Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

von Geusauplein 2

 • Bouwjaar1973
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.145 m²
 • Perceelopp.87 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Zeer ruime tussenwoning (drive-in woning) gelegen in het centrum van Eijsden nabij alle voorzieningen zoals winkelcentrum, basisschool, openbaar vervoer en natuurgebied. Tevens ligt de woning zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen naar Maastricht, Eindhoven en België. De woning ligt op het rustige kindvriendelijke Von Geusauplein. Een omgeving waar de infrastructuur sinds kort door de gemeente Eijsden-Margraten is aangepast, waardoor dit een bijzonder sfeervol plekje van Eijsden is geworden met onder andere het kerkplein en enkele terrasjes.
   
Deze bijzonder ruime woning heeft een indeling die veel mogelijkheden biedt. Zo kan de benedenverdieping met voor- en achteringang en aparte toilet eventueel gebruikt worden voor een beroep aan huis. Of de benedenverdieping kan met een eenvoudige bouwkundige ingreep levensloopbestendig ingericht worden. Denk aan mantelzorg. De eerste verdieping is ingedeeld met een ruime woonkamer met heel veel lichtinval. Alleen de woonkamer heeft maar liefst een vloeroppervlak van circa 40 m2. Daarbuiten komt dan nog de keuken. Deze zou mooi opgesteld kunnen worden in het smalle gedeelte van de woonkamer en kan de huidige keuken dienst doen als bijkeuken. De tweede verdieping is ook zeer ruim van opzet. De huidige eigenaar heeft ervoor gekozen om van de twee slaapkamer één te maken. Het dakterras biedt zeer veel privacy. Het dak is ongeveer 6 jaar geleden opnieuw voorzien van bitumineuze dakbedekking. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden. Prima woning op een zeer goede locatie.
  
Indeling

Begane grond
- Ruime inkomsthal (3.7 m x 1.9 m) met toegang naar de garage, twee slaapkamers, douche en wasgelegenheid, meterkast, kruipruimte en open houten trap naar eerste verdieping. De vloer is voorzien van een mozaïektegel.
- De inpandige garage (4.0 m x 3.0 m) is voorzien van een houten dubbele poort, radiatoraansluiting en witgoedaansluiting.
- De doucheruimte (1.9 m x 0.9 m) is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel. Doordat er kruipruimte is onder de doucheruimte, is deze gemakkelijk aan te passen tot toilet. 
- Twee slaapkamers respectievelijk (4.4 m x 2.3 m + 3.0 m x 1.8 m) met inloopkast en muurkast) en (3.4 m x 2.6 m) zijn voorzien van rolluiken en hebben allebei een aparte toegang tot de tuin. Vanaf de straat heeft men toegang tot de tuin. Deze aparte toegang kan interessant zijn voor mensen die een kantoor aan huis willen houden.

Eerste verdieping 
- Hal (3.3 m x 0.9 m) met toegang tot de woonkamer, toilet en vaste trap naar tweede verdieping. 
- Het toilet (1.9 m x 0.9 m) is voorzien van een closet en fonteintje.
- De woonkamer van maar liefst 40 m2 is voorzien van marmeren vloer met deels met vloerverwarming. De gehele voorzijde van de kamer bestaat uit een glaswand met grote schuifpui uitkomend op het balkon. Hierdoor is de lichtinval optimaal. De kamer biedt een riante zithoek (5.4 m x 5.0 m) en eethoek (4.4 m x 3.0 m) naast de gesloten keuken.
- Keuken (2.1 m x 2.0 m) met uitzicht over het plein is voorzien van een eenvoudig keukenblok met een vierpits gaskookplaat en oven. De keuken zou eventueel geplaatst kunnen worden naar de woonkamer zonder4 afbreuk te doen aan de woonkamer. De huidige keuken zou dan als bijkeuken gebruikt kunnen worden.

Tweede verdieping
- Overloop (4.6 m x 0.9 m) geeft toegang tot de badkamer, slaapkamer 3, cv-hok en groot dakterras.
- Badkamer (2.1 m x 2.0 m) met ligbad, wastafel, closet, radiator en lichtkoepel in het dak. 
- De slaapkamer (6.8 m x 3.0 m + 1.7 m x 1.0 m) is ruim van opzet. De eigenaar heeft van twee slaapkamers er één gemaakt. De twee toegangsdeuren zijn gebleven waardoor er makkelijk weer twee slaapkamers gemaakt kunnen worden. De pui voorzien van rolluik uitkomend op het terras en de lichtkoepel zorgen voor veel lichtinval. 
- Het grote dakterras (5.0 m x 3.6 m) biedt volledige privacy.
- Bergruimte (2.0 m x 0.9 m) met cv installatie in eigendom.

Tuin
- De achtertuin ligt op het westen en heeft mogelijkheden voor een extra toegang vanaf de Kennedylaan. De tuin dient nog opgeknapt te worden.

Kenmerken
- Bouwjaar 1973
- Inhoud 465 m3 inclusief 35 m3 garage/werkruimte  
- Perceel 87 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 140 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 125 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 15 m2
- Deels houten- en kunststof kozijnen met deels dubbel glas, grotendeels voorzien van rolluiken
- Cv ketel 1992 in eigendom en geiser

Oplevering In de huidige staat, is per direct opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie B 2482, groot 87 ca.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1973
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.145 m²
 • Perceelopp.87 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag