Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Gascogne 2

 • Bouwjaar1992
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.534 m²
 • Inhoud585 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande woning uit 1992 met aangebouwde tuinkamer, extra bijgebouwde garage en grote tuin, rustig gelegen aan de Gascogne, een straat met vrijstaande woningen met vrij uitzicht over het groene plantsoen. De woning ligt nabij alle voorzieningen zoals basisscholen, winkelcentrum en openbaar vervoer.

De woning is gebouwd in 1992 en zodoende goed geïsoleerd, vandaar dat deze het energielabel B draagt. De riante woning heeft bijzonder veel leefruimte te bieden met daarnaast ook veel opbergruimte. Zo is in 1997 de achterzijde uitgebouwd met een grote tuinkamer met goed tuincontact. De oorspronkelijke garage doet dienst als riante bijkeuken en er is een extra grote garage met vliering aangebouwd. Daarbuiten is er een leefkeuken met centrale ligging en grote l-living van 40 m2. Met 4 slaapkamers en mogelijkheden voor uitbreiding is dit een mooie woning voor grote gezinnen. De tuin op het zuiden met veel groen en privacy wordt aangevuld met nog eens 336 m2 tuin die in bruikleen is van de gemeente. Mooie woning met een rustige ligging.

Indeling

Begane grond
- Hal (2.9 m x 2.6 m) met toegang tot toilet, complete meterkast en woonkamer.
- Woonkamer (9.0 m x 3.2 m + 3.65 m x 3.0 m) grote l-living met aan de voorzijde de ruime zithoek met meerdere ramen met goed zicht op tegenoverliggend plantsoen. De achterzijde geeft voldoende plek voor een grote eethoek. De schuifpui geeft toegang tot de aangebouwde tuinkamer. Naast de woonkamer ligt de grote leefkeuken. De woonkamer is voorzien van een houten parketvloer.
- Tuinkamer (4.9 m x 3.9 m) een mooie ruimte om te genieten van de tuin en zon. De dubbele deur geeft toegang tot het terras en tuin. Meerdere ramen en lichtkoepel in plafond geven veel lichtinval en tuincontact. De ruimte is tevens voorzien van een sfeervolle gaskachel. Een brede doorgang geeft toegang tot de leefkeuken die centraal ligt ten opzichte van de woonkamer, tuinkamer en bijkeuken.
- Keuken (4.9 m x 2.9 m) voorzien van hardstenen werkblad, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, combioven en voldoende opbergruimte. Ook vanuit de keuken heeft men zicht naar buiten.
- Bijkeuken (6.2 m x 2.9 m) met betegelde vloer, witgoedaansluiting, keukenblok, radiator en inloopdeur aan voor- en achterzijde. Mooie ruimte voor extra berging en witgoedapparatuur.
- Garage (8.3 m x 3.0 m) met tegelvloer en dubbele houten poort. Door het spitse geïsoleerde dak is er tevens een ruime vliering. Mooie ruimte voor de auto en fietsen of multifunctionele ruimte voor een beroep aan huis.

Eerste verdieping
- Overloop naar vier slaapkamers, badkamer en zolder middels vlizotrap.
- Badkamer (2.7 m x 2.7 m) met inloopdouche wastafel, zwevend closet, Velux dakraam en afzuiging.
- Slaapkamer 1 (5.1 m x 3.2 m).
- Slaapkamer 2 (6.7 m x 2.9 m) voorzien van dakkapel.
- Slaapkamer 3 (4.8 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 4 (3.2 m x 2.9 m).

Tweede verdieping
- Zolder met een nokhoogte van circa 2 meter. Hier bevindt zich de Hr combiketel uit 2012.

Tuin
- Voortuin met achterom, grote brede oprit voor meerdere auto's, het nodige groen en mooi uitzicht over plantsoen. In de straat bevinden zich openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het zuiden met terras, gazon, voldoende groen en goed omsloten met hoge heg waardoor veel privacy. Naast de woning is een stuk perceel van 336 m2 in bruikleen van de gemeente. 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1992 aanbouw tuinkamer 1997
- Inhoud 585 m3 exclusief 130 m3 garage
- Perceel 534 m2 met extra 336 m2 in bruikleen van de gemeente
- Woonoppervlak 150 m2
- Gebruiksoppervlak 185 m2
- Energielabel B
- Hardhouten kozijnen dubbel glas
- Muren- vloer en dakisolatie
- Hr Combiketel 2012 in eigendom

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 5950, groot 5 are en 34 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1992
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.185 m²
 • Perceelopp.534 m²
 • Inhoud585 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag