Gratis waardebepaling
Verkocht

Sint Geertruid

Burgemeester Wolfsstraat 14

Karakteristieke woning met mogelijkheden op groot perceel

 • Bouwjaar1939
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.1500 m²
 • Inhoud610 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Karakteristieke vrijstaande woning gelegen op een groot perceel van 1500 m2 met aan verschillende zijdes vrij uitzicht. Deze woning is in opdracht van voormalig burgemeester Wolfs van Sint Geertruid gebouwd en is genoemd naar zijn dochter Hélène. Deze naam is dan ook terug te vinden op de gevel. De Burgemeester Wolfsstraat ligt gunstig ten opzichte van Maastricht, openbaar vervoer, scholen en wandelgebied.  

De woning mag zeker karakteristiek genoemd worden door de witte gevels samen met het geknikte zadeldak met overstek en rode gebakken pannen, de getoogde ramen, de erkers en de authentieke elementen aan de binnenzijde zoals de schouw met open haard, het trappenhuis met bordestrap, de rondbogen boven de binnendeuren en de vloeren. De woning biedt veel ruimte door de kamer met zit- en apart eetgedeelte, de gesloten keuken die eventueel ook in de garage gesitueerd kan worden, de vier slaapkamers en de zolder met vaste trap waar extra mogelijkheden liggen. Naast de woning ligt de grote garage, ideaal voor opslag, werk- of hobbyruimte, maar ook voor eventueel het houden van bed & breakfast of vakantiewoning (dient bij gemeente nagevraagd te worden). Deze leuke woning met riante tuin dient gemoderniseerd te worden.

Indeling

Souterrain
- Kelder (5.0 m x 2.7 m).

Begane grond
- Hal (3.7 m x 3.0 m) met authentieke tegelvloer en houten bordestrap, toilet en toegang tot woonkamer keuken en kelder.
- Woonkamer (6.0 m x 3.7 m + 4.0 m x 2.6 m) met houten parketvloer, schouw met open haard, twee erkers en veel lichtinval. De eethoek heeft twee openslaande deuren uitkomend op het terras en tuin.
- Gesloten keuken (4.0 m x 2.5 m) met een eenvoudige keukenopstelling. De keuken geeft aan de achterzijde en zijkant zicht op de groene tuin. Naast de keuken ligt de garage die toegankelijk vanuit de keuken.
- Garage (5.2 m x 4.3 m) voorzien van dubbele houten poort, tuindeur en meterkast. Mooie ruimte die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

Eerste verdieping
- Ruime overloop (4.0 m x 3.0 m) met toegang tot vier slaapkamers, doucheruimte en vaste trap naar zolder. Enkele toegangen tot de kamers zijn met rondbogen gemetseld.
- Doucheruimte (2.1 m x 1.3 m).
- Slaapkamer 1 (3.7 m x 3.0 m) met wastafel.
- Slaapkamer 2 (3.7 m x 2.8 m).
- Slaapkamer 3 (3.1 m x 2.6 m) met inbouwkasten.
- Slaapkamer 4 (3.0 m x 2.5 m).
- Slaapkamer 5 eventueel op zolder.

Tweede verdieping
- Zolder (9.3 m x 5.6 m) met een nokhoogte van 2.8 meter. Mooie ruimte die nageïsoleerd is en bruikbaar is als opslag, werkruimte of slaapkamer. Twee Velux dakramen zorgen voor voldoende licht.

Bijgebouwen
- Garage (8.3 m x 6.2 m) mooie ruimte uitgevoerd in dubbelsteens muren met spouw en pannendak. De garage is verder voorzien van een dubbele grote poort, wateraansluiting en kachel. Ideale ruimte voor de hobbyist, voor opslag of eventueel voor B&B of vakantiewoning. De garage is goed bereikbaar via het openbaar weggetje dat achter de tuin loopt.

Tuin
- Ruime voortuin met grote oprit, gazon, enkele bomen en het nodige groen.
- Achter- en zijtuin. Het huis is zo gesitueerd dat men aan alle kanten van de woning kan genieten van de tuin. De tuin is goed omsloten en is een pluspunt voor kinderen of de koper met groene vingers.

Kenmerken
- Bouwjaar 1939
- Inhoud 610 m3 inclusief 70 m3 garage 
- Woonoppervlak 140 m2
- Gebruiksoppervlak 190 m2
- CV ketel in eigendom met gehuurde geiser
- Houten kozijnen enkel glas en deels voorzien van voorzetramen en rolluiken
- Dakisolatie (nageïsoleerd)

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Sint Geertruid sectie B 1651, groot 8 are 70 ca. 
Gemeente Sint Geertruid sectie B 529, groot 4 are 40 ca.
Gemeente Sint Geertruid sectie B 1043, groot 1 are 90 ca, samen groot 15 are.

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1939
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.190 m²
 • Perceelopp.1500 m²
 • Inhoud610 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4 (1 extra mogelijk)
 • Garageja

Foto's

Brochure aanvraag