Gratis waardebepaling
Verkocht

Maastricht

Haafkensborg 76

 • Bouwjaar1978
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.125 m²
 • Perceelopp.125 m²
 • Inhoud395 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Bijzonder mooie tussenwoning met vrij uitzicht gelegen in de woonwijk de Heeg. Vanuit de woonkamer heeft men vrij uitzicht over het tegenover liggende groene plantsoen met gazon en enkele bomen. Dit is zeker een van de vele pluspunten van deze leuke woning. Verder ligt de woning vlak in de buurt van openbaar vervoer, winkelcentrum, scholen en niet te vergeten het AZM en Mecc. Ook het centrum van Maastricht is zelfs met de fiets zeer snel te bereiken.

Deze mooie woning heeft door zijn grote drie slaapkamers en ruime woonkamer veel te bieden. Door een kleine ingreep kunnen zelfs vier slaapkamers gemaakt worden zonder afbreuk te doen aan ruimte. Aan elke kamer is veel aandacht besteed. De woning is voorzien van een mooie massief eiken houten vloer en de kozijnen zijn dubbel isolerend uitgevoerd met deels rolluiken. Het dak is nageïsoleerd en de Hr combiketel is van 2011. Zeker een aanrader.

Indeling

Begane grond
- Hal (1.7 m x 1.4 m) voorzien van een eikenhouten vloer en complete meterkast.
- Woonkamer (3.9 m x 3.9 m + 5.9 m x 2.8 m) met aan de voorzijde een ruime sfeervolle zithoek en aan de achterzijde een ruime eethoek. In het middengedeelte is er nog voldoende ruimte voor een hoge brede kast. De vloer is voorzien van een massief eikenhouten parket. Naast de woonkamer ligt de halfopen keuken.
- Keuken in hoekopstelling (2.4 m x 2.4 m) met een 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast en voldoende opbergruimte. In de bergkast bevindt zich de witgoedaansluiting. Middels de tuindeur heeft men toegang tot de tuin.
- Hal 2 (2.4 m x 1.0 m) met toilet en trappenhuis.
- Toilet (1.2 m x 1.0 m) voorzien van inbouwcloset en is geheel betegeld.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot twee slaapkamers, badkamer en derde slaapkamer op zolder. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Badkamer (2.4 m x 2.4 m) met douchecel, inbouwcloset, dubbele wastafel met wandmeubel, draaikiepraam en radiator.
- Slaapkamer 1 (5.4 m x 4.3 m) gelegen aan de voorzijde. De oorspronkelijke twee slaapkamers zijn door de eigenaren verbouwd tot één grote slaapkamer met drie ramen en veel leefruimte voor extra kasten. De oorspronkelijke staat kan gemakkelijk teruggebracht worden door een kleine bouwkundige ingreep. 
- Slaapkamer 2 (4.3 m x 2.8 m) ook hier weer netjes gestuukt en afgewerkt. De twee ramen zijn voorzien van rolluiken.

Tweede verdieping
- Slaapkamer 3 (5.4 m x 5.0 m) mooi afgewerkt en voorzien van een dakkapel en Velux dakraam, laminaatvloer en spotjes in het plafond. 
- Cv ruimte met de gehuurde Hr Combiketel uit 2011 en voldoende opbergruimte.

Tuin
- Onderhoudsvriendelijke voortuin met plaats voor een tuinbank of bloembakken. Vanuit de tuin kijkt men het plantsoen over dat zeker een pluspunt is voor de ligging van de woning. In de buurt liggen enkele gratis openbare parkeerplaatsen.
- Achtertuin gelegen op het westen met een onderhoudsvriendelijk terras met zonnescherm, berging en achterom. De tuin geeft voldoende privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1976
- Inhoud 395 m3 
- Perceel 125 m2
- Woonoppervlak 115 m2
Gebruiksoppervlak 125 m2
- Harthouten en - kunststof kozijnen dubbel met deels rolluiken
- HR Combiketel bouwjaar 2011 (huur)
- Goed onderhouden en afgewerkt

Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Maastricht sectie P nummer 3647, groot 1 a en 25 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1978
 • TypeTussenwoning
 • Gebruiksopp.125 m²
 • Perceelopp.125 m²
 • Inhoud395 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag