Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

St. Rémy 33

 • Bouwjaar2016
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.179 m²
 • Inhoud555 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
Ga direct naar | |
Bijzonder mooie jonge instapklare tussenwoning uit 2016 gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met op korte afstand de groene weilanden, de basisschool, sportvelden, het openbaar vervoer, de A2 en het winkelcentrum. Nieuw Poelveld is een nieuwe wijk ten oosten van Eijsden met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen die gebouwd zijn naar de normen van nu, waarbij duurzame hoogwaardige materialen zijn gebruikt en optimaal geïsoleerd zijn. Zo is ook deze woning gebouwd waarbij men rekening heeft gehouden met het leefcomfort. 

Deze woning is zeker instapklaar te noemen. De woning is mooi afgewerkt met duurzame materialen zoals bijvoorbeeld de keramische parket met houtlook, hardhouten kozijnen en de complete moderne badkamer en keuken die naar eigen smaak gemaakt zijn. Buiten de zeer goede afwerking biedt deze woning veel leefcomfort door de grote ruimtes. Het oppervlak van woonkamer en keuken bedraagt circa 55 m2 en de lengte is maar liefst 12.2 meter en de drie ruime slaapkamers zijn aangevuld met de vierde slaapkamer op zolder met dakkapel. De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming op de begane- en eerste verdieping. De woning draagt dan ook het energielabel A. De groene tuin met achterom op het oosten is ook ruim en goed onderhouden. Bijzonder mooie woning met maar liefst een inhoud van 555 m3 en een gebruiksoppervlak van 170 m2 met een goede ligging en instapklaar.

Indeling

Begane grond
- Ruime hal (7.0 m x 1.5 m) met toegang tot het toilet met fonteintje, complete meterkast en woonkamer/keuken.
- Woonkamer met open keuken met een totale lengte van maar liefst 12.2 meter, een oppervlak van circa 55 m2 en een zithoek met een breedte van maar liefst 5,4 meter. Een bijzonder mooie ruimte waar voldoende plaats is voor de grote zithoek met groot raam en tuindeur naar terras en tuin en de eethoek in het middengedeelte, waar zich ook nog de opbergkast bevindt. De open keuken ligt aan de voorzijde met een groot raam over de volle hoogte van de ruimte met goed straatcontact. De vloer is voorzien van een keramische parket met een houtlook. (Mooi en duurzaam). Tevens bevindt zich op de begane grond en de eerste verdieping vloerverwarming. Alle kozijnen zijn van hardhout en afsluitbaar.
- Open keuken (3.85 m x 3.5 m) met kookeiland en wandmeubel met diverse apparatuur. Het grote werkblad is van composiet, verder is de keuken uitgevoerd met een 4 pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, oven en combioven, rvs afzuigunit en voldoende opbergruimte.

Eerste verdieping
- Overloop (3.4 m x 3.3 m) met toegang tot het aparte tweede toilet, badkamer, drie slaapkamers en trap naar de grote tweede verdieping met eventueel vierde slaapkamer. De eerste verdieping is voorzien van een dorpelloze laminaatvloer, op elke kamer een thermostaat en afsluitbare kozijnen met draaikiep ramen en rolluiken.
- Tweede toilet.
- Badkamer (3.3 m x 2.0 m) met inloopdouche met groten glazen wand, ligbad, brede wastafel met lades en spiegel, designradiator en ducosysteem voor de afzuiging. De badkamer is geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (5.4 m x 3.6 m) met een grote nis voor het plaatsen van een klerenkast. Zeer netjes afgewerkt!
- Slaapkamer 2 (3.7 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.4 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Bijzonder ruime zolderkamer met ook hier een goede afwerking. Deze ruimte heeft een nokhoogte van maar liefst 4.4 meter. De dakkapel met elektrisch rolluik zorgt voor veel lichtinval en geeft ook mogelijkheden voor de eventuele vierde slaapkamer. In de schuinte zijn kasten gemaakt voor extra opbergruimte. Tevens bevinden zich hier de Hr combiketel in eigendom, de warmteterugwininstallatie en de witgoedaansluiting. 

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en omsloten met een groene bijpassende heg. De woning heeft een bijzonder aantrekkelijke en goed verzorgde uitstraling. In de straat bevinden zich voldoende openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op zuidoosten is voorzien van een achterom. De tuin is voorzien van een groot terras met verlichting en wateraansluiting, iets hoger gelegen gazon en is goed omsloten door een groene heg. In het houten tuinhuis (3.0 m x 2.0 m) kunnen de fietsen en tuingereedschap geplaatst worden. Zeer goed onderhouden tuin.

Kenmerken
- Bouwjaar 2016
- Inhoud 555 m3 
- Woonoppervlak 150 m2
- Gebruiksoppervlak 170 m2
- Hardhouten kozijnen afsluitbaar
- Dak, vloer, muur en raam isolatie
- Begane grond en eerste verdieping vloerverwarming 
- Energielabel A
- Instapklaar, afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen 

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7812 voorlopige grootte 1 are 79 ca. 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2016
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.170 m²
 • Perceelopp.179 m²
 • Inhoud555 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op