Gratis waardebepaling
Nieuw

Eijsden

Verdistraat 15

€ 439.000 k.k.

 • Bouwjaar1969
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.107 m²
 • Perceelopp.358 m²
 • Inhoud325 m³
 • Kamers5
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Ga direct naar | |
Tussengelegen patiobungalow gelegen aan de Verdistraat in Eijsden. De Verdistraat is een brede "groene" open straat die gunstig ligt ten opzichte van alle benodigde voorzieningen zoals openbaar vervoer, winkelcentrum en basisschool. Ook ligt de woning dichtbij de Maas met zijn recreatiemogelijkheden en de oude kern van Eijsden met ambachtelijke winkels en restaurantjes. De afstand tot Maastricht is ongeveer 9 kilometer en goed te bereiken via uitvalswegen en autosnelweg A2. 

Ideale woning voor de wat oudere mensen onder ons, die een levensloopbestendig huis zoeken of een gelijkvloerse woning met tuin. Net weer even anders dan een appartement. De woning is in 2001 voorzien van een nieuw geïsoleerd dak en het dak van de garage is in 2021 vernieuwd. Het energielabel van de woning draagt de letter E. Ondanks de glas- (Isopane) en dakisolatie, is er nog veel winst te behalen met het isoleren van de muren en het eventueel plaatsen van zonnepanelen. Met een woonoppervlak van 90 m2 is dit een nette ruime woning waar nog mogelijkheden liggen om bepaalde ruimtes bij elkaar te voegen of van elkaar te scheiden. Zo kan er buiten de twee slaapkamers nog een extra slaapkamer gemaakt worden en kan de keuken bij de woonkamer betrokken worden. Een interessante woning gelegen op een zeer goede locatie nabij de oude kern van Eijsden!

Begane grond
- Hal (3.1 m x 2.0 m) met overdekte entree. De hal is voorzien van een lichte tegelvloer en geeft toegang tot het toilet met fonteintje en verwarming, de meterkast, garderobekast, keuken en woonkamer.
- Keuken (4.0 m x 3.1 m) ruim van opzet met voldoende plek voor een ontbijttafel. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, diepvries, voldoende opbergkasten en een muurkast. Vanuit de keuken heeft men tuincontact en toegang middels de tuindeur. De gesloten keuken kan eventueel met een eenvoudige bouwkundige ingreep bij de woonkamer betrokken worden.
- Woonkamer (6.7 m x 3.8 m + 3.0 m x 1.2 m) met een maximale breedte van 5 meter. De kamer heeft goed zicht op de voortuin en tevens op het terras aan de achterzijde. Deze is te bereiken middels de tuindeur. De vloer is betegeld met een lichte tegel. Ook hier liggen weer mogelijkheden om de woonkamer uit te breiden. De kamer geeft toegang tot hal 2 met slaapkamers en badkamer.
- Badkamer (2.5 m x 1.1 m) met douche, wandmeubel met wasmeubel, radiator en warmtebron.
- Slaapkamer 1 (3.15 m x 2.95 m) met draaikiepraam.
- Slaapkamer 2 (4.15 m x 3.0 m + 2.95 m x 2.0 m) groot van opzet en veel kastruimte. Via de tuindeur komt men in de patiotuin.
- Serre (4.0 m x 3.1 m) met toegang tot de naastliggende garage.
- Garage (6.0 m x 2.85 m) met rolpoort, wasbakje, Hr combiketel uit 2015 Intergas in eigendom en witgoedaansluiting. Het dak van de garage is in 2021 vernieuwd maar niet geïsoleerd.

Tuin
- Ruime voortuin met het nodige groen en brede oprit voor twee auto's. De toegang tot de garage is overdekt met een carport (6.0 m x 3.5 m).
- Achtertuin gelegen op het noorden. De tuin is volledig omsloten en biedt voldoende privacy.

Kenmerken

- Bouwjaar 1969
- Perceel 358 m2
- Inhoud 325 m3 exclusief 55 m3 garage
- Totaal inpandige oppervlakte circa 107 m2
- Gebruiksoppervlak wonen circa 90 m2
- Gebruiksoppervlak overig inpandige ruimte circa 17 m2
- Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 25 m2
- Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 12 m2
- Kunststof kozijnen met isopane glas 
- Dak vernieuwd en geïsoleerd in 2001
- Hr combiketel 2015 eigendom
- Energielabel E

Oplevering:
In de huidige staat, is in overleg opleverbaar.

Kadastraal:
Gemeente Eijsden sectie B 1758 
Groot 3 are en 58 ca 

BEZICHTIGING
Uitsluitend na afspraak met makelaar Peter Wetzels, via de woningpresentatie op www.peterwetzels.nl   

ONDERHOUD
De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Dit behoort eventueel tot de onderzoeksplicht van de kandidaat koper(s).

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Algemene info over ons

Een woning kopen of verkopen is een serieuze zaak. Gelukkig hoeft u er niet alleen voor te staan. Peter Wetzels Makelaardij helpt u graag verder. 

Overige specificaties

 • Bouwjaar1969
 • TypeBungalow
 • Gebruiksopp.107 m²
 • Perceelopp.358 m²
 • Inhoud325 m³
 • Kamers5
 • Slaapkamers2 (1 extra mogelijk)
 • Garageja
Klik hier om de kaart te bekijken

Foto's

Brochure aanvraag