Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Diepstraat 15

 • Bouwjaar1994
 • TypeVrijstaand geschakeld
 • Gebruiksopp.260 m²
 • Perceelopp.553 m²
 • Inhoud890 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Karakteristieke vrijstaande geschakelde woning met een rustige ligging in de oude kern van Eijsden. De woning is gelegen in de Diepstraat met de authentieke panden, herenhuizen, de kinderkopjes in de straat, de gezellige restaurantjes met hun terrassen en het zicht over de Maas. Op korte afstand bevinden zich het winkelcentrum, de warme bakker en slager, het wandelgebied langs de Maas en het Caestertveld met het uitgestrekte akkerland en groene plantages met fruitbomen, de brede school en het openbaar vervoer, met de bushalte op 50 meter en de trein op 10 minuten loopafstand. De woning ligt niet direct aan de straat maar in een aanliggend hofje op 20 meter afstand. De ligging biedt daardoor veel privacy en rust. Mooie woning met grote tuin op het zuiden gelegen op een unieke locatie!

De woning is in 1993 gebouwd, waarbij men rekening heeft gehouden met de karakteristieke uitstraling. Zo zijn er Veldbrandstenen gebruikt, zijn er deels vakwerkgevels zowel buiten als binnen, deels getoogde ramen en is er gebouwd met natuurlijke duurzame materialen. Het huis en de berging zijn voorzien van spouw- dak- en raamisolatie. Daarbij zijn er 16 stuks zonnepanelen (2017) geplaatst. Het energielabel draagt dan ook de letter A. De huidige eigenaar heeft sinds de aankoop in 2012 de woning verbeterd en gemoderniseerd. Zo is de badkamer en toilet in 2014 vernieuwd, is de centrale stofzuiger vervangen, is de vloer in de woonkamer en keuken vervangen door een massief Eiken vloer, zijn er zonnepanelen geplaatst en is de verwarmingsketel vervangen in 2014. Ook is de tuin in 2012 door een tuinarchitect aangepakt. Deze woning biedt veel leefcomfort door de grote leefruimtes maar ook door de riante opbergruimte. De totaal inpandige oppervlakte bedraagt dan ook 260 m2. De zolder biedt eventueel nog mogelijkheden om het aantal slaapkamers uit te breiden.

Indeling

Souterrain
- De woning is geheel onderkelderd (13.8 x 5.3 m) en heeft een hoogte van circa 3 meter, waarbij het systeemplafond zich op 2.4 meter bevindt. De kelder is voorzien van een betegelde vloer, krachtstroomaansluiting en centraal stofzuigersysteem. De kelder bestaat onder andere uit een proviandruimte / werkruimte / opslagruimte, die twee toegangen heeft. Namelijk vanuit de keuken/woonkamer alsook vanuit de bijkeuken. Daarnaast is er een wasruimte met witgoedaansluiting en vuile-was-sluis afkomstig van de badkamer. De eerste eigenaar heeft rekening gehouden met het eventueel gebruiken van vloerverwarming. De leidingen liggen er klaar voor. 

Begane grond
- Entree (3.4 m x 2.0 m) inclusief complete meterkast, garderobe en toilet met inbouwcloset en fonteintje. De eiken vloer loopt door naar de woonkamer. De hal en woonkamer zijn gescheiden middels een glazen deur. 
- Woonkamer (6.6 m x 5.2 m) voorzien van een mooie massief eikenvloer en meerdere ramen en dubbele deur naar de tuin, waardoor veel lichtinval en goed tuincontact. Mooie open ruimte met meer dan voldoende zit- eet- en wandmeubelruimte. De woonkamer loopt mooi over in de leefkeuken, maar wordt deels gescheiden door de stalen wenteltrap naar de eerste verdieping en kelder. De wenteltrap is op een speciale manier afgeschermd middels een glazen wand met toegangsdeur naar de trap. Hierdoor blijft de warmte in de woonkamer behouden, is het veilig voor de kinderen en heeft men toch nog goed contact met de keuken.
- Leefkeuken (4.5 m x 3.5 m) met een voldoende ruimte voor een grote ontbijttafel. De houten balk in het plafond en de stenen muur met vakwerk geven de ruimte veel sfeer. De keuken is voorzien van een extra diep (72 cm) Granito werkblad. Verder is de keuken voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigunit, oven, elektrische warmwaterboiler en voldoende opbergkastjes. Naast de keuken ligt de bijkeuken.
- Bijkeuken (4.6 m x 4.5 m / 3.5 m) met aanrecht inclusief warm- en koud water, trap naar de kelder (deze trap is verplaatsbaar waardoor er zware materialen eventueel in de kelder geplaatst kunnen worden middels de stalen balk met katrol). Verder is de bijkeuken voorzien van krachtstroom en extra opbergruimte op de vliering. In de vloer bevindt zich nog de oude waterput die de eigenaren in tact hebben gelaten. De bijkeuken is vanaf de kelder, de keuken en de voorzijde van de woning toegankelijk.
- Berging met stukje serre (4.6 m x 2.8 m + 1.75 m x 2.8 m) gelegen in de achtertuin. De berging c.q. eventueel garage is toegankelijk vanaf de toegangsweg en tuin. De berging is voorzien van isolatie en gasaansluiting.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot drie slaapkamers, badkamer, toiletruimte en zolder middels vlizotrap. Ook hier is de wenteltrap op een speelse manier geplaatst. De glazen wand van de trap heeft een dubbele functie, namelijk ook als doorzichtige scheidingswand van een slaapkamer. De eerste verdieping is voorzien van een Grenen houten vloer op de badkamer na.
- Badkamer (3.7 m x 2.7 m) voorzien van ligbad, inloopdouche, breed wasmeubel met lades en bijbehorend spiegelkastje. De badkamer krijgt veel licht door de drie velux dakramen. Middels de handige vuile-was-sluis komt de was terecht in de wasruimte. De vloer is voorzien van elektrische vloerverwarming.
- Aparte toilet / kastruimte met inbouwcloset. (2.55 m x 1.7 m). Hier bestaat de mogelijkheid om een tweede badkamer te maken.
- Slaapkamer 1 (5.2 m x 4.0 m / 2.9 m) gelegen aan de achterzijde met mooi zicht op de groene tuin. Mooie sfeervolle ruimte met voldoende kastruimte.
- Slaapkamer 2 (12 m2).
- Slaapkamer 3 (8 m2).

Tweede verdieping
- Zolder (10.15 m x 5.2 m + 4.5 m x 3.65 m) geïsoleerd en voorzien van de cv ketel ten behoeve van de luchtverwarming (2014 in eigendom) en de Hr combiketel. Op het dak liggen 16 stuks zonnepanelen uit 2017 in eigendom. De zolder zou middels een bouwkundige ingreep een vaste kunnen krijgen met eventueel extra slaapkamers.

Tuin
- De woning ligt aan een hofje op een afstand van circa 20 meter. Het hofje geeft onder andere ook nog toegang tot huisnummer 13. Een idyllisch plekje met sfeer. De bewoners hebben het recht van weg en mogen ook met de auto tot aan de berging rijden om te laden en lossen. De Diepstraat biedt openbare parkeerplekken met aan de overkant van het hofje een laadpaal voor twee elektrische auto's.
- Achtertuin gelegen op het zuiden met bijzonder veel privacy en rust. De tuin is toegankelijk middels een afsluitbare achterom en berging. De groene goed omsloten tuin is nog opnieuw heringedeeld door een tuinarchitect. De drie terrassen, moestuin, gazon en hoge bomen maken van deze tuin een mooi plaatje waar het zeker genieten is van de zon.

Kenmerken

- Bouwjaar 1993
- Perceel 553 m2
- Inhoud 890 m3 exclusief 65 m3 berging
- Totaal inpandige oppervlakte 260 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 155 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte 105 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte 18 m2
- Hardhouten kozijnen met isolerend glas
- Raam- spouw- en dakisolatie
- Hr combiketelketel eigendom 2014 en Hr ketel ten behoeve van de luchtverwarming
- 16 stuks zonnepanelen 2017 in eigendom
- Energielabel A
- Centraal stofzuigersysteem
- Vuile was sluis van badkamer naar wasruimte 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
- Gemeente Eijsden sectie D 6000 en Eijsden sectie D 6004 samen groot 5 are en 53 ca.
- Een/tweede onverdeeld aandeel in de oprit gelegen tussen de woningen nr. 13 en nr. 15, gemeente Eijsden sectie D 6001 en Eijsden sectie D 6007. Hier rust de erfdienstbaarheid van "recht van weg op".
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1994
 • TypeVrijstaand geschakeld
 • Gebruiksopp.260 m²
 • Perceelopp.553 m²
 • Inhoud890 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag