Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Gele Helmbloem 14

 • Bouwjaar2009
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.225 m²
 • Perceelopp.340 m²
 • Inhoud925 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande woning uit 2009, gebouwd onder moderne architectuur. De woning ligt in Nieuw Poelveld, een moderne nieuwe wijk gelegen in het oostelijk deel van de gemeente Eijsden. Nieuw Poelveld is een jonge wijk met maar liefst 600 nieuwe woningen en een brede school met bibliotheek en kinderopvang. De woning ligt tevens vlakbij het winkelcentrum, openbaar vervoer en uitvalswegen naar Maastricht en A2.

De woning is gebouwd en afgewerkt met hoogwaardige duurzame materialen volgens de normen van deze tijd. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming en de woning is voorzien van kunststof kozijnen met isolerend glas en rolluiken. Het huis is volledig geïsoleerd en draagt dan ook energielabel A. Met een inhoud van maar liefst 925 m3 biedt de woning veel ruimte. Zo is het pand voorzien van een woonkamer met keuken met een oppervlak van maar liefst 80 m2 en is er een grote inpandige garage en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich drie zeer ruime slaapkamers en een complete luxe badkamer. De tweede verdieping is voorzien van nog twee extra slaapkamers met twee grote dakterrassen met uitzicht over Eijsden. Deze mooie ruimtes met veel lichtinval kunnen ook gebruikt worden voor een aan huis gebonden beroep of als hobbyruimte c.q. werkruimte. De zonnige tuin die 1,5 jaar geleden opnieuw is aangelegd biedt veel privacy. Bijzonder mooie woning.

Indeling

Begane grond
- Hal (4.8 m x 3.1 m) inclusief toilet met inbouwcloset fonteintje opbergkastje en mechanische ventilatie, meterkast, garderoberuimte en donkere plavuizenvloer met vloerverwarming. Een glazen deur geeft toegang tot de woonkamer.
- Woonkamer (11.8 m x 5.4 m) voorzien van vloerverwarming, grote kunststof ramen met rolluiken, schuifpui, schouw met inbouw gashaard en toegang tot bijkeuken met garage. De moderne half open keuken is goed gesitueerd ten opzichte van de kamer. De woonkamer biedt samen met de naastliggende keuken maar liefst 80 m2 oppervlak. Bijzonder mooie ruimte met veel lichtinval, ruimte voor een grote eet- en zithoek en goed contact met de tuin.
- Keuken (6.7 m x 2.6 m) in hoekopstelling voorzien van een composiet werkblad, koelkast, combioven, vaatwasser, elektrische kookplaat en rvs afzuigunit. Naast de keuken is er nog voldoende ruimte voor extra tafel of speelhoek voor kinderen. De tuin is vanuit de keuken bereikbaar. 
- Bijkeuken (2.6 m x 1.5 m) met witgoedaansluiting en ventilatie. Naast de bijkeuken bevindt zich de garage.
- Garage (6.2 m x 2.6 m) met elektrische rolpoort, gestuukte muren en extra opbergkast.

Eerste verdieping
- Ruime overloop met laminaatvloer (dorpelvrij), drie ramen waardoor veel lichtinval en toegang tot badkamer, drie slaapkamers en vaste trap naar slaapkamer 4 en 5.
- Badkamer (5.4 m x 3.0 m) luxe en modern ingericht met groot ligbad, inloopdouche, inbouwcloset, twee wastafels inclusief ladekasten, twee grote spiegels, designradiator en draaikiep raam. De geheel betegelde ruimte biedt vooral veel loopvlak. Mooie badkamer!
- Slaapkamer 1 (5.4 m x 3.8 m) met laminaatvloer, drie ramen en tv aansluiting.
- Slaapkamer 2 (4.2 m x 2.7 m) met kast onder trap, laminaatvloer en tv aansluiting.
- Slaapkamer 3 (4.2 m x 3.8 m) met tv aansluiting en laminaatvloer. Alle radiatoren van de slaapkamers zijn voorzien van thermostaatkranen.
- Slaapkamer 4 en 5 bevinden zich op de tweede verdieping.

Tweede verdieping
- Overloop met toegang tot de cv ruimte met de Hr combiketel uit 2010 in eigendom en ventilatiesysteem.
- Slaapkamer 4 (5.4 m x 3.6 m) met dubbele deur naar groot dakterras (5.1 m x 3.3 m) met uitzicht richting Savelsbos. Multifunctionele ruimte.
- Slaapkamer 5 (5.4 m x 3.3 m) met dubbele deur naar groot dakterras (5.1 m x 3.3 m) met uitzicht richting Eijsden en Sint Pietersberg. Multifunctionele ruimte.

Tuin
- Voortuin, netjes bestraat met grote plavuizen, groene heggen en een oprit. De straat is voorzien van openbare parkeerplekken.
- Achtertuin gelegen op het westen. Naast de woning is er een zitplek met vijverpartij. De brede achtertuin met gazon, tuinhuis en twee terrassen waarvan één met elektrisch zonnescherm is netjes omsloten door een groene heg. De tuin biedt voldoende privacy.
 

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2009
- Inhoud 925 m3 
- Perceel 340 m2
- Woonoppervlak 210 m2
- Gebruiksoppervlak 225 m2
- Energielabel A
- Kunststof kozijnen met isolerend glas en rolluiken 
- Volledig geïsoleerd
- Vloerverwarming op begane grond
- Hr Combiketel 2010 in eigendom

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 6645, groot 3 are en 40 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar2009
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.225 m²
 • Perceelopp.340 m²
 • Inhoud925 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers5
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag