Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Steenuil 23

 • Bouwjaar2015
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.130 m²
 • Perceelopp.208 m²
 • Inhoud415 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Bijzonder mooie instapklare tussenwoning uit 2016 gelegen in de nieuwe woonwijk Nieuw Poelveld te Eijsden met vrij uitzicht over het groene kindvriendelijke plantsoen. Deze instapklare woning ligt bijzonder gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, basisschool, sportvelden, A2 en winkelcentrum in Eijsden.

Deze woning kan terecht instapklaar genoemd worden doordat deze bijzonder goed afgewerkt is met hoogwaardige duurzame materialen. De huidige eigenaren hebben niet gekozen voor een standaard badkamer en keuken maar voor moderne en luxe uitvoeringen. Alle slaapkamers voorzien van rolluiken en de zolder zijn voorzien van cai- en internetaansluiting en op de hoge zolder is nog voldoende ruimte voor een extra vierde slaapkamer. De hardhouten kozijnen met dubbel glas en de muur- dak- en vloerisolatie op de begane grond en eerste verdieping zorgen voor energielabel A. De grote diepe tuin met overkapping geeft mogelijkheden voor een extra aanbouw zonder afbreuk te doen aan de grootte. Daarbij is er een brede (breedte 3,15 meter) achterom waar mogelijkheden zijn voor het bouwen van een garage. Momenteel staat hier de houten fietsenberging. Al met al een bijzonder mooie woning op een zeer goede locatie.

Indeling

Begane grond
- De begane grond is voorzien van een dorpelloze donkere plavuizenvloer met vloerverwarming.
- Hal (3.4 m x 1.2 m) voorzien van complete meterkast, toilet (1.5 m x 1.0 m) geheel betegeld met inbouwcloset en toegang tot de woonkamer. 
- Woonkamer (5.1 m x 5.0 m) met groot raam en tuindeur naar het overkapte terras en onderhoudsvriendelijke tuin, bergkast, veel lichtinval en zeker genoeg ruimte voor een grote eet- en zithoek. De halfopen keuken gelegen aan de voorzijde geeft goed contact met de kamer.
- Keuken (3.7 m x 2.6 m) met zicht op straat en plantsoen. De lichtkleurige l-keuken is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat met RVS afzuigunit (gasaansluiting is aanwezig), oven, koelkast, vaatwasser, diepvries, voldoende greeploze lades en kastjes en groot werkblad. 

Eerste verdieping
- Ook de eerste verdieping is voorzien van dorpelloze vloeren met vloerverwarming. Alle slaapkamers zijn voorzien van afsluitbare draaikiep ramen met rolluiken en cai- en internetaansluiting.
- Overloop (3.0 m x 2.1 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en tweede verdieping middels vaste trap.
- Badkamer (2.8 m x 2.0 m) moderne luxe uitvoering en voorzien van een inloopdouchecel, inbouwcloset, brede wastafel met twee kastjes en grote spiegel. De vloer is voorzien van een mooie donkere tegelvloer. De wanden zijn in een lichte kleur geheel betegeld.
- Slaapkamer 1 (5.0 m x 3.1 m) groot van formaat.
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 3 (2.4 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 4 is mogelijk op de zolder.

Tweede verdieping
- Zolder (8.8 m x 5.0 m) met een nokhoogte van 4.4 meter. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting en de Hr combiketel in eigendom. De wanden zijn mooi afgewerkt en de vloer is voorzien van vloerbedekking. In de schuinte van het dak bevinden zich extra kasten (opbergruimte). Bijzonder veel ruimte met mogelijkheden voor een extra grote vierde slaapkamer of hobbyruimte.

Tuin
- Voortuin gelegen op het zuiden met het nodige groen en zicht over het open plein. Tevens zijn er gratis parkeermogelijkheden.
- Achtertuin met achterom, onderhoudsvriendelijk aangelegd en voldoende privacy. De tuin is mooi aangelegd met verschillende terrassen en overkapping met spots. De tuin is goed omsloten middels duurzame schuttingen. Verder bestaat de mogelijkheid om een garage te bouwen met oprit (breedte 3.15 meter). Momenteel staat hier nu een houten fietsenberging.

Kenmerken
- Bouwjaar 2016
- Inhoud 415 m3 
- Woonoppervlak 115 m2
- Gebruiksoppervlak 130 m2
- Hardhouten kozijnen met deels rolluiken
- Dak, vloer, muur en raam isolatie
- Begane grond en eerste verdieping vloerverwarming 
- Energielabel A
- Instapklaar, afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7508 voorlopige grootte 2 are 8 ca. 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2015
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.130 m²
 • Perceelopp.208 m²
 • Inhoud415 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag