Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Breusterstraat 64

 • Bouwjaar1950
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.215 m²
 • Perceelopp.1048 m²
 • Inhoud670 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers5 (2 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Vrijstaande woning met grote tuin gelegen op een zeer goede locatie in Eijsden. De woning ligt nabij het winkelcentrum, de kern van Eijsden en uitvalswegen naar Maastricht en A2. Verder ligt het station en bushalte op korte loopafstand. Vanuit de woning heeft men zicht over de brede open straat waar nog de Processie tijdens het traditionele Bronkfeest voorbij komt. Een levendige leuke buurt. De grote tuin aan de achterzijde biedt daarentegen weer volledige rust.

De woning biedt veel leefruimte en mogelijkheden met de grote ruimtes die op verschillende manieren ingedeeld kunnen worden. Zo zijn er twee kelders, een woonkamer ensuite, een leefkeuken, vijf slaapkamers en verschillende ruimtes die nu als berging dienen maar evengoed als leefruimte kunnen functioneren na een bouwkundige aanpassing. De grote aangebouwde berging met zicht op de tuin is ook een ruimte die zeker bij de woning betrokken kan worden. Al met al een huis met veel mogelijkheden. Ondanks dat de woning goed onderhouden is, dient deze gemoderniseerd te worden op de kunststof kozijnen na.

De huidige eigenaren hebben een architect in de armen genomen en ligt er al een bouwvergunning klaar om de woning aan te passen. Daarbij is er ook een vergunning afgegeven om de voordeur te verplaatsen en een oprit met twee parkeerplekken te creëren naast de woning. De nieuwe eigenaar is niet gebonden aan deze vergunning en is vrij om te doen wat deze zelf wil, in samenspraak met de gemeente. 

Indeling

Souterrain
- Kelder 1 (4.1 m x 1.9 m) bereikbaar vanuit de hal.
- Kelder 2 (7.0 m x 2.9 m).

Begane grond
- Hal (4.9 m x 2.6 m) met toegang tot de vrijstaande geïsoleerde berging aan de achterzijde van de woning, kelder 2 en de achteringang van de woning.
- Berging (5.3 m x 4.2 m) volledig geïsoleerd en tuindeur naar tuin. De nok van deze berging bevindt zich op 4.9 meter. De berging kan natuurlijk als berging gebruikt kunnen worden, maar kan ook na een verbouwing dienen als keuken slaapkamer of woonkamer. 
- Hal 2 (2.8 m x 2.8 m) inclusief toilet, wasruimte en toegang tot de leefkeuken.
- Leefkeuken (4.1 m x 3.0 m) met eenvoudig keukenopstelling en gasaansluiting. 
- Hal 3 (4.1 m x 1.9 m) met trap naar eerste verdieping, meterkast en toegang tot woonkamer keuken en kelder.
- Woonkamer ensuite (7.1 m x 3.4 m + 2.8 m x 2.0 m) met twee schouwen en meerdere ramen met zicht op de straat en veel lichtinval.

Eerste verdieping
- De eerste verdiepingsvloer is van beton. Verder zijn alle kozijnen voorzien van kunststof draaikiepramen met isolerend glas.
- Overloop (4.1 m x 1.9 m) met toegang tot drie slaapkamers en vaste trap naar zolder.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 3.4 m).
- Slaapkamer 2 (3.4 m x 3.0 m).
- Slaapkamer 3 (2.8 m x 1.9 m) met doorloop naar de badkamer en achterliggende bergruimte (eventuele toekomstige vierde slaapkamer).
- Badkamer (2.8 m x 2.0 m) met ligbad, toilet en wastafel.
- Berging (slaapkamer 4??) (4.1 m x 3.0 m).

Tweede verdieping 
- Overloop met toegang tot 4e en 5e slaapkamer en zolder.
- Slaapkamer 4 (3.4 m x 2.1 m) met bergruimte in de schuinte en dakkapel.
- Slaapkamer 5 (3.4 m x 1.5 m) met bergruimte in de schuinte en dakkapel.
- Zolderruimte (6.6 m x 2.9 m). Hier bevindt zich de Hr combiketel 2015 in eigendom.

Tuin
- Voortuin met het nodige groen en vergunning voor het maken van een oprit met twee parkeerplekken.
- Achtertuin direct aan de woning gelegen. Deze ligt op het zuiden en is goed omsloten. Deze loopt door naar de rest van de achtertuin.
- Rest achtertuin voorzien van tuinhuis, gazon en het nodige groen. Hier liggen volop mogelijkheden voor het houden van huisdieren, het maken van enkele terrassen of inrichten als mooie siertuin.

Kenmerken
- Bouwjaar 1950
- Inhoud woning 670 m3 
- Perceel 1048 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 140 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 75 m2 
- Totaal inpandige oppervlak 215 m2
- Hr Combiketel 2015 eigendom
- Kunststof kozijnen isolerend glas
- Energielabel G
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 8163, groot 10 are 22 ca. 
Gemeente Eijsden sectie D 8166, groot 0 are 26 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1950
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.215 m²
 • Perceelopp.1048 m²
 • Inhoud670 m³
 • Kamers10
 • Slaapkamers5 (2 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag

Wij plaatsen op