I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Eijsden

Wilhelminastraat 5

 • Bouwjaar1954
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.370 m²
 • Inhoud705 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |




Vrijstaande karakteristieke hoekwoning gelegen op een toplocatie in Eijsden. De woning ligt in het centrum van Eijsden nabij het kasteel. Op enkele honderden meters bevinden zich de achterliggende weilanden en natuurgebied het Caestertveld. Deze omgeving is dan ook de plek bij uitstek om even lekker te wandelen. Verder ligt het winkelcentrum, openbaar vervoer en andere benodigdheden op korte afstand. Eijsden is een dorp waar het goed vertoeven is door de mooie omgeving en culturele saamhorigheid. Eijsden ligt zeer gunstig ten opzichte van Maastricht en uitvalswegen richting Eindhoven, Aken en Luik.

Deze sfeervolle woning biedt bijzonder veel leefruimte door de grote aanbouw die in 1977 gerealiseerd is. In de aanbouw bevindt zich de ruime leefkeuken, de bijkeuken met ernaast een tweede badkamer en de riante garage met eronder de tweede kelder. De woning zelf heeft een woonkamer van maar liefst circa 42 m2. Deze is weer makkelijk bij de keuken te betrekken of uit te breiden richting de garage. Verder zijn de vier slaapkamers van een goed formaat en is de tweede badkamer ook ruim. De bergzolder zou ook als leefruimte gemaakt kunnen worden daar de nokhoogte 2.10 meter bedraagt. Voor een vaste trap naar de zolder liggen er mogelijkheden. De muren en dak zijn nageïsoleerd en de kozijnen zijn deels voorzien van dubbel glas. Deze woning is goed onderhouden maar dient gemoderniseerd te worden. Diegene die een huis met karakter wil, op een goede locatie en met veel leefruimte, is hier aan het goede adres.

Indeling

Souterrain
- Kelder 1 toegankelijk vanuit de garage (5.6 m x 3.7 m) met een hoogte van 2.2 meter bestaande uit twee gedeelten, een opslagkelder en een wijnkelder en kelder 2 (3.7 m x 3.0 m) toegankelijk vanuit de hal bestaande uit twee gedeelten. Hier staat de Hr combiketel opgesteld Vaillant in eigendom 2018.

Begane grond
- In het originele gedeelte vanuit 1954 bevindt zich de woonkamer (7.6 m x 3.0 m + 5.5 m x 3.5 m) met een vloeroppervlak van maar liefst 42 m2. De l-kamer met parketvloer heeft een dubbele deur naar het terras en tuin, voldoende ramen waardoor veel lichtinval, een schouw met open haard en toegang tot de naastliggende leefkeuken (aanbouw uit 1977). De kamer en keuken kunnen bij elkaar gevoegd worden middels een bouwkundige ingreep. Hele mooie optie om een riante leefruimte te creëren. De woonkamer heeft voldoende plek voor zowel een grote zithoek en een eethoek met daarbij voldoende ruimte voor grote kasten.
- Leefkeuken (5.0 m x 3.7 m) voorzien van een boerenkeuken in een u-opstelling. Deze is voorzien van de volgende apparatuur, keramische kookplaat vaatwasser oven koelkast en afzuigkap. Verder is er voldoende opbergruimte. Er is meer dan voldoende ruimte voor een grote eethoek. Vanuit de keuken heeft men goed zicht op de tuin. Naast de keuken bevindt zich een tweede inkomsthal, bijkeuken en doucheruimte.
- Doucheruimte (2.4 m x 2.0 m) met douche, wastafel, toilet en bidet.
- Bijkeuken (2.7 m x 2.7 m) met witgoedaansluiting.
- Hal (3.7 m x 2.6 m) ruime hal met garderoberuimte, toilet met inbouwcloset, meterkast en toegang tot woonkamer, kelder en eerste verdieping. Mooie ruime hal die in het plaatje past van deze woning.

Eerste verdieping
- Overloop (2.2 m x 1.1 m) met toegang tot vier slaapkamers, badkamer en vlizotrap naar zolder.
- Badkamer (2.4 m x 2.0 m) met toilet, ligbad en wastafel.
- Slaapkamer 1 (4.0 m x 2.7 m). Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken.
- Slaapkamer 2 (3.45 m x 2.8 m) met dubbele deur naar balkon aan de voorzijde.
- Slaapkamer 3 (3.0 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 4 (2.8 m x 2.7 m).
- Slaapkamer 5 eventueel te realiseren op de zolder. Er is plek voor het maken van een vaste trap.

Tweede verdieping
- Zolder voorzien van een betonnen vloer en een nokhoogte van 2.1 meter. Eventueel vijfde slaapkamer met dakkapel. Het dak is nageïsoleerd.

Tuin
- Voortuin met zijtuin gelegen aan een brede straat met openbare parkeergelegenheid. De tuin met het nodige groen siert de karakteristieke woning. Voor de garage ligt de oprit.
- Zijtuin met terras gelegen op het zuidwesten met achterom. Fijne plek om te vertoeven met ook hier het nodige groen en voldoende privacy.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1954, aanbouw 1977
- Inhoud 705 m3 inclusief garage
- Perceel 370 m2
- Totaal inpandige oppervlakte circa  200 m2
- Gebruiksoppervlakte wonen circa  130 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 70 m2
- Nageïsoleerde dak, nageïsoleerde muren, grotendeels kunststof kozijnen met dubbel glas en rolluiken
- School, winkelcentrum en openbaar vervoer op korte afstand
- Hr combiketel 2018 in eigendom 
- De woning dient gemoderniseerd te worden

Oplevering
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal
Gemeente Eijsden sectie D 3210, groot 3 are 70 ca.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1954
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.370 m²
 • Inhoud705 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag