Gratis waardebepaling
Verkocht

Maastricht

Geyaartsborg 43

 • Bouwjaar1978
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.185 m²
 • Inhoud415 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Mooie tussenwoning gelegen aan een rustige weg in de Maastrichtse wijk De Heeg. Deze wijk is zeer gewild door de gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Maastricht, maar zeker ook de gunstige ligging nabij alle voorzieningen, zoals school, openbaar vervoer, winkelcentrum, sportaccommodaties, AZM op een kleine fietsafstand en A2.

De woning is in 2006 aangekocht door de huidige eigenaren en hebben zij in de loop der jaren de woning verbeterd. Zo zijn in 2007 de badkamer, het toilet en de keuken vernieuwd, is de keuken bij de woonkamer betrokken, is er deels opnieuw gestuukt en is er een mooie overkapping gemaakt in 2011. De tuin is opnieuw bestraat en is de Hr combiketel van 2018 in eigendom. Verder is de woning volledig geïsoleerd en zijn de kozijnen van kunststof met isolerend glas en grotendeels rolluiken. De woning draagt dan ook energielabel C. Mooie woning met mogelijkheden voor een extra slaapkamer op zolder. Daarbij ligt de tuin aan een brede groenstrook zonder woningen aan de achterkant van de woning waardoor meer privacy.

Indeling

Begane grond
- Hal (2.6 m x 2.6 m) met toilet voorzien van inbouwcloset en fonteintje, meterkast en toegang tot de kruipruimte.
- Woonkamer met een totale oppervlak van circa 38 m2. Deze mooie z-kamer heeft aan de voorzijde een ruime zithoek en aan de achterzijde een grote eethoek met extra plaats voor meerdere kasten. Daarbij geeft de trappenkast er extra berging. De grote ramen en schuifpui zorgen voor veel lichtinval en goed contact met het overkapte terras en tuin. De halfopen keuken past goed bij de indeling van de kamer.
- Keuken (3.1 m x 2.5 m) voorzien van een 5 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, oven, afzuigunit en voldoende opbergkastjes inclusief draaicarrousel.  
- Berging (2.7 m x 2.4 m) geïsoleerd en gelegen aan de voorzijde van de woning met de witgoedaansluiting. Praktische ruimte voor de stalling van de fietsen.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar de zolder. Alle ramen zijn voorzien van draaikiepramen en rolluiken.
- Slaapkamer 1 (3.4 m x 2.9 m).
- Slaapkamer 2 (4.0 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 3 (3.4 m x 2.4 m).
- Slaapkamer 4 (2.6 m x 2.5 m).
- Badkamer (3.1 m x 2.1 m) inclusief ligbad met jetstream, inbouwcloset, douchecabine, brede wastafel met kastje. De ruimte is geheel betegeld en voorzien van lichtspots.

Tweede verdieping
- Zolder (8.7 m x 6.0 m) met een nokhoogte van 2.35 meter waardoor er mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een dakkapel. Hier is tevens ruimte voor het maken van een vaste trap. Hier bevindt zich tevens de Hr combiketel uit 2018 in eigendom merk Intergas.

Tuin
- Voortuin onderhoudsvriendelijk aangelegd en plek voor minimaal 1 auto. 
- Achtertuin gelegen op het westen. De tuin is ook hier mooi bestraat en goed omsloten. De overkapping is een pluspunt met uitzicht richting de groene bomen achter de tuin. Ook het tuinhuisje ontbreekt hier niet.

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1978
- Inhoud 415 m3 exclusief berging
- Perceel 185 m2
- Woonoppervlak 115 m2
- Gebruiksoppervlak 150 m2
- Hr combiketel 2018 eigendom
- Kunststof kozijnen met isolerend glas 
- Energielabel C

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Maastricht sectie P 3472 en P 7913 samen groot 1 are en 85 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1978
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.150 m²
 • Perceelopp.185 m²
 • Inhoud415 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag