Google Reviews   4.6 / 15 reviews 
  • Von Geusauplein 15, 6245 GC, Eijsden
043 - 30 30 600

Over Peter Wetzels

Fijn dat u mijn website bezoekt. Mijn naam is Peter Wetzels. Ik ben eigenaar van makelaarskantoor Peters Wetzels Makelaardij en actief als makelaar in de gemeente in Eijsden-Margraten en omgeving. Ik help u graag bij het realiseren van uw wensen op woongebied.

Begin 2008 ben ik, na een intensieve voorbereiding en opleiding, gestart als zelfstandig makelaar. In eerste instantie als aangesloten partner bij een vastgoedorganisatie in Maastricht. Ik bouwde gedurende de jaren dat ik werkzaam ben als makelaar mijn huidige netwerk op en ik ben verheugd dat ik al veel mensen mocht helpen bij de zoektocht en bemiddeling van hun vastgoed.

Op 1 januari 2012 opende ik de deuren van mijn makelaarskantoor in Eijsden. Mijn eigen visie volgen zorgt dat ik sneller op ontwikkelingen kan inspelen. Dat geeft mij meer slagkracht en flexibiliteit bij mijn dienstverlening.

Makelaar zijn hoort bij mij en ik beoefen het beroep dan ook met passie. Ik blijf net zolang in beweging voor mijn cliënten totdat ze die ene koper hebben gevonden of tevreden op hun plek zijn, namelijk in hun nieuwe huis.

Graag zet ik mij ook in voor u tijdens uw zoektocht naar een woning of kandidaat koper. Neem gerust eens contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.

Over Peter Wetzels | Peter Wetzels Makelaardij