Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Prins Hendrikstraat 17

 • Bouwjaar1966
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.218 m²
 • Perceelopp.1115 m²
 • Inhoud725 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |




Riante uitgebouwde vrijstaande woning uit 1966 met parktuin gelegen in het centrum van Eijsden. De woning ligt aan de Prins Hendrikstraat, een brede straat met een mix van vrijstaande en halfvrijstaande woningen, villa's en herenhuizen. De woning ligt op korte afstand van het winkelcentrum, brede school met kinderopvang, openbaar vervoer (zowel bus als trein) en uitvalswegen naar Maastricht en A2. 

Deze woning is in 2013 aan de achterzijde uitgebouwd. De huidige eigenaren hebben deze aanbouw in 2019 nog verder uitgebreid en vernieuwd. Er is een nieuwe luxe keuken geplaatst, een monolietvloer gelegd inclusief vloerverwarming en de aanbouw is opnieuw ingedeeld met een zitruimte en leefkeuken. Verder hebben de eigenaren de garage uitgebreid met een waskeuken, is het grote terras voorzien van een mooie eikenhouten overkapping en zijn er 12 stuks zonnepanelen geplaatst. De muren en het dak van de originele bouw zijn nageïsoleerd en op de eerste verdieping zijn alle kozijnen vervangen. De woonkamer is voorzien van een eikenhouten vloer en is er een werkruimte gecreëerd. Met een inhoud van 725 m3 en een totaal inpandige oppervlakte van circa 218 m2 biedt deze woning veel leefcomfort. Daarbij mag de grote groene parktuin niet vergeten worden. Ideale tuin voor de kids en tuinliefhebbers. In de achtertuin is er een mogelijkheid om een kantoor c.q. werkruimte te bouwen. De huidige eigenaren hebben hier ontwerptekeningen voor laten maken. Zeer mooie woning op een goede locatie!

Indeling

Souterrain
- Provisiekelder (2.75 m x 2.75 m) met ernaast de cv ruimte met gehuurde Hr combiketel Nefit uit 2016.

Begane grond
- Hal ruim van opzet met meterkast, toilet met radiator en raampje, toegang tot kelder en woonkamer.
- Woonkamer (6.15 m x 6.15 / 3.75 m) met aan de voorzijde het brede gedeelte met zithoek en erker en ernaast de werkruimte c.q. computerhoek met inbouwkasten. Ideale werkplek aan huis. De vloer is voorzien van een mooie eikenhouten vloer. De erker met groot raam geeft goed straatcontact en veel lichtinval. Het achterste deel is voorzien van een open haard en industriële glazen wand met dubbele deur naar de grote aanbouw.
- Aanbouw met grote leefkeuken (5.7 m x 5.2 m) en zithoek (5.7 m x 3.9 m). De gehele aanbouw is voorzien van een betonvloer met monolietafwerking en vloerverwarming. Verder geven de dubbele deur, grote schuifpui en grote ramen bijzonder veel lichtinval en mooi tuincontact. De gashaard die zich precies tussen de keuken en zithoek bevindt geeft ook veel sfeer. De twee ruimtes worden deels gescheiden door de koffiecorner. 
De leefkeuken is voorzien van een luxe l-keuken met composiet werkblad met spoelbak en quookerkraan, 5 pits inductiekookplaat inclusief hete lucht oven, vaatwasser, koelkast met vriezer, wijnkast en afzuigunit. Verder is er veel opbergruimte in de lades en kastjes. Deze mooie ruimte is groot genoeg voor een grote eettafel. De koffiecorner met werkblad en kastje passen goed bij het geheel. Naast de keuken ligt de garage met waskeuken.
- Garage (9.3 m x 2.85 m) met achterliggende wasruimte (2.9 m x 2.6 m). De garage is voorzien van een afgewerkte betonvloer, gestuukte wanden, dubbele houten poort, extra zekeringenkast, warm- en koudwateraansluiting en radiator. De waskeuken is voorzien van witgoedaansluiting. Beide ruimtes zijn goed afgewerkt en geïsoleerd. 

Eerste verdieping
- Overloop met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en zolder middels vlizotrap. Alle kunststof kozijnen zijn voorzien van afsluitbare ramen met isolerend glas.
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 3.75 m) met dubbele deur naar het balkon en muurkast. 
- Slaapkamer 2 (3.8 m x 3.8) met twee muurkasten.
- Slaapkamer 3 (3.5 m x 2.3 m).
- Slaapkamer 4 (3.0 m x 2.5 m).
- Badkamer (5.3 m x 2.2 m) met hoekbad, toilet, brede wastafel, inloopdouche en raam.

Tweede verdieping
- Ruime bergzolder met een nokhoogte van 1.5 meter. Het beschoten dak is nageïsoleerd met een laag Pur. Hier bevindt zich tevens de omvormer van de 12 stuks zonnepanelen.

Tuin
- Ruime voortuin met brede lange oprit voor meerdere auto's, toegangspad met afsluitbaar toegangshek naar de achtertuin en voldoende beplanting. Het toegangspad kan mooi gebruikt worden als toegang naar het eventuele kantoor. De straat is voorzien van openbare parkeerhavens.
- Achtertuin gelegen op het oosten en voorzien van een groot terras met grote eikenhouten overkapping. Ideale plek om vanuit een luie stoel te genieten van de grote parktuin met hoge bomen, struiken en gazon. Achter de siertuin bevindt zich nog een kleine weide. Ideaal voor de spelende kids of het houden van diertjes of een groentetuin.
In de tuin bevindt zich nog een sauna, hottub en trampoline. Deze zijn eventueel ter overname.

Kenmerken
- Bouwjaar 1966, aanbouw uit 2013 waarbij deze in 2019 opnieuw verbouwd is
- Er zijn ontwerptekeningen voor een kantoorruimte in de achtertuin
- Perceel 1115 m2
- Inhoud 725 m3 inclusief 125 m3 garage en waskeuken
- Totaal inpandige oppervlakte circa 218 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 170 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 48 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte circa 30 m2
- Deels houten- en kunststof kozijnen met isolerend glas
- Dak- raam- en muurisolatie en deels vloerisolatie
- Hr combiketel gehuurd 2016
- 12 Stuks zonnepanelen in eigendom
- Energielabel C, hier zijn de zonnepanelen niet in meegenomen

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie D 4119 
Groot 11 are en 15 ca 
 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1966
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.218 m²
 • Perceelopp.1115 m²
 • Inhoud725 m³
 • Kamers9
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag