Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Sint Jozefstraat 78

 • Bouwjaar1983
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.245 m²
 • Perceelopp.832 m²
 • Inhoud670 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (2 extra mogelijk)
Ga direct naar | |
Riante vrijstaande woning met grote werkplaats en grote schuur, deels uit 1983 en deels uit 1828. De woning ligt in het kerkdorp Oost-Maarland. Het maakt deel uit van de gemeente Eijsden Margraten en ligt circa 7 kilometer ten zuiden van de stad Maastricht. Oost-Maarland ligt op één kilometer afstand van de Maas met zijn grote plassen en het Savelsbos. De woning ligt zeer gunstig ten opzichte van de basisschool, openbaar vervoer, A2 richting Maastricht, Heerlen en Luik.

Deze vrijstaande woning biedt tal van mogelijkheden met zijn totale gebruiksoppervlak van maar liefst 245 m2, daarnaast nog eens de grote werkplaats c.q. atelier en de grote schuur met eerste verdieping. Ideale plek voor de hobbyist, bedrijfje aan huis of grote gezinnen die ruimte willen. De woning heeft drie grote slaapkamers die uitgebreid kunnen worden tot 5 slaapkamers door een kleine bouwkundige aanpassing. De extra grote bijkeuken is ook handig en kan ook als leefruimte benut worden zoals kinderkamer of werkkamer of eventueel bij de keuken betrokken worden. Dit huis biedt echt tal van mogelijkheden. De eigenaren hebben de voormalige woning afgebroken en volledig opnieuw opgebouwd tot en met de funderingen in 1983. De muren, dak en vloer zijn geïsoleerd. De tuin achter de grote schuur ligt op het zuiden.

Indeling 

Souterrain
- Kelder (5.5 m x 3.7 m). Deze getoogde kelder is het enige dat behouden is van de voormalige woning. De kelder is toegankelijk vanuit de keuken. De kruipruimte onder de woning is geïsoleerd.

Begane grond
- Hal (3.0 m x 2.8 m) voorzien van toilet, meterkast en toegang tot keuken en woonkamer. De voordeur ligt op het binnenerf. Het binnenerf is toegankelijk via de grote houten poort aan de voorzijde.
- Woonkamer (6.6 m x 4.1 m) met een lichte tegelvloer, schouw met houtkachel en voldoende lichtinval door de drie ramen. De kamer heeft een mooie breedte van 4.1 meter, altijd handig voor het plaatsen van een grote kast.
- Leefkeuken (4.1 m x 3.9 m) voorzien van een boeren keuken met een composiet werkblad, 4 pits gaskookplaat, oven, koelkast en voldoende opbergkastjes. De keuken biedt voldoende ruimte voor een grote eethoek. Naast de keuken ligt de grote bijkeuken.
- Bijkeuken (4.1 m x 3.9 m) voorzien van een keukenblok, witgoedaansluiting, warmwatergeiser en toegang naar halletje. Mooie grote ruimte.
- Berging (2.8 m x 1.9 m). Deze is toegankelijk vanuit het halletje.
- Werkplaats c.q. atelier (9.9 m x 4.1 m). Deze ruimte is geïsoleerd en voorzien van wateraansluiting en riolering. Bijzonder nette grote ruimte voor de hobbyist of eventueel aan huis gebonden beroep.
- Schuur (13.5 m x 7.8 m) met eerste verdieping. Deze schuur is van circa 1828. de balken, spanten en vakwerk vallen meteen op en geven deze schuur cachet. De schuur is voorzien van een grote houten poort, elektra en wateraansluiting en pannendak.

Eerste verdieping
- Overloop (7.8 m x 1.0 m) met toegang tot drie slaapkamers, badkamer, muurkast en vlizotrap naar zolder.
- Badkamer met ligbad, douche, wastafel, toilet en raampje.
- Slaapkamer 1 (5.9 m x 4.1 m). Deze slaapkamer kan makkelijk opgedeeld worden in twee slaapkamers.
- Slaapkamer 2 ( 3.9 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 3 (5.6 m x 4.1 m). Ook deze kamer kan makkelijk opgedeeld worden in twee slaapkamers.

Tweede verdieping 
- Zolder (19.4 m x 4.1) met een nokhoogte van 2.2 meter. De zolder is voorzien van een betonnen vloer. Het maken van een vaste trap behoort tot de mogelijkheid. Het dak is geïsoleerd. Hier bevindt zich ook de Hr combiketel uit 2003 in eigendom.

Tuin
- Het binnenerf is toegankelijk via de houten poort gelegen aan de straat. Achter de poort bevindt zich ook de grote overkapping voor het plaatsen van eventueel een auto. Het binnenerf biedt veel privacy en geeft ook toegang tot de werkplaats en de schuur. Achter de schuur ligt de tuin op het zuiden met een diepte van 30 meter en een breedte van circa 13 meter. 

Kenmerken
- Bouwjaar woning en schuur 1983,  bouwjaar stal en kelder circa 1900
- Inhoud woning 670 m3, werkplaats 175 m3, schuur 700 m3 
- Woonoppervlak 145 m2
- Gebruiksoppervlak 245 m2
- Hr Combiketel 2003 eigendom
- Hardhouten kozijnen dubbel bij woning
- Dak- vloer- en muurisolatie bij woning
- Energielabel B

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie H 170, groot 8 are 32 ca. 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1983
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.245 m²
 • Perceelopp.832 m²
 • Inhoud670 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers3 (2 extra mogelijk)

Foto's

Brochure aanvraag