Verkocht

Eijsden

Hoogstraat 35

 • Bouwjaar1974
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.1258 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |


Vrijstaande woning met bijzonder mooie grote tuin. De woning ligt in het kerkdorp Oost-Maarland. Het maakt deel uit van de gemeente Eijsden en ligt circa 7 kilometer ten zuiden van de stad Maastricht. Oost-Maarland ligt op één kilometer afstand van de Maas en zijn grote plassen. Tegenwoordig worden deze gebruikt voor waterrecreatie en wandelgebieden, waardoor Oost-Maarland en het omliggende gebied zeer in trek zijn bij toeristen. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de basisschool, openbaar vervoer en de A2 richting Maastricht, Heerlen en Luik.

Deze woning uit 1974 heeft bijzonder veel te bieden. Met name de riante leefruimtes en mogelijkheden om ook nog eens uit te breiden zonder afbreuk te doen aan de tuin, zijn grote pluspunten. Met zijn vier slaapkamers en zelfs mogelijkheden voor de vijfde kamer op zolder te maken is dit een ideaal huis voor grote gezinnen. Ook de mooie grote groene tuin met grote speelweide is een waar paradijs voor jonge kinderen. Zelfs de geitjes die er nu rondlopen hebben het naar hun zin. De eigenaren hebben het huis heel goed onderhouden en gemoderniseerd. De kunststof kozijnen en keuken zijn van 2004 en de muren en het dak zijn nageïsoleerd en al het zinkwerk is van 2014. Voor diegene die ruimte wil en ook nog kiest voor een landelijke ligging is dit een ideale plek.

Indeling 

Begane grond
- Ruime hal (4.8 m x 2.8 m) met meer dan voldoende ruimte voor een garderobe, toilet met inbouwcloset fonteintje en raampje, meterkast en wenteltrap naar eerste verdieping. 
- Woonkamer met aan de voorzijde een brede zithoek van (4.8 m x 4.8 m) en aan de achterzijde de ruime eethoek (4.0 m x 3.5 m) met ook hier volop plaats voor een grote eettafel en kasten. De schuifpui naar het overdekte terras (bouwjaar 2015) geeft een bijzonder goed contact met de tuin. De woonkamer is tevens voorzien van een eiken houten vloer en een strak afgewerkte schouw met inbouwgashaard. 
- Naast de kamer ligt de gesloten leefkeuken (3.5 m x 3.5 m) met ook hier mogelijkheden voor een ruime eettafel. De keuken is opgesteld in een hoekvorm en voorzien van een hardstenen werkblad, een 5 pits gaskookplaat, combioven, vaatwasser, koelkast, elektrische boiler en een afzuigunit. Vanuit de keuken komt men ook toegang tot de tuin.
- Garage (6.7 m x 3.5 m) met elektrische rolpoort, radiator en witgoedaansluiting. Achter de garage heeft men nog een extra berging aangebouwd (3.7 m x 3.5 m).

Eerste verdieping
- Overloop (3.5 m x 1.8 m) met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de ruime hoge zolder. De eerste verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- Badkamer (2.5 m x 1.8 m) met douchecel, inbouwcloset, wastafel met wandmeubel en spots in het plafond. Het draaikiepraam mag hier niet ontbreken.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 4.0 m) 
- Slaapkamer 2 (3.5 m x 3.4 m)
- Slaapkamer 3 (3.7 m x 2.8 m)
- Slaapkamer 4 (2.8 m x 2.5 m)

Tweede verdieping
- Zolder (8.0 m x 7.7 m) nageïsoleerd en voorzien van enkele dakramen. Perfecte ruimte om de vijfde slaapkamer te maken. Tevens bevindt zich hier de Hr combiketel.

Tuin
- Voortuin met voldoende groen, grote oprit en extra brede afsluitbare achterom naast de woning.
- Grote achtertuin gelegen op het westen voorzien van een groot overkapt terras, toegang tot garage en berging en prachtig zicht over het gazon richting de weide met fruitbomen en grazende geitjes. Voor jonge kinderen of mensen met groene vingers is dit een waar paradijs. Halverwege de tuin staat een stenen schuur (7.0 m x 3.0 m) voorzien van spouwmuren, wateraansluiting en elektriciteit.

Kenmerken
- Bouwjaar 1974
- Inhoud 465 m3 exclusief 90 m3 garage
- Perceel 1258 m2
- Woonoppervlak 150 m2
Gebruiksoppervlak 175 m2
- Kunststof kozijnen dubbel glas 2004
- Muur- en dakisolatie
- Energielabel C
- Hr Combiketel
- Zeer goed onderhouden


Oplevering
- In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal 
- Gemeente Eijsden sectie B nummer 1980, 
- Gemeente Eijsden sectie B nummer 2638, samen groot 12 a en 58 ca.


BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD 
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID 
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1974
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.175 m²
 • Perceelopp.1258 m²
 • Inhoud465 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag