Gratis waardebepaling

Verkoop

Heeft u plannen om uw woning of appartement te verkopen? Neem dan graag eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder in het vinden van een passende oplossing. In eerste instantie maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek en beoordeling van uw woning. Daarna stellen wij een gratis waardebepaling op en in overleg met u wordt een reële verkoopprijs afgestemd.

Dan gaan we volop aan de slag voor u. Wij zorgen dat uw woning geplaatst wordt op alle relevante woningsites en uw woning wordt getoond in ons woningaanbod op onze website. Tevens zorgen wij voor het publiceren van advertenties en er wordt een Te Koop bord geplaatst. We kijken ook in ons uitgebreide netwerk of de kandidaat die uw woning wil kopen ertussen zit.

Wij stemmen bezichtigingen van tevoren met u af. Ook de bemiddeling over de vraagprijs doen wij in nauw overleg met u. Als de deal rond is, stellen wij de koopovereenkomst op en zorgen wij voor de ondertekening door alle partijen. We nemen de notariële akte door en begeleiden u graag tijdens de overdracht bij de notaris. Zo bent u verzekerd van een soepele, succesvolle verkoop van uw vastgoed. Dat is een belangrijke schakel in uw nieuwe levensfase.

Peter Wetzels Makelaardij VerkoopPeter Wetzels Makelaardij VerkoopPeter Wetzels Makelaardij Verkoop