst 3.65 meter. De zolder is ook toegankelijk middels de bordestrap.
- Slaapkamer 4 (8.0 m x 4.4 m) en eventueel 5 na kleine verbouwing. Enkele dakramen zorgen voor het lichtinval.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van drie eigen parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het oosten. Het terras aan de woning is overkapt. Het houten tuinhuis is altijd handig voor extra opbergruimte of dienend als fietsenhok voor het appartement. De tuin is goed omsloten.

Indeling appartement

Begane grond
- Het appartement is geheel levensloopbestendig. 
- Hal met toegang tot het toilet, cv ruimte met Hr combiketel 2019 in eigendom en witgoedkast.
- Woonkamer met open keuken (9.0 m x 4.3 m + 3.6 m x 2.2 m), groot van opzet en voldoende lichtval door enkele ramen en lichtkoepels. De riante ruimte geeft voldoende ruimte voor een grote zithoek, eettafel en kastruimte. De open keuken is voorzien van keramische kookplaat, oven, koelkast en voldoende opbergruimte. De meterkast bevindt zich ook in deze ruimte. Deze bevat een tussenmeter.
- Badkamer (2.3 m x 2.2 m) met inloopdouche en wastafel.
- Bijkeuken (2.3 m x 1.6 m).
- Slaapkamer 1 (4.3 m x 2.75 m) met raam en tuindeur.
- Slaapkamer 2 (3.1 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 3 (3.8 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 4 (3.8 m x 2.2 m).

Tuin
- Aan de voorzijde van het appartement kan men gebruik maken van het aanliggende terras met zonnescherm. 

Kenmerken
- Bouwjaar woning circa 1920, bouwjaar appartement 1983
- Perceel 409 m2
- Inhoud 705 m3 exclusief 70 m3 berging en 425 m3 appartement
- Totaal inpandige oppervlakte woning 220 m2, Totaal inpandige oppervlakte appartement 115 m2
- Gebruiksoppervlak wonen woning 170 m2, Gebruiksoppervlak wonen appartement 115 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte woning 50 m2
- Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte 15 m2
- Kunststof kozijnen met isolerend glas en deels rolluiken
- Hr combiketel woning 2021 in eigendom, Hr combiketel appartement 2019 in eigendom
- Deels vloerverwarming
- 26 stuks zonnepanelen (eigendom)
- Energielabel C

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie C 1404 
Groot 4 are en 9 ca 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1920
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.220 m²
 • Perceelopp.409 m²
 • Inhoud705 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag