Verkocht

Eijsden

Sint Jozefstraat 43

 • Bouwjaar1976
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.225 m²
 • Perceelopp.715 m²
 • Inhoud675 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja
Ga direct naar | |


Vrijstaande woning uit 1976 gelegen in het kerkdorp Oost Maarland. Een mooi dorp waar tradities en saamhorigheid nog hoog in het vaandel staan. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de basisschool (tweehonderd meter) en winkelcentrum in Eijsden op 1,5 - 2,0 km. Maastricht is makkelijk te doen met de fiets, 6 km afstand. Ook de autosnelweg A2, de wandelgebieden richting Savelsbos en recreatiegebied rond de Maas bevinden zich op zeer korte afstand. 

De woning is zeer goed onderhouden door de eigenaar en biedt veel leefruimte door de grote woonkamer, gesloten keuken, bijkeuken en aangebouwde serre waarbij het tuincontact met de grote siertuin optimaal is. De garage met hoge vliering biedt de hobbyist veel ruimte en mogelijkheden. Deze ruimte zou ook voor mantelzorg gebruikt kunnen worden. Naast de drie slaapkamers en badkamer heeft de woning ook nog voldoende opbergruimte door de grote hoge zolder en kelder. De muren en dak zijn geïsoleerd en de Hr combiketel is van 2015. De hardhouten kozijnen zijn deels voorzien van dubbel glas en rolluiken. Mooie woning met mogelijkheden op een rustige kindvriendelijke plek.

Indeling

Souterrain
- Kelder (3.8 m x 2.5 m) hoogte 2.15 meter voorzien van tegelvloer en toegang tot kruipruimte onder de woning.

Begane grond
- Ruime hal (3.2 m x 2.6 m) met grote vide, open hardhouten trap, complete moderne meterkast, travertinvloer, garderobekast en toilet met inbouwcloset, fonteintje en raampje. De hal geeft toegang tot de kelder, keuken en woonkamer.
- Woonkamer, L-living (8.5 m x 3.6 m + 3.0 m x 1.9 m) met veel lichtinval, parketvloer en schuifpui naar tuinkamer. Ruime kamer voor grote zit- en eethoek.
- Keuken (3.2 m x 2.9 m) met inductiekookplaat, oven, koelkast, hardstenen werkblad met dubbele wasbak, voldoende opbergkastjes en extra plek voor een eettafel. Achter de keuken ligt de bijkeuken en garage.
- Bijkeuken (3.4 m x 2.0 m) met betegelde vloer, witgoedaansluiting, keukenblokje met warm- en koud water en toegang tot tuinkamer, oprit naast de woning en tuin. Altijd handig voor extra koelkast of opbergruimte.
- Garage (6.2 m x 3.9 m) met elektrische rolpoort, betegelde vloer, radiator, wasbak, tuindeur en enkele ramen. De vlizotrap geeft toegang tot de grote hoge vliering (1994) met een nokhoogte van 3.6 meter. Deze is eventueel samen met de garage in te richten als woonruimte voor mantelzorg. De muren van de garage en het dak zijn goed geïsoleerd. Verder is het dak voorzien van een dakraam en is er ventilatie en een radiator aanwezig. Je kunt hier makkelijk een vaste trap maken.

Eerste verdieping
- Overloop (3.3 m x 2.6 m) met toegang tot drie slaapkamers allen voorzien van een laminaatvloer, badkamer en vlizotrap naar de zolder.
- Badkamer (3.0 m x 2.1 m) voorzien van ligbad met douchescherm, inbouwcloset, wandmeubel met wastafel, radiator en elektrische vloerverwarming.
- Slaapkamer 1 (3.9 m x 3.2 m) voorzien van twee rolluiken.
- Slaapkamer 2 (3.6 m x 3.2 m) met deur naar balkon.
- Slaapkamer 3 (3.2 m x 2.7 m).met deur naar balkon.

Tweede verdieping
- Hoge bergzolder voorzien van betonvloeren. Het dak is nageïsoleerd.

Tuin
- Voortuin met twee maal achterom, grote oprit voor enkele auto's en het nodige groen. 
- Achtertuin met diverse terrassen, groot gazon, houten tuinhuis en goed omsloten met hoge heggen en muur. Mooie tuin met veel privacy.

Kenmerken
- Bouwjaar 1976, aanbouw tuinkamer 1993
- Inhoud 675 m3 inclusief 130 m3 garage 
- Woonoppervlak 130 m2
- Gebruiksoppervlak 225 m2
- Hr Combiketel 2015 in eigendom
- Hardhouten kozijnen deels dubbel en deels voorzien van rolluiken
- Dak en muurisolatie 

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 2158, groot 7 are 15 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1976
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.225 m²
 • Perceelopp.715 m²
 • Inhoud675 m³
 • Kamers7
 • Slaapkamers3
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag