I.V.M. DE ZOMERVAKANTIE IS ONS KANTOOR GESLOTEN
VAN 31 JULI TOT 9 AUGUSTUS.

BELANGRIJKE BERICHTEN KUNT U MAILEN NAAR INFO@PETERWETZELS.NL
FIJNE VAKANTIEDAGEN!

Gratis waardebepaling
Verkocht

Urmond

Speelheuvel 38

 • Bouwjaar1990
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.965 m²
 • Inhoud765 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Ga direct naar | |
Vrijstaande woning gelegen in een mooie rustige woonwijk van Urmond. De wijk bestaat uit riante villa's gelegen op ruime groene percelen. Alle benodigde voorzieningen bevinden zich op korte afstand zoals diverse winkels, supermarkt, basisschool, sportverenigingen, openbaar vervoer en autosnelweg. Urmond ligt vlak bij Stein met een geheel vernieuwd winkelcentrum.

De woning is in 1990 gebouwd en door de huidige eigenaar deels gemoderniseerd en verbeterd. De vloer is voorzien van een grindvloer met vloerverwarming, de badkamer en toilet zijn vernieuwd in 2016 en de ramen met kunststof kozijnen zijn voorzien van rolluiken. Deze woning biedt veel leefruimte en comfort door de riante ruimtes. Zo heeft de woonkamer met keuken maar liefst een vloeroppervlak van circa 60 m2. Daarbuiten is er extra bergruimte in de praktische bijkeuken en garage. De vier slaapkamers en complete badkamer zijn ideaal voor de grote gezinnen. De woning is goed geïsoleerd en draagt dan ook energielabel B. Het perceel mag er ook zijn met de parkachtige tuin, enkele terrassen, de overkapping en de optimale privacy. Leuke woning op een uitstekende locatie.

Indeling

Begane grond
- De begane grond is voorzien van een grindvloer inclusief vloerverwarming. Tevens zijn er radiatoren geplaatst als extra bijverwarming.
- Hal (3.4 m x 3.2 m) voorzien van toilet met inbouwcloset raampje radiator en geheel betegeld, complete meterkast, garderobe en open trap. De hal geeft toegang tot de woonkamer. 
- Woonkamer (9.6 m x 4.5 m+ 3.2 m x 3.0 m) l-living met voldoende lichtinval, ruime zithoek aan de voorzijde met design gashaard en grote eethoek met zicht op de tuin. Een dubbele tuindeur geeft toegang tot de zithoek onder de overkapping waar men lekker kan genieten van de tuin, ook bij slecht weer. Deze overkapping kan aan de zijkant gesloten worden en aan de voorzijde is deze voorzien van een rolluik. Naast de woonkamer ligt de halfopen keuken. De keuken en woonkamer hebben maar liefst een vloeroppervlak van circa 60 m2.
- Keuken (3.0 m x 3.0 m) opgesteld in een U vorm. De keuken is voorzien van een Caesarstone werkblad (Kwarts) met grilplaat, inductiekookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, rvs afzuigunit en voldoende opbergruimte. Ook hier is er weer mooi contact met de tuin. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken. 
- Bijkeuken (3.0 m x 3.0 m) met Hr combiketel eigendom 1999 en voldoende opbergruimte. Praktische ruimte voor eventueel extra diepvries of zo. Middels een tuindeur komt men in de tuin. Naast de bijkeuken ligt de inpandige garage.
- Garage (6.5 m x 3.0 m) voorzien van een betonnen vloer met smeerput, elektrische rolpoort met inloopdeur, wasbakje en witgoedaansluiting. 

Eerste verdieping
- Ruime overloop met toegang tot vier slaapkamers en badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer, opbergruimte in de schuinte en afsluitbare kunststof draaikiepramen.
- Slaapkamer 1 (7.4 m x 3.15 m).
- Slaapkamer 2 (4.5 m x 3.6 m).
- Slaapkamer 3 (4.5 m x 3.6 m).
- Slaapkamer 4 (3.1 m x 3.1 m) met Veluxdakraam.
- Badkamer (3.1 m x 3.1 m) complete badkamer uit 2016 voorzien van ligbad, inloopdouche, brede wastafel met twee kranen en lades, spiegelkast, inbouwcloset, mechanische afzuiging en radiator.

Tweede verdieping
- Boven de slaapkamers is er de mogelijkheid om extra bergruimte te creëren middels een vliering. Hier is een kleine bouwkundige aanpassing voor nodig.

Tuin
- Ruime voortuin voorzien van een dichte groene heg, twee maal achterom, grote oprit voor twee auto's en het nodige groen. Op de openbare weg kan vrij geparkeerd worden.
- Achtertuin gelegen op het noordoosten met enkele terrassen en overkapping. De tuin is voorzien van het nodige groen waaronder diverse bomen, veel verschillende soorten beplantingen en looppaadjes. Een paradijs voor de tuinliefhebber. De tuin ligt deels tegen een heuvel waardoor er veel privacy is.

Kenmerken
- Bouwjaar 1990 
- Woninginhoud 765 m3 inclusief 65 m3 garage
- Perceelgrootte 965 m2
- Gebruiksopp. wonen 180 m2
- Gebruiksopp. overig inpandig 20 m2
- Totaal inpandige gebruiksopp. 200 m2
- Gebouwgebonden buitenruimte 35 m2
- Dak- muur- en raamisolatie
- Kunststof kozijnen met rolluiken
- Vloerverwarming deels
- Energielabel B
- Hr combiketel eigendom 1999

Oplevering In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal Gemeente Stein sectie L 222, groot 9 a en 65 ca.

BEZICHTIGING Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, telefoonnummer 043-303 0600 of 06-11520062.

ONDERHOUD De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Overige specificaties

 • Bouwjaar1990
 • TypeVrijstaand
 • Gebruiksopp.200 m²
 • Perceelopp.965 m²
 • Inhoud765 m³
 • Kamers8
 • Slaapkamers4
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag