Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Beezepool 28

 • Bouwjaar1976
 • TypeVrijstaand geschakeld
 • Gebruiksopp.123 m²
 • Perceelopp.329 m²
 • Inhoud490 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaand geschakelde woning gelegen in een rustige kindvriendelijke omgeving van Eijsden. De woning ligt aan een open kindvriendelijk plein met een groen plantsoen, enkele bomen en speeltoestel voor de kleintjes. Verder ligt de woning dichtbij alle benodigde voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer, sportaccommodaties en uitvalswegen naar de A2. Een fijne plek om te wonen.

De woningen gelegen in de Beezepool staan bekend als ruime huizen met riante slaapkamers, een mooie brede living en een keuken met een lengte van bijna 4.5 meter. Daarbij ontbreekt het aan opbergruimte niet. De ruime garage met een lengte van 7.7 meter met hoge vliering en de zolder zijn een mooie aanvulling op de rest. Deze woning is goed onderhouden en verbeterd. De elektra is vernieuwd en deels uitgebreid, de muren zijn gestuukt, de keuken is doorgebroken met de woonkamer, het dak is geïsoleerd en de kozijnen zijn voorzien van dubbel glas. De gehuurde Hr combiketel is van 2019. Het energielabel van de woning draagt de letter C. Naast de woning ligt een strook grond van de gemeente Eijsden-Margraten. Circa 90 m2 tuin hebben de eigenaren in bruikleen, waardoor de ruime tuin nog groter is geworden. Een mooie woning op een uitstekende locatie!!

Indeling

Begane grond
- Hal (3.2 m x 2.8 m) met toegang tot het toilet met inbouwcloset fonteintje en afzuiging, meterkast, keuken en trappenhuis. De toegang tot de woning is overkapt.
- Keuken (4.3 m x 2.7 m) doorgebroken en samengevoegd met de woonkamer in 2007. Hierdoor heeft de woonkamer een zeer ruimtelijke uitstraling. De witglanzende keuken is voorzien van een donker Composiet werkblad, inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, hetelucht oven, magnetron, rvs afzuigkap en voldoende opbergkasten en lades. De trapkast biedt nog extra ruimte. Een tuindeur geeft toegang tot het terras en tuin. 
- Woonkamer (7.7 m x 3.75 m) doorzonkamer met aan de voorzijde een groot raam met optimaal pleincontact en aan de achterzijde een dubbele tuindeur met tuincontact en veel lichtinval. De kamer is voorzien van een laminaatvloer en is netjes gestuukt. De mooie breedte van 3.75 meter geeft een bijzonder ruimtelijk gevoel en komt de ruime zithoek en eethoek ten goede.
- Garage (7.7 m x 2.9 m) voorzien van rolpoort, radiator, tuindeur en hoge vliering. Ook hier is het dak vernieuwd en geïsoleerd. De garage is opgedeeld in een garage en berging. 

Eerste verdieping
- Overloop (2.7 m x 2.2 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer en bergzolder middels vlizotrap. De kunststof kozijnen zijn voorzien van draaikiepramen met dubbel isolerend glas. De slaapkamers zijn tevens voorzien van rolluiken en tv aansluiting.
- Badkamer ( 2.75 m x 1.9 m) met ligbad, douche, inbouwcloset, wastafel, radiator en Velux dakraam.
- Slaapkamer 1 (4.4 m x 3.7 m) ruim van opzet en genoeg plek voor een grote klerenkast.
- Slaapkamer 2 (3.7 m x 3.2 m).
- Slaapkamer 3 (3.4 m x 2.7 m).

Tweede verdieping
- Geïsoleerde bergzolder met een hoogte van 1.9 meter. Hier bevindt zich tevens de gehuurde Hr combiketel uit 2019.

Tuin
- Voortuin met een groene border en brede oprit naar garage. Naast de woning ligt een strook grond van de gemeente Eijsden-Margraten. Het achterste deel daarvan heeft de eigenaar in bruikleen en biedt dan ook meteen een achterom. De woning ligt aan een groen plein met gazon en enkele bomen.
- Achtertuin gelegen op het westen. De ruime tuin heeft een groot terras, gazon en is goed omsloten. Tevens biedt de tuin voldoende privacy. Het gedeelte gemeentegrond in bruikleen bedraagt circa 90 m2 waarvoor per jaar ongeveer €4,00 euro betaald wordt. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1976
- Inhoud 490 m3 inclusief 100 m3 berging 
- Perceel 329 m2
- Totaal inpandige oppervlakte 123 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 100 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 23 m2
- Deels kunststof kozijnen met dubbel glas
- Het dak is enkele jaren geleden geheel vernieuwd
- Hr Combiketel 2019 gehuurd
- Energielabel C

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4798, groot 2 are 70 ca. (in eigendom)
Gemeente Eijsden sectie D 4919, groot 59 ca. (in eigendom)
In bruikleen 90 ca van gemeente

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1976
 • TypeVrijstaand geschakeld
 • Gebruiksopp.123 m²
 • Perceelopp.329 m²
 • Inhoud490 m³
 • Kamers6
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag