Gratis waardebepaling

Taxaties

De kortste weg naar thuis begint bij de taxatie.

Als u verkoopplannen heeft, wilt u in de eerste plaats weten wat uw woning waard is. Dat kan u helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

In onze dienstverlening is een kosteloze waardebepaling inbegrepen. Na het eerste contactmoment, maken wij een afspraak met u voor een oriënterend gesprek en een opname van uw woning. Aan de hand daarvan geven wij u een gratis indicatie van de waarde. Zo weet u waar u aan toe bent als de verkoop van start gaat.

In sommige gevallen is een taxatie verplicht. Voor de hypotheekaanvraag van een nieuwe woning bijvoorbeeld, zult u een taxatierapport moeten voorleggen aan de geldverstrekkende instantie. Voor het oversluiten van een lopende hypotheek is ook een taxatierapport vereist.

Peter Wetzels Makelaardij zorgt ervoor dat u objectief advies en een goed onderbouwd taxatierapport ontvangt. U krijgt, met andere woorden, snel en helder inzicht in uw mogelijkheden.

Als koper of verkoper van een koopwoning zullen er ongetwijfeld allerlei vragen op u afkomen met betrekking tot de waarde van de betreffende woning. Blijf er niet mee rondlopen, maar vraag ons gerust voor raad. Wij informeren u graag wat voor u binnen handbereik ligt.

Peter Wetzels Makelaardij TaxatiesPeter Wetzels Makelaardij TaxatiesPeter Wetzels Makelaardij Taxaties