Google Reviews   4.6 / 15 reviews 
  • Von Geusauplein 15, 6245 GC, Eijsden
043 - 30 30 600

Waardebepaling & Taxaties

De kortste weg naar thuis begint bij de taxatie.

Als u verkoopplannen heeft, wilt u in de eerste plaats weten wat uw woning waard is. Dat kan u helpen bij het maken van de juiste beslissingen.
In onze dienstverlening is een kosteloze waardebepaling inbegrepen. Na het eerste contactmoment, maken wij een afspraak met u voor een oriŽnterend gesprek en een opname van uw woning. Aan de hand daarvan geven wij u een gratis indicatie van de waarde. Zo weet u waar u aan toe bent als de verkoop van start gaat.

In sommige gevallen is een gevalideerde taxatie verplicht. Voor de hypotheekaanvraag van een nieuwe woning bijvoorbeeld, zult u een NWWI taxatierapport moeten voorleggen aan de geldverstrekkende instantie. Voor het oversluiten van een lopende hypotheek is ook een NWWI taxatierapport vereist.
Het Nederlands Woning Waarde Instituut, het NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.
Peter Wetzels Makelaardij kan zich beroepen meerdere geregistreerde taxateurs die bij het NWWI zijn aangesloten.

Als koper of verkoper van een koopwoning zullen er ongetwijfeld allerlei vragen op u afkomen met betrekking tot de waarde van de betreffende woning. Blijf er niet mee rondlopen, maar vraag ons gerust voor raad. Wij informeren u graag wat voor u binnen handbereik ligt.

Taxaties | Peter Wetzels Makelaardij