Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Breusterweiden 28

 • Bouwjaar1980
 • TypeVrijstaand geschakeld
 • Gebruiksopp.160 m²
 • Perceelopp.521 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Goed onderhouden geschakelde vrijstaande woning gelegen aan het rustige kindvriendelijke woonplein Breusterweiden te Eijsden. Het plein is ruim van opzet en biedt voldoende parkeerplekken en een groot plantsoen met gras en bomen. De woning ligt dichtbij alle benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentrum, school en uitvalswegen naar Maastricht en A2.

De woning is in 2014 aan de achterzijde uitgebouwd met een serre waardoor het oppervlak van de woonkamer samen met de halfopen keuken maar liefst 55 m2 bedraagt. De woning heeft een vaste trap naar de zolder waar zich de vierde slaapkamer bevindt. In de loop der jaren hebben de eigenaren de woning verbeterd en zijn er kunststof ramen geplaatst met Hr++ glas en is de keuken vernieuwd in 2010. De grote tuin, die op het zuiden ligt, is een groot pluspunt bij deze woning. Echt een tuin voor de tuinliefhebber of de kids die hier wel hun energie kwijt kunnen. Leuke woning met verrassend veel ruimte.  

Indeling

Begane grond
- Hal (2.4 m x 1.9 m) inclusief toilet met inbouwcloset fonteintje en radiator, meterkast en toegang tot kruipruimte en woonkamer.
- Woonkamer (8.1 m x 3.5 m + 2.0 m x 1.9 m) met aangebouwde serre (5.5 m x 2.7 m). De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer, houtkachel en open houten trap naar de eerste verdieping. De keuken is met een open doorgang goed betrokken bij de woonkamer. De aangebouwde serre heeft optimaal contact met de tuin die goed toegankelijk is middels de twee grote schuifpuien. Het oppervlak van woonkamer serre en keuken is maar liefst 55 m2. 
- Halfopen keuken (3.0 m x 2.7 m) voorzien van een hardstenen werkblad in hoekopstelling, vaatwasser, combioven, 4 pits gaskookplaat, koelkast en doorkijk naar serre.
- Berging c.q. witgoedruimte (2.8 , x 1.6 m) bereikbaar vanuit serre en toegang tot garage.
- Garage c.q. bergruimte met kantelpoort met inloopdeur. Het dakleer van de garage is in 2014 vernieuwd.

Eerste verdieping
- Overloop (2.4 m x 2.1 m) met toegang tot badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar zolder met vierde slaapkamer.
- Badkamer (2.3 m x 2.1 m) voorzien van brede wastafel, inbouwcloset, ligbad met douchescherm, opbergkastje, radiator en raam.
- Slaapkamer 1 (3.7 m x 3.3 m) met rolluik.
- Slaapkamer 2 (4.2 m x 2.6 m), ook hier weer een groot formaat.
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 4 bevindt zich op zolder.

Tweede verdieping
- Zolderkamer c.q. slaapkamer 4 (4.5 m x 3.9 m). Deze mooie ruimte is voorzien van een dakkapel, kasten in de schuinte en spots.
- Cv ruimte met cv ketel uit 1999.

Tuin
- Voortuin met vrij uitzicht over het plein, parkeerplek op de oprit en voldoende groen.
- Achtertuin gelegen op het zuiden met terras nabij de serre, gazon, voldoende groen door bomen en struiken en goed omsloten. De tuin is voorzien van een achterom en biedt veel privacy. Verder is er een groot tuinhuis aanwezig dat vroeger diende als paardenstal met twee boxen (6.0 m x 4.2 m). Inclusief het aanliggende tuinhuis (2.7 m x 2.7 m) zijn hier meer mogelijkheden zoals hobbyruimte of bedrijfje aan huis. Elektra en wateraansluiting zijn aanwezig.

Bijzonderheden 
- Bouwjaar 1980
- Inhoud 460 m3 inclusief garage
- Perceel 521 m2
- Woonoppervlak 120 m2
- Gebruiksoppervlak 160 m2
- Aangebouwde serre 2014
- Hr combiketel 1999 eigendom
- Kunststof kozijnen met isolerend glas HR++

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Eijsden sectie D 6381 en D 5214 samen groot 5 are en 21 centiare

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1980
 • TypeVrijstaand geschakeld
 • Gebruiksopp.160 m²
 • Perceelopp.521 m²
 • Inhoud460 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag