Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Korenbloem 13

 • Bouwjaar2017
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.400 m²
 • Perceelopp.670 m²
 • Inhoud1410 m³
 • Kamers11
 • Slaapkamers5 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande villa met extra praktijkruimte gebouwd onder moderne architectuur in 2017, gelegen in de Korenbloem in Nieuw Poelveld in Eijsden. Een straat met meerdere zeer riant gebouwde woningen met een moderne uitstraling. De huizen hebben een open zicht op het tegenoverliggende park met veel groen. Deze hoekwoning ligt zeer gunstig nabij alle benodigde voorzieningen zoals basisschool (Bredeschool), openbaar vervoer, natuurgebied, winkelcentrum en uitvalswegen naar Maastricht en A2. 

Deze zeer ruime woning is ontworpen door ZuidArchitecten uit Maastricht. Het bureau levert projecten met hoogwaardig maatwerk die zorgen voor een optimaal gebruikersgenot en die ook nog eens een lust voor het oog zijn. De ontwerper van de Korenbloem 13 heeft gekeken naar het optimale gebruikers- en leefgenot van de bewoners. Hij vindt dat het in- en exterieur samen het geheel vormen dat een woning een prachtig totaalplaatje maakt. Zo zijn er veel natuurlijke materialen gebruikt bij de hoogwaardige en duurzame afwerking. Daarbij is er ook rekening gehouden met het totale energieplaatje. De domotica en immotica in de woning zorgen voor een energieneutraal huis en een volledige klimaatbeheersing dat het leefcomfort ten goede komt. Een kleine opsomming van diverse apparatuur; 
37 stuks zonnepanelen, 2 stuks warmteterugwininstallaties, warmwaterpomp op elektra, volledige vloerverwarming, ventilatiesysteem waarbij de lucht en vochtigheid constant geregeld wordt via sensoren op een vaste temperatuur zowel in de winter als in de zomer. 

De woning biedt ook veel leefcomfort door de grote ruimtes en grote tuin rondom. Het totaal inpandig oppervlak bedraagt maar liefst 400 m2. De woning is tevens voorzien van een praktijkruimte (momenteel ingericht als osteopathie praktijk). Deze mooie ruimte is multifunctioneel en kan ook eventueel gebruikt worden voor mantelzorg, extra leefruimte of kantoor aan huis. Een prachtige woning die voldoet aan alle luxe en comfort!


Indeling

Souterrain
- Trappenhuis met toegang tot drie kelders. De trappen zijn van staal gecombineerd met betontreden. De vloeren in de woning zijn van gietbeton voorzien van vloerverwarming.
- Kelder 1 (13.6 m x 6.2 m). Ideale opslagruimte of hobby- speelruimte. Tevens is er lichtinval middels de grote koekoek. De hoogte van de kelders bedraagt circa 2.5 meter.
- Kelder 2 (9.8 m x 3.65 m).
- Kelder 3 (7.55 m x 3.8 m). Ook wel technische ruimte genoemd. Hier bevinden zich de apparaten en toestellen die zorgen voor het totale beheerssysteem van de woning.

Begane grond
Praktijkgedeelte 
- Entree met toegang tot de wachtkamer. De wachtkamer geeft toegang tot een apart toilet en de praktijkruimte. Het toilet kan eventueel omgebouwd worden tot doucheruimte.
- Praktijkruimte (6.2 m x 3.6 m). Mooie ruimte met veel lichtinval. De ramen zijn voorzien van elektrische zonwering aan de buitenzijde.
- Ideale ruimte voor mantelzorg of kantoor aan huis. Door de eigen ingang, eigen toilet en eigen parkeerplekken is deze praktijk belastingtechnisch aantrekkelijk.

Woongedeelte
- Hal met toegang tot het toilet, woonkamer en trappenhuis naar eerste verdieping en souterrain.
- Woonkamer met ruime zithoek (6.6 m x 3.95 m) met twee grote ramen waardoor optimaal lichtinval. De woonkamer is ook weer voorzien van een passende betongietvloer. De zithoek loopt over naar de eethoek en keuken.
- Eetgedeelte (5.0 m x 3.7 m) met meer dan voldoende ruimte voor een grote eettafel. De brede achterwand voorzien van grote glazen panelen, tuindeuren en schuifpui geven goed tuincontact. 
- Luxe moderne keuken (7.7 m x 4.65 m) voorzien van een riant kookeiland met Corian werkblad (zeer hoogwaardig kunststof) met inductiekookplaat voorzien afzuigunit, 2 vaatwassers en meerdere lades en kastjes. De achterwand van de keuken is geheel voorzien van hoge kasten inclusief speelse nis, koelkast, diepvries en 2 combiovens. De keuken is voorzien van houten en witte frontjes. De eettafel past er goed bij. Vanuit de keuken heeft men zowel goed contact met de tuin alsook de straat.
- Naast de keuken ligt de opbergruimte (7.7 m x 3.0 m). Ideale ruimte voor de fietsen en proviandopslag. De bergruimte is bereikbaar vanuit de tuin en de oprit aan de voorzijde.

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot 5 slaapkamers, badkamer, apart toilet, wasruimte en muurkast.
- Badkamer (3.3 m x 2.65 + 1.2 m x 1.5 m) luxe en modern afgewerkt en voorzien van een design ligbad, betegelde inloopdouche, breed wandmeubel met twee wastafels en lades, grote spiegel met verlichting en grote opbergkast uitgevoerd in beukenhout.
- Slaapkamer 1 (4.2 m x 3.7 m) ruim van opzet.
- Slaapkamer 2 (4.2 m x 3.8 m) met veel lichtinval.
- Slaapkamer 3 (3.7 x 2.9 m).
- Slaapkamer 4 (3.7 x 2.9 m).
- Slaapkamer 5 (3.7 x 2.9 m).
- Wasruimte (2.65 m x 1.9 m) voorzien van witgoedaansluiting.

Tuin
- Voortuin gelegen op het zuiden. Er is een brede oprit voor twee auto's. Verder is er voldoende groen en kleur is de rest van de voortuin.  
- Achtertuin goed omsloten en voorzien van een groot terras aan de woning en terras op het grote gazon. Mooie ruime tuin waar de kids nog kunnen springen op de trampoline of kunnen genieten van het eventuele zwembad. 


Bijzonderheden
- Bouwjaar 2017 onder architectuur van Zuidarchitecten uit Maastricht
- Inhoud 1410 m3  
- Perceel 660 m2
- Totaal inpandige gebruiksoppervlakte 400 m2
- Gebruiksoppervlak wonen 240 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandig 160 m2
- Aluminium kozijnen 
- Volledig geïsoleerd 
- Voorzien van domotica en immotica waardoor een optimale klimaatbeheersing in de woning
- Energielabel A

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 7715.
Gemeente Eijsden sectie D 7714, samen groot 660 m2.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl  

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar2017
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.400 m²
 • Perceelopp.670 m²
 • Inhoud1410 m³
 • Kamers11
 • Slaapkamers5 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag