Verkocht

Eijsden

Emmastraat 32

 • Bouwjaar1971
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.880 m²
 • Inhoud500 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Bijzonder ruime vrijstaande woning gelegen op een perceel van 880 m2 grond. De woning ligt in het oude gedeelte van Eijsden waar de winkels, openbaar vervoer, scholen en alles wat je nodig hebt op zeer korte afstand liggen. De woning ligt nabij de kerk en eetcafé met gezellig terras, een mooi plekje van Eijsden dat enkele jaren geleden een metamorfose heeft ondergaan en er nu bijzonder mooi en sfeervol bij ligt. Voor diegene die van cultuur, levendigheid en tradities houdt is dit een hele mooie woonplek.

De woning biedt veel leefcomfort door de grote ruimtes en mogelijkheden. De woonkamer met een lengte van 8,5 meter heeft maar liefst een breedte van 4,4 meter, er zijn drie grote slaapkamers met inbouwkasten, vaste trap naar de zolder waar mogelijkheden liggen voor extra leefruimte c.q. slaapkamer, ruime kelder, garage met inloopdeur en smeerput en last but not least de grote groene tuin waar de rust vanaf straalt en een genot is voor iemand met groene vingers en voor kinderen. Ondanks dat de woning zeer goed onderhouden is dient deze enigszins gemoderniseerd te worden. 

Indeling

Souterrain
- Twee kelders met een hoogte van 2.45 meter met toegang tot de kruipruimte. (3.0 m x 1.8 m + 4.3 m x 2.7 m). De kelder is bereikbaar vanuit de hal.

Begane grond
- Hal (4.7 m x 1.8 m) inclusief toilet met fonteintje en raampje, meterkast en garderobe. De hal biedt toegang tot de woonkamer, kelder en eerste verdieping.
- Woonkamer (8.5 m x 4.4 m) voorzien van enkele ramen waardoor veel lichtinval en mooi tuincontact en schouw met houtkachel. De breedte van de kamer is maar liefst 4.4 meter, echt een bijzondere ruime maat waardoor er meer dan voldoende ruimte is voor een grote zit- en eethoek. De woonkamer en de keuken zijn gescheiden middels een gezellige bartafel met krukken. De keuken (3.0 m x 2.0 m) in l-vorm is voorzien van een 4 pitsgasfornuis met heteluchtoven, vaatwasser en koelkast. Middels een tuindeur komt men in een kleine aanbouw die weer toegang verschaft tot de garage en tuin. 
- Garage (7.1 m x 3.5 m). Ook deze ruimte is weer net iets groter dan dat van een garage verwacht wordt. Met een elektrische rolpoort met inloopdeur, smeerput, radiator, wasbak en witgoedaansluiting is dit een mooie ruimte voor de auto maar ook voor de hobbyist.
- Achter de garage ligt nog de schuur (3.5 m x 3.5 m) die altijd van past komt.

Eerste verdieping
- Overloop met vaste trap naar de grote hoge zolder.
- Badkamer (2.7 m x 2.0 m) met ligbad, douchecel, wastafel, tweede toilet en kunststof draaikiepraam.
- Slaapkamer 1 (4.3 m x 3.8 m) met inbouwkast, wastafel en Frans balkon.
- Slaapkamer 2 (3.7 m x 3.5 m) met inbouwkasten.
- Slaapkamer 3 (3.6 m x 2.8 m).

Tweede verdieping
- Mooie hoge zolder (8.5 m x 6.4 m) met een hoogte van bijna 2.5 meter. Ideaal voor het plaatsen van een of meerdere dakkapellen en het creëren van een extra leefruimte c.q. slaapkamer. Tevens bevindt zich hier de Hr Combiketel Remeha uit 2014 in eigendom. Het dak is asbestvrij.

Tuin
- Voortuin met grote oprit naar garage, onderhoudsvriendelijk aangelegd en brede afsluitbare achterom.
- Achtertuin gelegen op het oosten en voorzien van terras, wandelpaadjes door het groen en langs de grote vijver en stuk gazon aan de achterzijde, ideaal voor de kleine voetballertjes onder ons of te gebruiken als groente- en/of fruittuin. Deze tuin straalt rust uit en biedt privacy. 

Kenmerken
- Bouwjaar 1971
- Inhoud 500 m3 exclusief 70 m3 garage
- Woonoppervlak 120 m2
- Gebruiksoppervlak 190 m2
- Hr Combiketel 2014 in eigendom
- Kunststof kozijnen dubbel glas
- Spouwmuren geïsoleerd
- Dient gemoderniseerd te worden

Oplevering:
In de huidige staat, is direct opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4285, groot 8 are 80 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1971
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.880 m²
 • Inhoud500 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag