Gratis waardebepaling
Verkocht

Gronsveld

Broekstraat 42

 • Bouwjaar1966
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.133 m²
 • Perceelopp.204 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
Ga direct naar | |
Uitgebouwde goed onderhouden tussenwoning gelegen op een ruim perceel met achterom. De woning ligt in een rustige straat en bijzonder gunstig ten opzichte van de A2 en alle benodigde voorzieningen zoals winkels, basisschool, wandelgebied richting het Savelsbos en Maastricht op enkele kilometers. Gronsveld is een mooi geliefd dorp waar tradities en saamhorigheid nog hoog in het vaandel staan. 

Leuke ruime tussenwoning die in 2003 aan de achterzijde is uitgebouwd met een tuinkamer met veel tuincontact. De woning is voorzien van drie grote slaapkamers en tevens een vaste trap naar de zolder waar zich een vierde slaapkamer bevindt. Het dak is nageïsoleerd en de kunststof kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. Verkoper heeft de begane grond voorzien van een grindvloer. Plafonds zijn vernieuwd, de elektra is aangepakt en aan de achterzijde zijn rolluiken geplaatst. De tuin met achterom, gelegen op het westen, mag er ook zijn met een diepte van meer dan 14 meter. Bijzonder fraaie woning met een uitstekende ligging en gunstige prijs.

Indeling

Begane grond
- Hal (3.0 m x 3.0 m) ruim van opzet en toegang tot het toilet met inbouwcloset en raampje, complete meterkast, trappenkast, keuken en eerste verdieping. De vloer is netjes voorzien van een donkere grindvloer en de trap is voorzien van grindtreden van Upstairs.
- Keuken (3.8 m x 3.0 m) waarbij de muur naar de tuinkamer verwijdert is. De ruime keuken is voorzien een elektrische kookplaat, vaatwasser, oven, koelkast en voldoende opbergkastjes. 
- Woonkamer (7.0 m x 3.5 m) riante ruimte mede door de aangebouwde tuinkamer en doorgebroken muur. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime zithoek. Het middendeel is handig voor een grote kast en de tuinkamer met mooi tuincontact is een ideale plek voor de eethoek. Ook de kamer is voorzien van een grindvloer.
- Tuinkamer (6.5 m x 3.2 m) voorzien van een grote schuifpui, airco en kunststof dak met zonwering. De tuinkamer geeft veel lichtinval. Achter de tuinkamer ligt de berging.
- Berging (5.2 m x 2.5 m), halfsteens, betegelde vloer, witgoedaansluiting en tuindeur met rolluik. Ideale fietsenberging (tuin met achterom).

Eerste verdieping
- Overloop (3.1 m x 2.9 m) gecombineerd met werkkamer. De overloop geeft toegang tot de doucheruimte, drie slaapkamers en vaste trap naar de zolder. Ook de eerste verdieping is voorzien van een grindvloer en de ramen van rolluiken.
- Doucheruimte (1.75 m x 1.15 m) met douchecabine en wastafel. Er liggen ook nog mogelijkheden om de badkamer op een andere plek te situeren.
- Slaapkamer 1 (3.7 m x 3.5 m) met internetaansluiting en draaikiep ramen. De kamer is ruim genoeg voor het plaatsen van een grote klerenkast. 
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.1 m).
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op de zolder.

Tweede verdieping
- Zolderruimte 1 (3.2 m x 3.0 m) voorzien van kasten in de schuinte en gehuurde Hr combiketel uit 2013. De nokhoogte bedraagt hier 2.3 meter. Ideale hoogte om nog een dakkapel te plaatsen. De zolder is voorzien van een laminaatvloer en het dak is nageïsoleerd.
- Slaapkamer 4 (4.2 m x 3.3 m) met Velux dakraam.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk bestraat en kiezelborder voor de nodige groene planten. In de straat is vrij parkeren mogelijk.
- Achtertuin met praktische achterom gelegen op het westen. De tuin is goed omsloten en onderhoudsvriendelijk aangelegd. Mooie oppervlakte waar het goed vertoeven.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1966
- Inhoud 465 m3 inclusief 35 m3 berging 
- Perceel 204 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte 133 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 120 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 13 m2
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- Dakisolatie, eterniet dakbeschot 
- Hr Combiketel 2013 gehuurd
- Energielabel C

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Gronsveld sectie B 2841, groot 2 are 4 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1966
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.133 m²
 • Perceelopp.204 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag